San Francisco repülőjegy árak

REPÜLŐJEGY

Legjobb repülőjegy ajánlatok Budapest indulással San Francisco érkezéssel oda-vissza útra

Budapest
San Francisco
2024-03-11
2024-03-18
217 600 HUF/fő-től
Budapest
San Francisco
2024-03-11
2024-03-19
217 600 HUF/fő-től
Budapest
San Francisco
2024-03-07
2024-03-10
217 600 HUF/fő-től
Budapest
San Francisco
2024-04-10
2024-05-08
217 600 HUF/fő-től
Budapest
San Francisco
2024-06-12
2024-06-24
221 100 HUF/fő-től
Budapest
San Francisco
2024-06-13
2024-06-25
221 100 HUF/fő-től
Budapest
San Francisco
2024-03-12
2024-03-24
221 400 HUF/fő-től
Budapest
San Francisco
2024-04-10
2024-05-07
223 300 HUF/fő-től
Budapest
San Francisco
2024-04-03
2024-04-20
223 300 HUF/fő-től
Budapest
San Francisco
2024-05-09
2024-06-04
227 800 HUF/fő-től

Legjobb repülőjegy ajánlatok Bécs indulással San Francisco érkezéssel oda-vissza útra

Bécs
San Francisco
2024-04-03
2024-04-08
246 100 HUF/fő-től

 

Miért éppen San Francisco és Kalifornia?

Amerika kedvenc városának szokták nevezni a tengerentúlon. Európai szemmel is nagyon szerethető, tán leginkább a villamosok, az emberi léptékű utcák, a barátságos lakóépületek, a játékos domborzati viszonyok, meg a laza életmód miatt. San Francisco bolondos, nyitott szemléletű város, és a lezser, toleráns utazók rendre jól is érzik magukat. A látnivalókat nem műemlékek, múzeumok jelentik, hanem az utcák, terek életképei. Elkel a jó túracipő, mert a várost a leginkább úgy lehet megismerni, ha a látogató naphosszat csak az utcákat rója, persze jól felkészülten, hogy minél több sajátos jellegű városnegyedbe eljusson. Hatalmas élmény átsétálni a világhírű Golden Gate hídon, csak azért érdemesebb előre tudatosítani magunkban azt, hogy egy autópálya mellett és rajta sétálunk. Nagy lesz a zaj és a szél. Persze attól még át kell rajta sétálni, a Golden Gate egyszeri élmény. Kötelező meglátogatni a kínai negyedet (Chinatown), a roppant hangulatos kikötői üzletközpontot, a Fischerman’s Wharf-ot, kirakatokat nézni a használt cikkeket áruló boltokkal teli Haight Street-et. A drótkötélpályás villamosokon utazva felidéződnek mindenféle hollywoodi filmek meredek utcás-üldözős jelenetei. És persze az örök klasszikus, a San Francisco utcáin. Aki a szintén világhírű Alcatrazt  szeretné meglátogatni, jó előre, időben foglaljon rá helyet.
San Francisco a 49-esek (49ers) otthona. Az NFL-ben a 49ers egy ötszörös Super Bowl győztes csapat, itt játszott az NFL egyik szupersztárja Joe Montana.

Hogyan foglaljak olcsón San Francisco repülőjegyet?

Használja online repülőjegy foglaló rendszerünket San Francisco repülőjegye megvásárlásához. A weboldalunkon befoglalt repjegyeket azonnal, bankkártyával vagy később, irodáinkban készpénzzel is kifizetheti. Az Amerikai Egyesült Államokba magyar utazónak feltétlenül szüksége lesz vízumra.

Repülőjegy keresőnkben a "honnan" és "hová" helyére kezdje el begépelni, melyik városból ( például Bécs ) és hová utazna ( San Francisco ). Ekkor megjelenik a városok listája, kattintson rá a város vagy reptér nevére!

Állítsa be az utazás dátumát is és hogy hány főre szeretne repjegyet foglalni!

Kiválaszthatja azt is, hogy oda-vissza vagy egyirányú San Francisco repülőjegyre van szüksége. A "Részletes keresés"-re kattintva azt is kiválaszthatja, hogy csak business repülőjegy érdekli vagy kizárólag egy bizonyos légitársaság ajánlatait szeretné látni.

San Franciscoba nincs közvetlen járat sem Budapestről, sem Bécsből. Legalább egy átszállással kell számolni.

Melyik légitársaságoknak van olcsó, akciós repülőjegye San Franciscoba?

A főszezonon kívüli időszakokban a legnagyobb légitársaságok akciós árakat is meghírdetnek. Ekkor 20-30.000Ft-tal olcsóbban is foglalhat San Francisco repülőjegyet, mint akción kívül. Online repülőjegy keresőnkben mindig megtalálja a legfrissebb légitársasági repülőjegy akciókat.

Budapesti indulással 2016 őszére ma a KLM  kínálja a legolcsóbb San Francisco árakat, de a legnagyobb légitársaságok akcióit is érdemes folyamatosan figyelni, például a United Airlines , a  British Airways, Lufthansa és a Turkish Airlines. Oldalainkon is folyamatosan figyelemmel kísérheti a San Francisco repülőjegy árakat. Nemcsak budapesti, de bécsi indulást is érdemes beírni online repülőjegy keresőnkbe, sok esetben kapunk a budapesti áraknál olcsóbb repülőjegyeket.

San Francisco belvárosához közel van Oakland és San Jose reptere is, érdemes ezekre is repülőjegy árajánlatot kérni.

Mikor érdemes lefoglalni a San Francisco repülőjegyet és mikor olcsóbb utazni?

