Sapporóba és Hanedára indít járatokat a Finnair

2019. decemberétől Sapporóba, 2020. március végétől a tokiói Haneda reptérre is jár a finn légitársaság.
Sapporóba és a tokiói Hanedára indít járatokat a Finnair
kép forrása: shutterstock.com

A Finnair már 35 éve van jelen Japánban és folyamatosan bővíti japán desztinációit. A 2019-es téli időszakban az 1972-es téli Olimpia színhelyére, Sapporóba, 2020. tavaszától pedig a tokiói Haneda repülőtérre indít járatokat a finn légitársaság.

2019. december 15-étől rajtol a legújabb úticél: Sapporo, ahová heti két alkalommal (csütörtökön és vasárnap) juthatunk el, egyetlen átszállással. A Finnair az egyetlen európai légitársaság, amely Európából közvetlenül Sapporóba repül. Az Északi-sark feletti repülési útvonalukkal pedig ők kínálják legrövidebb repülési időket Európa és Ázsia között. A Helsinki-Sapporo járat menetideje 9 óra, melyhez a budapesti utasok pedig igen kedvező, 2-3 órás csatlakozási idővel számolhatnak Helsinkiben. A Finnairnek ez már az ötödik japán desztinációja, Tokió, Oszaka, Nagoja és Fukuoka után.

A 2020-as nyári menetrend kezdetétől már nemcsak a tokiói Narita, hanem a Haneda repülőtér is elérhetővé válik a Finnairrel. A hanedai járat a hét minden napján közlekedni fog, az utasokat ezen az útvonalon a finn légitársaság új A350-es repülőgépei szállítják majd. A Haneda reptér Tokió belvárosához közel, alig 19km-re található. A hanedai reptér kiváló átszállópont a Finnair utasok számára, hiszen innen indulnak a japán partner légitársaság, a JAL belföldi járatai.

Az ázsiai járatokra business repülőjegyet vásárlók a megújuló Finnair Nordic Business Class szolgáltatásait élvezhetik. A business utasokat újratervezett kabinbelső, ötletes finn designelemek, Tommy Myllymäki sztárséf által kreált fogások és személyre szabott figyelem várja őket.

A Finnair légitársaság ázsiai repülőjegyei minden időszakban kiváló érték-ár arányt képviselnek, foglalja le Finnair repülőjegyét online vagy irodáinkban!

2019-11-05

A Finnair légitársaságról:

A Finnair a skandináv régió egyik legjelentősebb légitársasága. Elsősorban pontossága és fedélzeti kiszolgálásának színvonala miatt népszerű az utazók körében. A Skytrax szakmai szövetség World Airline Awards díját "Legjobb Észak-Európai Légitársaság" kategóriában 2010-2018. között minden évben elnyerte. A Finnair Európában több mint 100 úticélra, Ázsiában 19 és Amerikában 8 városba repül. A légitársaság központja a Helsinkiben található Vantaa nemzetközi repülőtér. A Finnair a Oneworld légitársasági szövetség tagja.

A Finnair légitársaság részletes bemutatkozása >>>

A Finnair legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Tokió repülőjegy 166 800Ft, Bangkok repülőjegy 167 700Ft, Nagoja repülőjegy 167 700Ft, Oszaka repülőjegy 168 000Ft, Peking repülőjegy 174 000Ft!

Az eredetileg nyári szezonális járat ősztől egész évben közlekedni fog.

Ezt a járatát 2020. nyarától indítja a finn légitársaság.

A finn légitársaság az új Daxing repülőtérre is közlekedik novembertől.

A Finnair sztárséf Tommy Myllymaki fogásaihoz a svéd együttesből Per Gessle szerzett háttérzenét!

2019. március 31-től heti három Finnair járat lesz Helsinki és Los Angeles közt.