Sapporóba és Hanedára indít járatokat a Finnair

2019. decemberétől Sapporóba, 2020. március végétől a tokiói Haneda reptérre is jár a finn légitársaság.
Sapporóba és a tokiói Hanedára indít járatokat a Finnair
kép forrása: shutterstock.com

A Finnair már 35 éve van jelen Japánban és folyamatosan bővíti japán desztinációit. A 2019-es téli időszakban az 1972-es téli Olimpia színhelyére, Sapporóba, 2020. tavaszától pedig a tokiói Haneda repülőtérre indít járatokat a finn légitársaság.

2019. december 15-étől rajtol a legújabb úticél: Sapporo, ahová heti két alkalommal (csütörtökön és vasárnap) juthatunk el, egyetlen átszállással. A Finnair az egyetlen európai légitársaság, amely Európából közvetlenül Sapporóba repül. Az Északi-sark feletti repülési útvonalukkal pedig ők kínálják legrövidebb repülési időket Európa és Ázsia között. A Helsinki-Sapporo járat menetideje 9 óra, melyhez a budapesti utasok pedig igen kedvező, 2-3 órás csatlakozási idővel számolhatnak Helsinkiben. A Finnairnek ez már az ötödik japán desztinációja, Tokió, Oszaka, Nagoja és Fukuoka után.

A 2020-as nyári menetrend kezdetétől már nemcsak a tokiói Narita, hanem a Haneda repülőtér is elérhetővé válik a Finnairrel. A hanedai járat a hét minden napján közlekedni fog, az utasokat ezen az útvonalon a finn légitársaság új A350-es repülőgépei szállítják majd. A Haneda reptér Tokió belvárosához közel, alig 19km-re található. A hanedai reptér kiváló átszállópont a Finnair utasok számára, hiszen innen indulnak a japán partner légitársaság, a JAL belföldi járatai.

Az ázsiai járatokra business repülőjegyet vásárlók a megújuló Finnair Nordic Business Class szolgáltatásait élvezhetik. A business utasokat újratervezett kabinbelső, ötletes finn designelemek, Tommy Myllymäki sztárséf által kreált fogások és személyre szabott figyelem várja őket.

A Finnair légitársaság ázsiai repülőjegyei minden időszakban kiváló érték-ár arányt képviselnek, foglalja le Finnair repülőjegyét online vagy irodáinkban!

2019-11-05

A Finnair légitársaságról:

A Finnair a skandináv régió egyik legjelentősebb légitársasága. Elsősorban pontossága és fedélzeti kiszolgálásának színvonala miatt népszerű az utazók körében. A Skytrax szakmai szövetség World Airline Awards díját "Legjobb Észak-Európai Légitársaság" kategóriában 2010-2018. között minden évben elnyerte. A Finnair Európában több mint 100 úticélra, Ázsiában 19 és Amerikában 8 városba repül. A légitársaság központja a Helsinkiben található Vantaa nemzetközi repülőtér. A Finnair a Oneworld légitársasági szövetség tagja.

A Finnair légitársaság részletes bemutatkozása >>>

A Finnair legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Japán repülőjegy akció! Fukuoka repülőjegy 162 700Ft, Sapporo repülőjegy 166 100Ft, Tokió repülőjegy 167 400Ft, Oszaka repülőjegy 168 600Ft!

Ezt a járatát 2020. nyarától indítja a finn légitársaság.

A finn légitársaság az új Daxing repülőtérre is közlekedik novembertől.

A Finnair sztárséf Tommy Myllymaki fogásaihoz a svéd együttesből Per Gessle szerzett háttérzenét!

Az eredetileg nyári szezonális járat ősztől egész évben közlekedni fog.

2019. március 31-től heti három Finnair járat lesz Helsinki és Los Angeles közt.