Los Angelesbe indít járatot a Finnair

2019. március 31-től heti három Finnair járat lesz Helsinki és Los Angeles közt.
Los Angelesbe indít járatot a Finnair
képek forrása: pixabay.com user: TreptowerAlex és shutterstock.com

Los Angelesbe indít járatokat a Finnair Helsinkiből, 2019. március 31-től heti három alkalommal. Ez lesz a légitársaság első amerikai útvonala, melyen A350-es géptípussal fog repülni.

A járatok rendkívül kedvező 10,5-11 órás menetidővel üzemelnek majd a két város között kedden, csütörtökön és vasárnap. A csökkentett menetidőt a finn főváros északi fekvését kihasználva érik el - a járat az északi sarkkör irányában rövidebb úton közelíti meg az amerikai kontinenst.

Los Angeles ezzel a Finnair negyedik amerikai desztinációjává válik, San francisco, New York, Chicago és Miami mellett. Köszönhetően a Finnair, az American Airlines, a British Airways és az Iberia közös vállalkozásának a járat optimális átszállási és csatlakozási lehetőségeket kínál a legtöbb európai országból érkező utasok számára, miközben a repülőjegyek árszabása is kedvezőbb lesz.

A finn légitársaság az új los angelesi mellett sűríti a san franciscoi járatai számát is. 2019. májusától heti három helyett négy alkalommal (hétfő, szerdán, pénteken és szombaton) repülnek San Franciscoba.

Az új los angelesi járat már foglalható irodáinkban és weboldalunkon is.

2018-09-06

A Finnair légitársaságról:

A Finnair a skandináv régió egyik legjelentősebb légitársasága. Elsősorban pontossága és fedélzeti kiszolgálásának színvonala miatt népszerű az utazók körében. A Skytrax szakmai szövetség World Airline Awards díját "Legjobb Észak-Európai Légitársaság" kategóriában 2010-2018. között minden évben elnyerte. A Finnair Európában több mint 100 úticélra, Ázsiában 19 és Amerikában 8 városba repül. A légitársaság központja a Helsinkiben található Vantaa nemzetközi repülőtér. A Finnair a Oneworld légitársasági szövetség tagja.

A Finnair légitársaság részletes bemutatkozása >>>

A Finnair legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Tokió repülőjegy 166 800Ft, Bangkok repülőjegy 167 700Ft, Nagoja repülőjegy 167 700Ft, Oszaka repülőjegy 168 000Ft, Peking repülőjegy 174 000Ft!

Az eredetileg nyári szezonális járat ősztől egész évben közlekedni fog.

2019. decemberétől Sapporóba, 2020. március végétől a tokiói Haneda reptérre is jár a finn légitársaság.

Ezt a járatát 2020. nyarától indítja a finn légitársaság.

A finn légitársaság az új Daxing repülőtérre is közlekedik novembertől.

A Finnair sztárséf Tommy Myllymaki fogásaihoz a svéd együttesből Per Gessle szerzett háttérzenét!