Delhi repülőjegy árak

REPÜLŐJEGY
1 repülőtér

Legjobb repülőjegy ajánlatok Budapest indulással Delhi érkezéssel oda-vissza útra

Budapest
Delhi
2024-09-16
2024-09-30
222 900 HUF/fő-től
Budapest
Delhi
2024-09-18
2024-09-30
222 900 HUF/fő-től
Budapest
Delhi
2024-09-30
2024-10-07
224 700 HUF/fő-től
Budapest
Delhi
2024-08-04
2024-08-20
232 800 HUF/fő-től
Budapest
Delhi
2024-10-21
2024-11-02
236 600 HUF/fő-től
Budapest
Delhi
2024-10-03
2024-10-10
240 600 HUF/fő-től
Budapest
Delhi
2024-06-05
2024-06-10
244 100 HUF/fő-től
Budapest
Delhi
2024-09-07
2024-09-17
247 900 HUF/fő-től
Budapest
Delhi
2024-10-01
2024-10-12
249 000 HUF/fő-től
Budapest
Delhi
2024-08-14
2024-08-30
253 900 HUF/fő-től

 

Miért éppen Delhi?

Delhire tán még jobban érvényes, mint egész Indiára, hogy a turista ott időzve nem feltétlenül érzi jól magát az akár idegesítőnek is tekinthető kavalkádban, de aztán itthon az élmények ,,kisimulnak” és értékes emlékké nemesülnek.  Delhi ugyanis egy olyan gigaváros, ahol a tömeget a turista szinte a maga nehéz fizikai valóságában érzi a testén, a fülével, az orrával. A társadalmi szakadékok látványa izgalmas, tanulságos, de persze nem könnyen dolgozható fel lelkileg.

A leírtakat kéretik nem úgy értelmezni, hogy bárkit is le akarunk beszélni Delhi meglátogatásáról. Hiszen az óváros tele van jelentős látnivalókkal. A Jami Masjid mecset lenyűgöző, ahogy izgalmasak a környék kis utcái, és a bazár. Igaz megterhelő a tömeg miatt, mégis érdemes órákat gyalogolni az utcákon, mert az életképek elképesztően színesek, érdekfeszítőek. Érdemes elviselni a zajit, a koszt, a bűzt, mert tán éppen ezekről lehet majd otthon jókat mesélni, lehet csuda dolgokat eltárolni utazási élménytárunkba.    

Az óvatos többség nem igazán próbálkozik táplálkozni az utcai kifőzdékben, de nézni az étkeket, szagolni a szagokat, nézni az embereket nagy élmény.

Delhi amúgy is kihagyhatatlan, hiszen az Aranyháromszög meglátogatásához ez a természetes kiindulópont.  Ha vasúton megyünk a kirándulásra, akkor megrázó élmény a pályaudvar és a környékének a látványa. Sokat olvasunk itthon India parádés gazdasági fejlődéséről, de hogy ebből sok százmillió ember semmit nem profitál, az látványszeletekben a pályaudvar környékén is tetten érhető.

Persze meg kell nézni Delhi jelképét a Vörös erődöt, ami kisebb ugyan, de érdekesebb, mint az agrai. Az indiaiak nagyon büszkék erre az erődre, sok belföldi turista akarja látni, szóval épeszű külföldi turista hétköznapra időzíti a látogatást.

Igazán különleges élmény Delhiben metrózni. Kell hozzá szufla a nagy tömeg miatt. Viszont európai szemmel nagyon bizarr, komikus az egész tolongás, a tömeg gyermekies fegyelmezetlensége. Szóval jó erő, türelem és kitartás szükséges Delhihez, de megéri, mert rengeteg emlékkép termelődik.   

Hogyan foglaljak olcsón Delhi repülőjegyet?

Weboldalunkon, online repülőjegy rendszerünk segítségével könnyen és gyorsan összehasonlíthatja a különböző légitársaságok Delhi repülőjegy ajánlatait! A lefoglalt repülőjegyét az interneten is kifizetheti bankkártyával vagy irodánkban személyesen is megvásárolhatja azt.

Delhi online repülőjegy foglaláskor első lépésben válassza ki, hogy egyirányú, retúr vagy komplikáltabb útvonalú Delhi repülőjegyet jegyet szeretne! Írja be, hogy honnan szeretne indulni és mi az úti célja. Az ekkor megjelenő legördülő városlistában kattintson rá a város nevére! A naptárban megadhatja az odaút és a hazaút dátumát. Ne feledje beállítani, hogy hány felnőtt, gyermek vagy csecsemő Delhi repülőjegyet szeretne foglalni! Ha Ön csak egy bizonyos légitársasága Delhi repjegy áraira kíváncsi vagy például business osztályon szeretne utazni, a Részletes keresés opciónkban ezeket is beállíthatja.

Delhibe több európai nagyvárosból lehet közvetlenül repüni, de Budapest sajnos nem tartozik közéjük. Bécsi indulással, átszállás nélkül az Austrian osztrák légitársaság járataira foglalható oldalunkon Delhi repülőjegy.

