Oktoberfest a Lufthansánál!

Münchenben megint minden az Oktoberfestről fog szólni!
Oktoberfest a Lufthansa első osztályán
képek forrása: lufthansagroup.com

Szeptember 16-tól október 3-ig újra itt van Németország legnagyobb sörünnepe, az Oktoberfest. A Lufthansánál már hagyománnyá vált, hogy hogy a fesztivál idején a légiutas-kísérők is bajor népviseletet öltenek és a müncheni repülőtér prémium váróiban ünnepi ínyencségeket szolgálnak fel.

Ünnep az égen

Idén a szeptember 15-i München-Szöul járat nyitotta a sort, amelynek 14 utaskísérője öltötte magára a jellegzetes ruhákat. Szeptember 25-én a München-New York, október 1-jén a München-San Francisco Lufthansa gép személyzete fog dirndlit és lederhose-t, azaz jellegzetes női- és férfi bajor népviseletet húzni.

Egyes európai útvonalakon a Lufthansa CityLine személyzete is lecserélni az egyenruhát a sötétkék és ezüstszürke színű népviseletre: München és Amszterdam, Bastia, Belgrád, Brüsszel, Drezda, Münster, Prága, Temesvár valamint Varsó között találkozhatunk velük.

Ünnep a földön

A sörünnep már a müncheni reptéren elkezdődik! A müncheni reptér 2-es termináljának személyzete a Lufthansa színeiben pompázó ruhákat öltenek: a hölgyek kék-sárga dirndlit, az urak kék viseletet. A First Class várókban dolgozók pedig fekete és arany színösszeállítású népviseletben szolgálja ki az utasokat.

Ünnep a tányékoron

A Lufthansa várók is felkészültek az Oktoberfestre. A 2-es terminál 12 várójában összesen 4 000 kg húskenyeret, 38 000 bajor perecet és 750 kg fehér kolbászt szolgálnak fel az ünnep alatt. Az első osztályú várók ínyenc bajor menüt kínálnak: az első fogás különleges ünnepi leves, a főfogás tanyasi kacsa narancsos-kakukkfüves mártásban, a desszert sárgabarackos gombóc lesz, vaníliaöntettel.

A hosszútávú járatok business és első osztályos utasait az ünnep alatt különleges bajor dizájn szerint készült kozmetikai csomaggal lepi meg a Lufthansa.

Repüljön Münchenbe Budapestről vagy Debrecenből!

A Lufthansa járataival Budapestről hétköznap napi öt, hétvégén napi hátom járattal, Debrecenből heti három járattal lehet Münchenbe eljutni. A Debrecenből induló utasok aznapi csatlakozással 16 amerikai vagy ázsiai úti cél (például Newark, Washington, Chicago, Tokió, San Francisco, Szöul, Montréal, Boston, Peking, Hong Kong) közül választhatnak.
 
Repüljön a Lufthansa járataival Münchenbe illetve további úti célokra, kedvező árakon! Tekintse meg Lufthansa repülőjegy akcióinkat és foglalja le repülőjegyét weboldalunkon!

2017-09-18

A Lufthansa légitársaságról:

A Lufthansa Németország vezető és a világ egyik legnagyobb légitársasága. Központjai a frankfurti és a müncheni repülőterek. A Lufthansa elsősorban a hosszútávú járatokra fókuszál és Európán belüli járatainak egy részét a Germanwings üzemeltetésébe adja át.

A SWISS, az Austrian, a Brussels Airlines, Germangwing, Edelweiss, Jetblue és SunExpress légitársaságokkal együtt a Lufthansa Group tagja, mely 106 ország 274 úti céljára repülnek. A Star Allince légitársasági szövetség szereplője, törzsutasprogramja a Miles&More.

A Lufthansa légitársaság részletes bemutatása>>>

A Lufthansa legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Toronto repülőjegy 150 700Ft, Montreál repülőjegy 151 200Ft, New York repülőjegy 179 700Ft, Cancun repülőjegy 205 100Ft, Punta Cana repülőjegy 259 500Ft!

A Lufthansa új partnerei ebben a Gate Gourmet, a dean&david és a Dallmayr lesznek.

A német légitársaság és partnerei rugalmas módosítási feltételekkel kedveznek utasaiknak

A nyári szezonra visszatér a Lufthansa Frankfurt-Calgary járata, amely az Eurowings-szel közös üzemeltetésű lesz.

Kanada fővárosába 2020. májusától repül a német légitársaság Frankfurtból.

Az idei Lufthansás Oktoberfest rekordokat döntögetett!