Finnair járatsűrítés Ázsia felé

2018. őszétől kezdve Oszaka, Hongkong, Delhi és Phuket felé még gyakrabban repül majd finn légitársaság.
Finnair járatsűrítés Ázsia felé: Oszaka napi járat lesz
kép forrása: dreamstime.com

A finn légitársaság 2018-ban is tovább terjeszkedik: átveszi a 12. Airbus A350-es repülőgépét, melyből összesen 19 darabot rendelt a gyártótól és számos ázsiai városba sűríti a járatai számát.

Oszaka felé két új, keddi és csütörtöki járat kerül a menetrendbe, így Helsinki és Oszaka között napi járat közlekedik a téli időszakban. Hongkong felé szintén heti két plusz járat lesz péntenek és vasárnap, melyekkel együtt hetente 12x repül a Finnair Hongkongba. A 2018-2019-es téli szezonban Delhi is napi járat lesz, itt a szerdai gép az újdonság. Thaiföld sem marad ki a kapacitásbővítésből:  2018. december 10-től már hetente négyszer (hétfőn, pénteken, szombaton és vasárnap) repül a finn légitársaság Phuket.

Az ázsiai járatokra business repülőjegyet vásárlók a februártól megújuló Finnair Nordic Business Class szolgáltatásait élvezhetik. A business utasokat újratervezett kabinbelső, ötletes finn designelemek, Tommy Myllymäki sztárséf által kreált fogások és személyre szabott figyelem várja őket.

A Finnair légitársaság ázsiai repülőjegyei minden időszakban kiváló érték-ár arányt képviselnek, foglalja le Finnair repülőjegyét online vagy irodáinkban!

2018-01-17

A Finnair légitársaságról:

A Finnair a skandináv régió egyik legjelentősebb légitársasága. Elsősorban pontossága és fedélzeti kiszolgálásának színvonala miatt népszerű az utazók körében. A Skytrax szakmai szövetség World Airline Awards díját "Legjobb Észak-Európai Légitársaság" kategóriában 2010-2018. között minden évben elnyerte. A Finnair Európában több mint 100 úticélra, Ázsiában 19 és Amerikában 8 városba repül. A légitársaság központja a Helsinkiben található Vantaa nemzetközi repülőtér. A Finnair a Oneworld légitársasági szövetség tagja.

A Finnair légitársaság részletes bemutatkozása >>>

A Finnair legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Tokió repülőjegy 166 800Ft, Bangkok repülőjegy 167 700Ft, Nagoja repülőjegy 167 700Ft, Oszaka repülőjegy 168 000Ft, Peking repülőjegy 174 000Ft!

Az eredetileg nyári szezonális járat ősztől egész évben közlekedni fog.

2019. decemberétől Sapporóba, 2020. március végétől a tokiói Haneda reptérre is jár a finn légitársaság.

Ezt a járatát 2020. nyarától indítja a finn légitársaság.

A finn légitársaság az új Daxing repülőtérre is közlekedik novembertől.

A Finnair sztárséf Tommy Myllymaki fogásaihoz a svéd együttesből Per Gessle szerzett háttérzenét!