Az Aeroflot Kelet-Európa Legjobb Légitársasága

Az Aeroflot idén két kategóriában is elnyerte a rangos Skytrax World Airline Awards díjat.
Az Aeroflotot választották Kelet-Európa Legjobb Légitársaságának
kép forrása: Aeroflot Airlines Facebook oldala

A 2018. július 17-én megrendezett Skytrax World Airline Awards díjátadóján az Aeroflotot választották "Kelet-Európa Legjobb Légitársaságának", emellett elnyerte el a "Legjobb premium economy fedélzeti catering szolgáltatás" címet is.

Az Aeroflot vezérigazgatója, Vitaly Saveliev úgy nyilatkozott, ez nagy megtiszteltetés a számukra, hiszen azt mutatja, hogy a légitársaság folyamatosan magas szintű szolgáltatást biztosít ügyfeleinek. Az Aeroflotot ez az elismerés arra ösztönzi, hogy még jobbá és népszerűbbé váljon, hogy még nagyobb elhivatottsággal tegyen meg mindent az utasokért, akiknek a biztonsága és kényelme a legfontosabb számukra.

A légiközlekedési iparág Oscar-díjának titulált World Airline Awards díjakat a minőségbiztosításért felelős hatóságok 1999 óta minden évben odaítélik az arra érdemes légitársaságoknak vagy repülőtereknek. Az Aeroflot 2016. óta sikeresen őrzi Skytrax 4 csillagos légitársaság státusát, mely garantálja kiemelt helyét Európa legjobb légitársaságai között.

Az orosz nemzeti légitársaságfiatal flottával büszkélkedhet, mely 241 repülőgépből áll. Megtalálhatóak benne a legmodernebb Airbus A320 és A330,  Boeing B737-NG és B777 géptípusok valamint az orosz fejlesztésű Sukhoi SuperJet-100 utasszállító is.

A cég központja a moszkvai  Seremetyevo repülőtér, ahonnan 52 ország 146 városába repülnek. Legnépszerűbb úti céljai: Szöul, Delhi, Peking, Shanghai, Bangkok, Hanoi és Ho Chi Min Város. A Skyteam légiszövetség tagja.

Budapestről a moszkvai Seremetyevo reptéren átszállva 4-6 órán belül akár 60 Aeroflot célállomás is elérhető. A légitársaság magyar utasai körében a legnépszerűbbek a thaiföldi, a kínai, a japán, a vietnám és az indiai desztinációk.

Az Aeroflot hosszútávú járatinak fedélzetén három osztály – business, comfort és economy – található, és az utasok a három óránál hosszabb járatokon 17-féle menüből választhatnak. Az ételkínálat másfél havonta változik, és akár hagyományos orosz ételekből összeállított menü is kérhető. A szórakozásról modern technika gondoskodik és wifi is elérhető a fedélzeten.
 
Tekintse meg a legfrissebb Aeroflot repülőjegy akcióinkat is és vásárolja meg repülőjegyét oline!
 
2018-07-26
 

Az Aeroflot légitársaságról:

Az orosz nemzeti légitársaságot 1923-ban alapították. Központja a moszkvai Seremetyevo repülőtér, ahonnan 52 ország 146 városába repülnek.Legnépszerűbb úti céljai: Szöul, Delhi, Peking, Shanghai, Bangkok, Hanoi és Ho Chi Min Város. A Skyteam légiszövetség tagja.

Tudjon meg még több érdekességet a légitársaságról a Aeroflot légitársaság bemutatása oldalunkon!

Az Aeroflot legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

A repülőjegy akciók feltöltés alatt

Az Aeroflot orosz légitársaság október végétől vadonatúj A350-es utasszállítóival repül Szingapúrba.

Az orosz légitársaság növeli járatainak gyakoriságát Thaiföld egyik legkedveltebb üdülőparadicsomába.

Egy év alatt duplájára növelte budapesti járatainak számát az orosz légitársaság.

Sydney, Melbourne és Auckland is elérhetővé vált az orosz légitársaság utasai számára.

Október végén indul az Aeroflot harmadik napi járata Budapest és Moszkva között.