Shanghai repülőjegy árak

REPÜLŐJEGY
1 repülőtér

Legjobb repülőjegy ajánlatok Budapest indulással Sanghaj érkezéssel oda-vissza útra

Budapest
Sanghaj
2024-10-27
2024-11-06
172 800 HUF/fő-től
Budapest
Sanghaj
2024-10-01
2024-10-11
186 000 HUF/fő-től
Budapest
Sanghaj
2024-09-26
2024-10-12
193 000 HUF/fő-től
Budapest
Sanghaj
2024-09-02
2024-09-09
193 800 HUF/fő-től
Budapest
Sanghaj
2024-10-01
2024-10-10
194 900 HUF/fő-től
Budapest
Sanghaj
2024-09-10
2024-09-21
199 100 HUF/fő-től
Budapest
Sanghaj
2024-10-01
2024-10-13
200 200 HUF/fő-től
Budapest
Sanghaj
2024-10-24
2024-11-09
200 300 HUF/fő-től
Budapest
Sanghaj
2024-10-15
2024-10-21
201 500 HUF/fő-től
Budapest
Sanghaj
2024-10-03
2024-10-13
203 700 HUF/fő-től

 

Miért éppen Shanghai Kínában?

Mert Shanghai hihetetlen. Önmagában az különleges élmény, hogy az ember a világ legnépesebb városában jár, 24 millió lakos társaságában. Shanghai bizony nem az, amit Kínáról felületesen elképzelünk. Tudjuk, hogy Kína szédületesen fejlődik, de Shanghaiban a turista ezt a legmarkánsabban tapasztalja meg. Noná, mert Shanghai a világ egyik leggyorsabban fejlődő metropolisa. Szédületes látvány Shanghai modernsége. Olyan mintha egy sci-fi filmbe kerültünk volna.  A városban szinte minden megtalálható az eredeti kicsi kínai  házikóktól, a 1930-as évek virágzásának nyomain át egészen a 21. század legmodernebb építményéig. 

Elképesztő, hogy egy ilyen dimenziójú városban milyen jól megoldott a tömegközlekedés. Shanghai mérete, népessége nem akadálya annak, hogy a turista jól érezze magát, és kényelmesen fedezze fel a nagyvárost.  Persze a csúcsforgalomban nem érdemes taxiba ülni, vagy metrózni a brutális tömeggel, de hát a turista rugalmasan tudja időzíteni napközbeni programjait.  

Sok magyar turista szerint Shanghai jóval szimpatikusabb, lazább, izgalmasabb, mint Peking. A Nanjing sétálóutcán érdekes hömpölyögni a tömeggel, bámulni a sokaságot. Esténként nagyon érdekes a Bund negyedből bámulni a Huangpu-folyót.  Az Old French Concession (volt francia negyed) épületei révén a múltba is el lehet révedni.

Kellemes a turisták számára, hogy Shanghajban a közbiztonság teljesen jó. Na és az étkezési választék az egyszerűen monumentális.  Persze a legpraktikusabb egy bevásárlóközpont étkező részlegébe mennünk, mert ott jól átlátható a kínálat.

Hamarosan felépül a 660 méteres Shanghai Torony, a világ második legmagasabb épülete. Arra mindenképpen fel kell menni, mert bizonyosan hatalmas élmény lesz.

Hogyan foglaljak olcsón Shanghai repülőjegyet?

Hasonlítsa össze egyszerűen a Magyarországról elérhető légitársaságok Shanghai repülőjegy ajánlatait online foglalórendszerünk segítségével! A mi weboldalunkon lefoglalt Shanghai repülőjegyet megvásárolhatja irodánkban kifizetheti online bankkártyával is vagy át is utalhatja.

Shanghai online repülőjegy foglaláskor első lépésben válassza ki, egyirányú, odavissza vagy több megállásos jegyet szeretne. Ezután adja meg, honnan indulna ( pl. Budapestről, Bécsből ) és hogy Shanghaiba menne. A naptárban válassza ki az odaút és a hazaút dátumát, illetve adja meg az utazók számát is! Máris megtudja, mik a legolcsóbb Shanghai repülőjegy ajánlataink. Ha Ön csak kedvenc légitársasága ajánlataira kíváncsi vagy Shanghaiba business repülőjegyet venne, a Részletes keresés opciónkban ezeket is beállíthatja.

Shanghaiba sem Budapestről, sem Bécsből nincs közvetlen járat, útközben egyszer mindenképpen át kell szállni.