Melyik légitársaságoknak van olcsó Delhi repülőjegye?

A legolcsóbb Delhi repülőjegyeket a Turkish Airlines, a Finnair, a Qatar Airways és az Emirates kínálja, de mellettük időről időre igen jó akciókat ad ki az Air France KLM, a Lufthansa és az Aeroflot.

A fent említett Austrian légitársaság Bécs - Delhi repülőjegye pár tízezet Ft-tal drágább kategóriába esik, cserébe megtakarítható az átszállással járó időveszteség és a kényelmetlenség.

Mikor érdemes a Delhi repülőjegyet megvásárolni és mikor olcsóbb utazni?

Delhibe a legjobb február és április között vagy októberben, novemberben utazni. A monszun május végén köszönt be és júliusig tart: nappal 30-35 fokig kúszik a hőmérő higanyszála, 90% feletti a páratartalom, gyakoriak az esők. Egyáltalán nem javasoljuk, hogy ekkor utazzanak Delhibe. A legmelegebb hónap május és június, 35-40 fok is lehet, július és augusztus egy fokkal elviselhetőbb. Online repülőjegy keresőben mindig megtalálja a legfrissebb Delhi repülőjegy akciókat, bármikor is szeretne utazni.

Hogyan jutok be a repülőtérről Delhi központjába?

Indira Ghandi International / IGI Airport ( DEL ):

A repülőtér Delhi központjától 20 km-re délre található. A repülőtérről a városközpont mágnesvasúttal, busszal, metróval, minbusszal és taxival is elérhető.

  • Taxi: Meru, Mega és Easy Cabs taxitársaságok találhatóak meg a repülőtéren. A taxijaik légkondícionáltak. Csúcsforgalomban dugóba kerülhet.
     
  • Metró: A Delhi metró naracssárga vonala, az Airport Express Line, Dwarka Sector-21 és a New Delhi Metro Station között. A metró a reptéren két helyen áll meg: a nemzetközi reptér 3-as termináljánál ( IGI Airport T3 ) és az 1-es terminál közelében lévő Delhi Aerocity megállónál. Innen az 1-es terminál felé a reptéri busszal lehet továbbutazni. Az expressz metróval 25 perc az út, a New Delhi Metro Station nevű állomáson át lehet szállni a Delhi metró sárga vonalára vagy az indiai vasútra is. A metrójegy ára a központ és a reptér között egy útra 100 rúpia ( kb. 500Ft ). A jegyet a reptér 1-es és 3-as terminálján található automatákból lehet megvásárolni, token vagy eletronikus jegy formájában. Egy vagy több utazásra érvényes jegy is váltható ).
     
  • Városi busz: A reptér 3-as terminálja közelében található Centaur Hotel elől mennek, ide reptéri shuttle busszal lehet eljutni. Célállomások: Kashmere Gate, Indira Puram (Jaipuria Mall) / Noida Sec-62, Anand Vihar, anonnan távolsági buszokra is át lehet szállni.
     
  • A Delhi Indira Ghandi nemzetközi repülőtér a térképen

Még több hasznos tudnivaló Delhiről és Indiáról:

Delhivel kapcsolatos témájú repülőjegyes hírek és cikkek:

Az Aeroflot orosz légitársaság október végétől vadonatúj A350-es utasszállítóival repül Szingapúrba.

A Finnair Finnország legnagyobb és Skandinávia egyik legjelentősebb légitársasága. Pontossága és remek fedélzeti kiszolgálása miatt kedvelik.

2019. március 31-től napi 2 járatot indít Budapest és Kijev közt az ukrán légitársaság.

2019. nyarától repül menetrendszerűen az első török B787-9-es utaszállító.

Az Aeroflot a Skyteam légitársaság szövetség tagja, velük közösen 177 ország több, mint ezer városába vásárolhatnak repülőjegyet utasaik.

2019. szeptemberétől Indiába is repül lengyel légitársaság.

15 állomásos "turnéra" indult a TAP új repülőgépe, amely során Amerikában, Ázsiában, Európában és Afrikában is bemutatkozik.

Az Aeroflot idén két kategóriában is elnyerte a rangos Skytrax World Airline Awards díjat.

2018. őszétől kezdve Oszaka, Hongkong, Delhi és Phuket felé még gyakrabban repül majd finn légitársaság.

Újdonságokkal és sosem látott járatbőséggel kezdi a téli szezont a finn légitársaság!

Az indiai Jet Airways-szel közösen még több indiai városba juthat el egyszerűbben.

Szeptember 8-án nálunk vendégeskedett a Lufthansa egyik vadonatúj utasszállítója.

A Lufthansa új Airbus repülőgépek vásárlásával fejleszti flottáját: idén átvette a világon első A320neo gépét, jövőre pedig érkezik hozzájuk tíz A350-900-as.

Az Alitalia olasz légitársaság az Etihad Airways-el együttműködésben a világ több mint 400 úti céljára indít járatokat.