Ottawa a Lufthansa legújabb úticélja

Kanada fővárosába 2020. májusától repül a német légitársaság Frankfurtból.
A kanadai főváros, Ottawa  a Lufthansa legújabb úticélja
képek forrása: dreamstime.com és shutterstock.com

A Lufthansa tovább bővíti észak-amerikai útvonalhálózatát. 2020. május 16-tól már Kanada fővárosa, Ottawa is elérhetővé válik Frankfurtból átszállás nélkül. Ottawa lesz a német légitársaság negyedik kanadai desztinációja, Torontó, Montreal, és Vancouver. Frankfurt és Ottawa között a Lufthansa A340-300-as repülőgépei hetente ötször fognak közlekedni, a járatokra a repülőjegyek már foglalhatóak irodáinkban és online repülőjegy rendszerünkben.

Kedd és péntek kivételével a LH 472-es járata délután, 13:45-kor indul Frankfurtból és helyi idő szerint 16:05-kor száll le Ottawában. Innen a LH 473-as járata 17:50-kor indul vissza és másnap reggel 7:15-kor érkezik vissza Frankfurtba. A járatokon  business, prémium turista illetve turista osztályon összesen 279 utas kaphat helyet.
 
Tekintse meg legjobb Ottawa repülőjegy ajánlatainkat!

2019-12-04

A Lufthansa légitársaságról:

A Lufthansa Németország vezető és a világ egyik legnagyobb légitársasága. Központjai a frankfurti és a müncheni repülőterek. A Lufthansa elsősorban a hosszútávú járatokra fókuszál és Európán belüli járatainak egy részét a Germanwings üzemeltetésébe adja át.

A SWISS, az Austrian, a Brussels Airlines, Germangwing, Edelweiss, Jetblue és SunExpress légitársaságokkal együtt a Lufthansa Group tagja, mely 106 ország 274 úti céljára repülnek. A Star Allince légitársasági szövetség szereplője, törzsutasprogramja a Miles&More.

A Lufthansa légitársaság részletes bemutatása>>>

A Lufthansa legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Toronto repülőjegy 150 700Ft, Montreál repülőjegy 151 200Ft, New York repülőjegy 179 700Ft, Cancun repülőjegy 205 100Ft, Punta Cana repülőjegy 259 500Ft!

A Lufthansa új partnerei ebben a Gate Gourmet, a dean&david és a Dallmayr lesznek.

A német légitársaság és partnerei rugalmas módosítási feltételekkel kedveznek utasaiknak

A nyári szezonra visszatér a Lufthansa Frankfurt-Calgary járata, amely az Eurowings-szel közös üzemeltetésű lesz.

Az idei Lufthansás Oktoberfest rekordokat döntögetett!

Az amerikai Detroit, Seattle és az indiai Bangalor lesz elérhető már a bajor "fővárosból" is!