Finnair légitársaság bemutatása

A Finnair Finnország legnagyobb és Skandinávia egyik legjelentősebb légitársasága. Pontossága és remek fedélzeti kiszolgálása miatt kedvelik.
Finnair légitutaskísérők
képek forrása: gallery.finnair.com

A finn légitársaság igen közkedvelt az utasok körében, elsősorban a pontossága és remek fedélzeti kiszolgálása miatt.

A Finnair és partnerei Budapestről számos ázsiai célállomásra indítanak járatot a hatékony és transzfer-barát Helsinki repülőtér érintésével: Bangkok, Krabi, Phuket, Hanoi, Peking, Chongqing, Xian, Shanghai, Hong Kong, Delhi, Bali (Denpasar),  SzöulSzingapúr, Tokió, Nagoya és Osaka. Emellett elérhető velük AdelaideBrisbane, Sydney, Melbourne, Perth és Auckland. Észak-Amerikában New York, Chicago, Miami és Toronto érhető el Finnair járatokkal. A Finnair útvonalhálózata olyan nyugat-európai csomópontokat érint, mint például Helsinki, Stockholm, Tallinn és a finn Lapföld.

A Finnair Európában több mint 100 úticélra, Ázsiában 19 és Amerikában 8 városba repül. A Finnair a Oneworld légitársasági szövetség tagja, így partnereivel még nagyobb útvonalhálózatra vásárolható Finnair repülőjegy.

A Skytrax szakmai szövetség World Airline Awards díját "Legjobb Észak-Európai Légitársaság" kategóriában 2010-2018. között minden évben elnyerte.

A Finnair az első európai légitársaság, amely A350-XWB utasszállítókat is üzemeltet, az első gépük 2015. október 25-én a Helsinki - Shanghai útvonalon állt szolgálatba.

2018-11-16

A Finnair légitársaságról:

A Finnair a skandináv régió egyik legjelentősebb légitársasága. Elsősorban pontossága és fedélzeti kiszolgálásának színvonala miatt népszerű az utazók körében. A Skytrax szakmai szövetség World Airline Awards díját "Legjobb Észak-Európai Légitársaság" kategóriában 2010-2018. között minden évben elnyerte. A Finnair Európában több mint 100 úticélra, Ázsiában 19 és Amerikában 8 városba repül. A légitársaság központja a Helsinkiben található Vantaa nemzetközi repülőtér. A Finnair a Oneworld légitársasági szövetség tagja.

A Finnair légitársaság részletes bemutatkozása >>>

A Finnair legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Tokió repülőjegy 166 800Ft, Bangkok repülőjegy 167 700Ft, Nagoja repülőjegy 167 700Ft, Oszaka repülőjegy 168 000Ft, Peking repülőjegy 174 000Ft!

Az eredetileg nyári szezonális járat ősztől egész évben közlekedni fog.

2019. decemberétől Sapporóba, 2020. március végétől a tokiói Haneda reptérre is jár a finn légitársaság.

Ezt a járatát 2020. nyarától indítja a finn légitársaság.

A finn légitársaság az új Daxing repülőtérre is közlekedik novembertől.

A Finnair sztárséf Tommy Myllymaki fogásaihoz a svéd együttesből Per Gessle szerzett háttérzenét!