Melyik légitársaságoknak van olcsó Shanghai repülőjegye?

Olcsó Shanghai repülőjegyért elsősorban a  Turkish Airlines, a Finnair, a Lufthansa, az Emirates , az Aeroflot és az Air France KLM akciós repülőjegy oldalainkat érdemes meglátogatni. Rajtuk kívül még számos légitársaság közlekedik Budapestről és Bécsből 1-1 átszállással, például a Qatar Airways, a British Airways, a svájci Swiss.  Shanghai felé legalább egy átszállással kell számolni, nincs közvetlen járat sem Magyarországról, sem Ausztriából.

Mikor érdemes a Shanghai repülőjegyet megvásárolni és mikor olcsóbb utazni?

Shanghaiban négy évszak uralkodik: a langyos tavasz, a forró és csapadékos nyár, a kellemesen enyhe ősz és a hideg tél, felhős égbolttal. A város földrajzi fekvésének "köszönhető", hogy az év egyharmadában esik az eső. Márciustól májusig, tavasszal a legideálisabb az idő Shanghai városnézéshez. A városi parkok virágba borulnak és langyos, 20 fok körüli a hőmérséklet, kisebb esők azért előfordulnak. Nyáron ( júliustől szeptemberig ) igen meleg, akár 35 fok is lehet, kiadós esőkkel. Főleg a június végétól július közepéig tartó "szilva eső" időszakot és az augusztus végétől szeptember közepéig tartó tájfunszezont érdemes elkerülni. Az ősz ( október-november ) ismét kedvez a turistáknak, hüvösebb az idő, de esőkre is kell számítani. Télen ( december-február ) akár 5-10 fokig is eshet a hőmérséklet, a szél és a párás levegő miatt ez hidegebbnek érződik. Hóra nem kell számítani. A kínai újév január vége és február közepe között van, ekkor a kínaiak mind hazautaznak, hogy családjukkal ünnepeljenek. Sok üzlet és szórakozóhely bezár és a közlekedési eszközökön, utakon hatalmas a zsúfoltság. Ennek ellenére hatalmas élmény részt venni a kínai újév ( tavaszköszöntő ) ünnepségein, megkostólni a tradícionális ételeket, elvegyülni a jelmezes felvonulások forgatagában. Online repülőjegy keresőben mindig megtalálja a legfrissebb shanghai repülőjegy akciókat, bármikor is szeretne utazni.

Hogyan jutok be a repülőtérről Shanghai központjába?

Shanghai Pu Dong International Airport ( PVG ):

A repülőtér Shanghai központjától 30 km-re délkeletre találhatól. A repülőtérről a városközpont mágnesvasúttal, busszal, metróval, minbusszal és taxival is elérhető.

 • Taxi: Számos társaság van Shanghaiban, a legszínvonalasabb a Da Zong nevű cég ( tisztábbak, mint a többi cég és a sofőrök egyenruhát viselnek. Ragaszkodjuk ahhoz, hogy a taxis kapcsolja be a taxiórát és számítsunk arra, hogy a taxisok jó része nem tud angolul. Készüljünk kínai írásjeles írással, hogy hová szeretnénk utazni. Az első 3 km tarifája nappal 12, éjjel 16 yüan, minden további km nappal 2,4, éjjel 3,1 yüan/km. 10 km után azonban már 3,6 ill 4,7 yüant kell fizetni km-enként. ( 1 yüan kb 46 Ft ). Csúcsforgalomban dugóba kerülhet.
   
 • Vonat: MAGLEV, azaz mágneses levitációs elven suhanó vasút. A szerelvények a sín felett lebegve haladnak, egyedülálló élmény! A vonat csúcssebessége napszaktól függően 300 és 430 km/h körül van. A reptérről befelé háromszázzal utazva remek ízelítőt kapunk, hogy Shanghai micsoda technikai fejlődést produkált az elmúlt években. A maglev vonat a Pu Dong reptér és a Longyang Rd. metróállomás között jár, innen lehet átszállni a várost behálózó 14 vonalas metróra. Normál és VIP osztályos jegy váltható: az egyirányú normál jegy 50 yüan ( 2400Ft ), a VIP jegy 100 yüan ( 4800Ft ). A retúr jegyek 80 illetve 160 yüanba kerülnek. A Maglev vonatok 15-20 percenként járnak.
   
