Lufthansa légitársaság bemutatása

A Lufthansa Németország vezető és a világ egyik legnagyobb légitársasága. Központjai a frankfurti és a müncheni repülőterek.
Lufthansa A350
képek forrása: Oliver Roesler és Martin et Karczinski, medialounge.lufthansagroup.com

Az 1953-ban Kölnben alapított Lufthansa központi  repülőterei a frankfurti, müncheni és a düsseldorfi. A SWISS, az Austrian, a Brussels Airlines, Germangwing, Edelweiss, Jetblue és SunExpress légitársaságokkal együtt a Lufthansa Group tagja, mely 106 ország 274 úti céljára repülnek.

A légitársaság a Star Alliance légitszövetség egyik alapító tagja is. Törzsutasprogramja a Miles&More, ahol a Lufthansa és partnerei járataival repülve gyűjthetünk vagy használhatunk fel törzsutasmérföldeket.

A légitársaság flottájában megtalálható az Airbus A380-as superjumbo és a Boeing B747-es jumbo is.

A Lufthansa elsősorban a hosszútávú járatokra fókuszál és Európán belüli járatainak egy részét a Germanwings üzemeltetésébe adja át.

2014-11-24
 

A Lufthansa légitársaságról:

A Lufthansa Németország vezető és a világ egyik legnagyobb légitársasága. Központjai a frankfurti és a müncheni repülőterek. A Lufthansa elsősorban a hosszútávú járatokra fókuszál és Európán belüli járatainak egy részét a Germanwings üzemeltetésébe adja át.

A SWISS, az Austrian, a Brussels Airlines, Germangwing, Edelweiss, Jetblue és SunExpress légitársaságokkal együtt a Lufthansa Group tagja, mely 106 ország 274 úti céljára repülnek. A Star Allince légitársasági szövetség szereplője, törzsutasprogramja a Miles&More.

A Lufthansa légitársaság részletes bemutatása>>>

A Lufthansa legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

New York repülőjegy 126 000Ft, San Francisco repülőjegy 129 200Ft, Los Angeles repülőjegy 134 300Ft, Miami repülőjegy 132 600Ft!

A német légitársaság és partnerei rugalmas módosítási feltételekkel kedveznek utasaiknak

A nyári szezonra visszatér a Lufthansa Frankfurt-Calgary járata, amely az Eurowings-szel közös üzemeltetésű lesz.

Kanada fővárosába 2020. májusától repül a német légitársaság Frankfurtból.

Az idei Lufthansás Oktoberfest rekordokat döntögetett!

Az amerikai Detroit, Seattle és az indiai Bangalor lesz elérhető már a bajor "fővárosból" is!