Elindult a Lufthansa új München-Tokió járata

Az útvonalon a német légitársaság legmodernebb A350-900-as gépei repülnek.
Elindult a Lufthansa új München-Tokió járata

2017. december 1-jétől a Lufthansa utasai a jelenleg legmodernebbnek számító Airbus A350-900-as utasszállítókkal repülhetnek München és Tokió között. A járatokon 3 osztályon (turista, prémium turista és business) foglalható repülőjegy Tokióba.

A vadonatúj, forradalmi újításokkal még gazdaságosabbá varázsolt repülőgéphez új kabinbelső is dukált. A turista osztály (amelyet a Lufthansa felkérésére a PearsonLloyd cég tervezett) a German Design Awards-on "kiváló termékdesign" katergóriában nyert díjat. Az új design az ülésekre fókuszált, amelyek több kényelmet és tágasabb rakodóhelyet biztosítanak az utasok számára.
 
A Lufthansa A350-es turista osztálya German Design Award elismerést nyert

A müncheni reptér már 6 Lufthansa A350-es gép állomáshelye, ahonnan Tokió mellett Bombaybe, Bostonba, Delhibe, Hongkongba és Pekingbe és közlekednek. A Lufthansa A350-ain 293 ülőhely (48 business, 21 prémium turista és 224 hagyományos turista) kapott helyet. Ezek az utasszállítók jelenleg a legmodernebbek a világon, 25%-kal kevesebb kerozint használnak fel, sokkal környezetbarátabbak (25%-kal kevesebb károsanyagot bocsátanak ki) és csendesebbek, mint más, hasonló teljesítményő repülőgépek. A német légitársaság össesen 25 darabot rendelt belőle az Airbus repülőgépgyártótól.
 
A350-ös gépekkel repül a Lufthansa Münchenből Tokióba

A Lufthansa A350-es gépe idén ősszel a magyar közönségnek is bemutatkozott, amikor egy különjáratként Münchenből Budapestre érkezett. 

Fedezze fel Tokiót a Lufthansával!

Sok nagyváros van a világon, ahol a turista a szépségekben, a múlt csodás emlékeiben gyönyörködhet. Tokió az a metropolisz, ahol a hangsúly az ámuláson, bámuláson van. Önmagában már az is lenyűgöző, hogy rend, tisztaság, szuper szervezettség létezhet egy olyan városban, amelyben a vonzáskörzettel együtt legalább 35 millióan élnek, ráadásul szűk területen.

Nem szabad kihagyni a tokiói programból a Rainbow Bridge (híd) túloldalán az Odaiba nevű mesterséges sziget meglátogatását, és kipróbálni a nagy halpiac (Cukidzsi) tájékán lévő, egész baráti árakat alkalmazó sushis étkezőhelyeket. E sorok írójának legnagyobb tokiói élménye az volt, hogy a világ legnagyobb halpiacán legalább 400 féle, ehető halas választékot szemlélhetett meg, elképedve. A Tokió Skytree torony is szuper program, csak hétvégéken túl nagy a tömeg. Persze sokat lehet időzni a Ginza negyedben is, ami Tokió legismertebb része.
 
Tokió, Senso-Ji templom
 
Tekintse meg legjobb Tokió repülőjegy ajánlatainkat és hongkongi utazási tippjeinket is!

2017-12-05

A Lufthansa légitársaságról:

A Lufthansa Németország vezető és a világ egyik legnagyobb légitársasága. Központjai a frankfurti és a müncheni repülőterek. A Lufthansa elsősorban a hosszútávú járatokra fókuszál és Európán belüli járatainak egy részét a Germanwings üzemeltetésébe adja át.

A SWISS, az Austrian, a Brussels Airlines, Germangwing, Edelweiss, Jetblue és SunExpress légitársaságokkal együtt a Lufthansa Group tagja, mely 106 ország 274 úti céljára repülnek. A Star Allince légitársasági szövetség szereplője, törzsutasprogramja a Miles&More.

A Lufthansa légitársaság részletes bemutatása>>>

A Lufthansa legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

New York repülőjegy 131 000Ft, Chicago repülőjegy 132 400Ft, Los Angeles repülőjegy 139 800Ft, Miami repülőjegy 139 400Ft

Már a repülése előtt bevásárolhat a Lufthansa fedélzeti Duty-free üzletében!

A Lufthansa légitársaság 2016. április 11-től heti három alkalommal indít járatot Debrecen és München között.

Igen, de sajnos, csak rövid időre. Az Oktoberfest alkalmából az idén 60 éves Lufthansa légiutaskísérői ismét hagyományos bajor népviseletbe öltöznek.

A Lufthansa légitársaság tovább bővíti dél-amerikai útvonalhálózatát.

A Lufthansa hosszútávú járatainak fedélzetén szélessévú internetkapcsolat várja az utazókat.A honlap használatával Ön hozzájárul ahhoz, hogy eszközén a Vista Utazási Irodák Kft. és partnerei cookie-kat tároljanak és azokhoz hozzáférjenek, valamint a honlap használatával Ön elfogadja a cookie szabályzatban foglaltakat.