 • Metró: a 2-es vonal kimegy a Pu Dong reptérre, egész pontosan a Pu Dong és a Hongqiao reptereket köti össze. A 2-es metróról illetve a fent említett Maglevről is átszállhatunk a Shanghait átszövő 14 vonalas metróhálózatra. Egy metrójegy kb 4 yüan ( 170Ft ), ezért a csekély összegért egy tiszta, angolul is jól kitáblázott, könnyen átlátható, gyors metrót élvezhetünk. VAn egy hátulütője is: európai szemmel iszonyúan zsúfolt.
   
 • Busz: számos városi busz (1, 2, 4, 5, 7, 8)  és az éjszkai buszjárat is kimegy a reptérig busz. Az ára távolságfüggő, pl a 2-es busz a City Terminal és a reptér közt 22 yüanba kerül, az 1-es vagy az éjszakai buszon a Pu Dong és a Hongqiao repülőterek közt 30 yüan a viteldíj. Csúcsforgalomban könnyem dugóab keveredik vele az ember.
   
 • Távolsági buszok: a reptérről közvetlenül el lehet jutni Hangzhou, Jiaxing, Yiwu, Qingtian, Wenzhou, Kunshan, Suzhou, Wuxi és Zhangjiagang városokba is. Hangzhouba egy útra a jegy 100 yüan ( 4600Ft ) és 3 óra az út.
   
 • A shanghai Pu Dong nemzetközi repülőtér a térképen

Még több hasznos tudnivaló Shanghairól és Kínáról:

Shanghai témájú repülőjegyes hírek és cikkek:

Az Aeroflot orosz légitársaság október végétől vadonatúj A350-es utasszállítóival repül Szingapúrba.

Csungking a negyedik kínai város, ahová átszállás nélkül juthatunk el Budapestről.

Az eredetileg nyári szezonális járat ősztől egész évben közlekedni fog.

2019. december 30-tól újabb kínai városba utazhat átszállás nélkül a Shanghai Airlines járatával!

2019. június 7-től átszállás nélkül utazhat a Shanghai Airlines járatával!

A Finnair Finnország legnagyobb és Skandinávia egyik legjelentősebb légitársasága. Pontossága és remek fedélzeti kiszolgálása miatt kedvelik.

Az első osztály privát légkörét kínálja business repülőjegy áráért a Qatar Airways!

A Lufthansa járatain is ezzel köszöntik a bajor sörünnepet.

Júliustól kezdve folyamatosan érkeznek Kínába a vadonatúj Airbus A350-900 XWB repülőgépek.

Az Aeroflot idén két kategóriában is elnyerte a rangos Skytrax World Airline Awards díjat.

Az első osztály privát légkörét kínálja business repülőjegy áráért a Qatar Airways!

Miért érdemes az Air China légitársaságot választania következő utazásához? Tudja meg cikkünkből!

Skandináv design és még személyesebb szolgáltatások az üzleti osztályon.

Újdonságokkal és sosem látott járatbőséggel kezdi a téli szezont a finn légitársaság!

Tovább terjeszkedik Kínában a finn légitársaság, legújabb célállomása Nanking lesz.

Az Aeroflot orosz légitársaság a téli menetrendi szezonban újabb járatot indít a Moszkva - Budapest - Moszkva útvonalon.

Qatar Airways elővételi akció!
Repüljön a Qatar Airways elővételi akciójában, tökéletes kényelemben és fedezze fel a rejtélyes Távol-Kelet legnagyobb országát, Kínát!

A finn légitársaság képviselői október 7-én a toulousi Airbus gyárban ünnepélyes körülmények között vették át flottájuk új büszkeségét, az A350-es gépet.

A Finnair lesz Európában az első légitársaság, amely Airbus A350-XWB (extra wide body) repülőgépeket állít szolgálatba, az elsővel már idén ősszel is utazhatunk.

A 8. TTG China Travel Awardon a KLM légitársaság nyerte el a "Legjobb európai légitársaság" díját.

2015. január 12-e óta újabb város érhető el a megújult utasterű Air France Boeing 777-es utasszállítókkal: Brazília üzleti életének központja, Sao Paulo. Olvasson tovább!

A Turkish Airlines új prémium turista kabinja átmenetet képez a turista és a business osztály között. Az új Comfort Class osztállyal a Boeing 777-300-as géptípusok fedélzetén találkozhatunk. A török légitársaság flottájában jelenleg 12 darab B777-es szolgál.