Visszatér a Calgaryba a Lufthansa

A nyári szezonra visszatér a Lufthansa Frankfurt-Calgary járata, amely az Eurowings-szel közös üzemeltetésű lesz.
Indul a Lufthansa és Eurowings közös Calgary járata
képek forrása: pixabay.com / skeeze felhasználó képe

8 év után, 2020 júniusától szezonális járattal tér vissza a Frankfurt - Calgary útvonalon a német légitársaság. A Lufthansa 5. kanadai járata 2020. június 1. és október 24. között közlekedik. Júniustól október 5-ig hetente négyszer, hétfőn, szerdán, pénteken és szombaton, utána hetente háromszor, hétfőn, pénteken és szombaton közlekedik. A járatokat a Lufthansa leányvállalata, a Eurowings/Sun Express légitársaság üzemelteti, Airbus A330-200-as típusú repülőgépekkel. A járatokra business, prémium turista és turista osztályos repülőjegy vásárolható weboldalunkon és irodáinkban.

A Lufthansa menetrendjének köszönhetően a magyar utazók Budapestről is remek csatlakozási idővel utazhatnak Calgaryba:

LH1343 Budapest – Frankfurt 06:15 – 08:00
LH5452 Frankfurt – Calgary 09:50 – 11:55 
LH5453 Calgary – Frankfurt 13:45 – 07:20 (érkezés másnap reggel)
LH1336 Frankfurt – Budapest 08:50 – 10:25

A turista osztályos jegy árába beletartozik 1 db 23kg-os, csomagtérbe feladható poggyász, 2 fedélzeti étkezés és 2 üdítőital illetve kávé, tea.
A prémium turista osztályos utasok 2 db 23 kg-os poggyászt adhatnak fel és nekik az étkezéseken felül is felszolgálnak üdítőket.
A business osztály utasai teljesen vízszintes ággyá alakítható ülésekben pihenhetnek és élvezhetik az emelt poggyászkeretet (2x32 kg) illetve az útközben tetszés szerint felszolgált alkoholmentes és szeszes italokat.

Fedezze fel Calgaryt a Lufthansával!

Torontó, Montreál, Vancouver és Ottawa után nyártól már Calgary is elérhetővé válik egy európai átszállással, a német légitársaság útvonalhálózatán belül. A kanadai Alberta tartomány fővárosa, Calgary népszerű úticél turisták körében. A város nemcsak a Téli Olimpia miatt híres, de kiindulópontja a környező nemzeti parkokba (Banff, Jasper) és a Sziklás Hegységbe szervezett túráknak is.

 
Tekintse meg legjobb Calgary repülőjegy ajánlatainkat és hongkongi utazási tippjeinket is!

2020-03-03

A Lufthansa légitársaságról:

A Lufthansa Németország vezető és a világ egyik legnagyobb légitársasága. Központjai a frankfurti és a müncheni repülőterek. A Lufthansa elsősorban a hosszútávú járatokra fókuszál és Európán belüli járatainak egy részét a Germanwings üzemeltetésébe adja át.

A SWISS, az Austrian, a Brussels Airlines, Germangwing, Edelweiss, Jetblue és SunExpress légitársaságokkal együtt a Lufthansa Group tagja, mely 106 ország 274 úti céljára repülnek. A Star Allince légitársasági szövetség szereplője, törzsutasprogramja a Miles&More.

A Lufthansa légitársaság részletes bemutatása>>>

A Lufthansa legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Toronto repülőjegy 150 700Ft, Montreál repülőjegy 151 200Ft, New York repülőjegy 179 700Ft, Cancun repülőjegy 205 100Ft, Punta Cana repülőjegy 259 500Ft!

A Lufthansa új partnerei ebben a Gate Gourmet, a dean&david és a Dallmayr lesznek.

A német légitársaság és partnerei rugalmas módosítási feltételekkel kedveznek utasaiknak

Kanada fővárosába 2020. májusától repül a német légitársaság Frankfurtból.

Az idei Lufthansás Oktoberfest rekordokat döntögetett!

Az amerikai Detroit, Seattle és az indiai Bangalor lesz elérhető már a bajor "fővárosból" is!