San Franciscoban egész évben kiegyenlített a klíma, télen nincs dermesztő hideg és nyáron sincs tikkasztó meleg. Egyedülálló fekvésének köszönhetően a városnak és környékének sajátos időjárási rendszere van: előfordulhat, hogy amíg San Francisco belvárosában 20 fok van, addig tőle 10 km-re délre nyári meleg tombol. Az időjárás igen változékony. A köd és az eső gyakori vendég a városban. Főleg nyáron kell rá számítani, hogy az óceán felől érkező hűvös légáramlat miatt percek alatt hideg köd önti el a várost. Érdemes nyáron is rétegesen öltözni, meleg ruhákat magunkkal vinni.

A legolcsóbban akkor jövünk ki, ha San Francisco repülőjegyünket tavaszi vagy őszi dátumokra foglaljuk le. Ezekre az időszakokra a légitársaságok is gyakrabban akciózzák le a repjegyek árát, akár indulás előtt rövid idővel is vásárolhatunk olcsó san franciscoi repülőjegyet.

A repülőtérről hogyan juthatok be San Franciscoba?

San Francisco International Airport (SFO):

A San Francisco Nemzetközi repülőtér a város központjától 22km-re délre terül el. A világ 25 legforgalmasabb repülőtereinek egyike, ahonnan 75 amerikai és 30 külföldi nagyváros érhető el közvetlen repülőjárattal. Több szakmai elismerést is kapott már: 2012-ben a Frequent Business Traveler magazin szerint az amerikai földrész legjobb repülőtere volt, a Skytrax weboldal ranglistáján pedig a san franciscoi reptéré lett a "Legjobb repülőtéri kiszolgálószemélyzet Észak-Amerikában".

A leggyorsabban bérautóval, taxival, limuzinnal illetve minibuszokkal lehet bejutni a városközpontba, emellett számos tömegközlekedési eszköz is a rendelkezésünkre áll.

Taxi és minibusz:

  • A taxi 40-65USD-ért visz el minket, menetideje a belvárosba kb. 20 perc
  • Minibusz (gyűjtőjárat) 16-18 USD/ fő, de a busz addig nem indul, amíg kellő számú utas össze nem jön. Ha a reptérre menet mennénk minibusszal, akkor is számítsunk rá, hogy több szállodánál is meg fog állni, így a menetidő is sokkal hosszabb, mintha taxit fognánk.
  • Az USA több nagyvárosában, így San Franciscoban is megtalálható a Supershuttle minibusztársaság, mely San Franciscot és az öböl környéki városokat köti össze a reptérrel. A Supershuttle buszokra jegy irodáinkban is foglalható.
     
Tömegközlekedés:
  • AirTrain: ingyenes vonat a BART ( Bay Area Rapid Transport ) reptéri megállójáig: SFO BART STATIONGyorsvasút a repülőtérről San Francisco belvárosába, San Mateo megye északi részére illetve a san francisco-i öböl keleti oldalára. rendes metrójeggyel lehet rajta utazni, csak a kiegészítő 5 usd/fő árat kell előre a jegyre feltenni. A valóságban egyszerűbb, mint  így leírva.
  • CalTrain: A BART összeköttetésben van a Caltrain vasútvonallal is, így a San Francisco - San Jose közötti vonatra is át lehet szállni.
  • buszok: a SamTrans egyes buszjáratai (KX, 292, 397, 398) is megállnak a san franciscói repülőtérnél.

Még több hasznos tudnivaló San Franciscoról és az Egyesült Államokról:

Híreink és érdekességek San Franciscoról és a repülés világából:

2020. augusztusától újabb kaliforniai városba repül lengyel légitársaság!

A portugál légitársaság új kanadai járata májustól indul!

New Yorkban, Miamiban, Los Angelesben és San Franciscóban ez a szolgáltatás, bizonyos útvonalakon.

2020. nyarától újabb kaliforniai városba repül lengyel légitársaság!

2020-tól még több város lesz elérhető Münchenből a kétszintes utasszállítókkal!

2019-ben megduplázza észak-amerika járatait a portugál légitársaság. Lássuk az új desztinációkat!

2019. március 31-től heti három Finnair járat lesz Helsinki és Los Angeles közt.

Münchenben megint minden az Oktoberfestről fog szólni!

A Finnair 2017-ben rengeteg újdonsággal és egyes úti célokra nagyobb kapacitással bővíti eddigi kínálatát:

A Finnair bejelentette, hogy 2017. nyarától új közvetlen járatokkal közlekedik Helsinkiből San Franciscoba és Alicanteba

Az airberlin Düsseldorfban újabb bázist épít ki, ahonnan 2016. májustól több új járatot fog indítani Amerikába és Kubába.

A Turkish Airlines április 13-án elindította legújabb amerikai járatát, Isztambul - San Francisco útvonalon. A légitársaságnak Los Angeles után ez a második kaliforniai, valamint a 11. amerikai célállomása.

A dublini repülőtér Európában egyedülálló szolgáltatást kínál az Egyesült Államokba utazóknak: már a dublini reptéren megtörténik az amerikai útlevél- és vámvizsgálat, valamint az USÁ-ba történő beléptetés.

A British Airways flottájának legújabb tagjai megérkeztek! Az A380-as superjumbó már a brit légitársaság gépparkjában is megtalálhatóak.

Használja ki a lehetőséget és utazzon az őszi-téli szezonba az USA-ba.

2015. április 13-tól a török légitársaság új járatot indít, ezúttal Isztambul - San Francisco útvonalon.

A Turkish Airlines folytatja amerikai "hódító hadjáratát", a napsütéses floridai Miami lett a légitársaság legújabb desztinációja.

Az Air Fance A380-as gépei még több nagyvárosba repítik el Önt!