Szingapúrba indít járatot az Aeroflot

Az Aeroflot orosz légitársaság október végétől vadonatúj A350-es utasszállítóival repül Szingapúrba.
Szingapúrba indít járatot az Aeroflot
kép forrása: dreamstime.com

Az Aeroflot új ázsiai úticéllal bővítette járatainak palettáját. Moszkva és Szingapúr között 2020. október 25-től indulnak be a járatok. Az útvonalon az orosz légitársaság vadonatúj  Airbus A350-es repülőgépei teljesítenek majd szolgálatot, heti négy alkalommal.

Moszkvából hétfőnként, keddenként, szerdánként, péntekenként és vasárnaponként 19:40 órakor indul majd a SU280 járat, ami másnap 10:55 órakor érkezik meg Szingapúrba.
Szingapúrból Moszkvába hétfőnként, keddenként, szerdánként, csütörtökönként és szombatonként indul majd a SU281 járat 12:30 órakor és még aznap 18:30 órakor érkezik meg Moszkvába.

Az orosz légitársaság 14 db Airbus A350-900-es utasszállítót rendelt, amely jelenlegi legmodernebb és legüzemanyag-takarékosabb repülőgép típusnak számít. Az Aeroflot 2020 tavaszától kezdve A350-es gépekkel fog repülni Moszkvából New Yorkba, Pekingbe, nyártól Londonba és ősztől Szingapúrba is. Az A350-es járatokon 3 osztályra – Business, Comfort (Aeroflot Premium Economy) és Turista osztályra vásárolható repülőjegy.

Az új Moszkva-Szingapúr útvonallal szeretné az Aeroflot tovább bővíteni szolgáltatásainak listáját, összekötve ezzel Ázsiát Európával. A légitársaság Szingapúrral együtt már 14 ázsiai úticélra közlekedik, melyek közül a legnépszerűbbek Bangkok, Phuket (Thaiföld),  Hanoi, Ho Si Minh-Város (Vietnám), Tokió (Japán), Szöul (Dél-koreai Köztársaság), Delhi (India), valamint  Peking és Shanghai (Kína). 

A moszkvai Sheremetyevoi reptéren gyorsan és egyszerűen eligazodva találhatják meg az utasok a csatlakozó járataikat, ezzel az Európa és Ázsia közötti repülési idő akár 3 órával kevesebb is lehet. 

Az Aeroflot állandóan bővíti nemzetközi útvonalainak hálózatát, újabb és újabb különleges úticélokat ajánlva utasainak. A modern és üzemanyag-takarékos Аirbus350-900 géptípus bevezetésével még vonzóbbá és versenyképesebbé szeretnénk válni, a kiváló minőség és magas színvonalú szolgáltatások mellett.
2020-02-13
 

Az Aeroflot légitársaságról:

Az orosz nemzeti légitársaságot 1923-ban alapították. Központja a moszkvai Seremetyevo repülőtér, ahonnan 52 ország 146 városába repülnek.Legnépszerűbb úti céljai: Szöul, Delhi, Peking, Shanghai, Bangkok, Hanoi és Ho Chi Min Város. A Skyteam légiszövetség tagja.

Tudjon meg még több érdekességet a légitársaságról a Aeroflot légitársaság bemutatása oldalunkon!

Az Aeroflot legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

A repülőjegy akciók feltöltés alatt

Az orosz légitársaság növeli járatainak gyakoriságát Thaiföld egyik legkedveltebb üdülőparadicsomába.

Az Aeroflot idén két kategóriában is elnyerte a rangos Skytrax World Airline Awards díjat.

Egy év alatt duplájára növelte budapesti járatainak számát az orosz légitársaság.

Sydney, Melbourne és Auckland is elérhetővé vált az orosz légitársaság utasai számára.

Október végén indul az Aeroflot harmadik napi járata Budapest és Moszkva között.