Toronto repülőjegy árak

REPÜLŐJEGY
1 repülőtér

Legjobb repülőjegy ajánlatok Budapest indulással YTO érkezéssel oda-vissza útra

Budapest
Toronto
2024-10-01
2024-10-19
195 400 HUF/fő-től
Budapest
Toronto
2024-09-06
2024-09-13
200 000 HUF/fő-től
Budapest
Toronto
2024-10-01
2024-10-12
215 000 HUF/fő-től
Budapest
Toronto
2024-10-18
2024-11-01
216 100 HUF/fő-től
Budapest
Toronto
2024-07-25
2024-10-25
216 100 HUF/fő-től
Budapest
Toronto
2024-06-25
2024-07-10
216 200 HUF/fő-től
Budapest
Toronto
2024-06-24
2024-07-13
216 400 HUF/fő-től
Budapest
Toronto
2024-08-07
2024-09-06
216 600 HUF/fő-től
Budapest
Toronto
2024-10-13
2024-10-26
216 600 HUF/fő-től
Budapest
Toronto
2024-07-02
2024-07-10
217 300 HUF/fő-től

Miért éppen Toronto?

Torontó egy hárommilliós, fantasztikus metropolis. Igazán kozmopolita, annak minden előnyével. Sokan úgy vélik, hogy Montrealhoz képest Toronto kicsit jellegtelenebb, de a valóság az, hogy Toronto az elmúlt évtizedekben sokat fejlődött abban az irányban, hogy egy kedvelhető, színesebb hellyé váljon. Toronto sok híve szerint a város javára vált tágassága, jó a levegő minősége (sok szuper park bent a városban), és ami a turista számára fontos: meglepően sok az igazán érdekes látnivaló, változatos élményt nyújt a metropolis. Önmagában Toronto multikulturális jellege miatt is Kanadában a legtarkább városnak számít. Pozitívum, hogy Torontóban jó a közbiztonság, és elképesztően nagy az étteremválaszték (több mint 700 vendéglő)! Feltétlenül érdemes meglátogatni a St. Lawrence piacot, mert az illatok, a színe kavalkádja csuda élmény. Sokak számára a kedvenc torontói negyed a Distilery District a bűbájos utcáival. Akik szeretnek ámulni és bámulni, azok a CNN Tower tetejéről vesznek méretet Torontóról. Télen a nagy hideget a földalatti város segítségével könnyedén ki lehet bírni, bár turistaként mégis sokkal kellemesebb idő tavasztól őszig. A Niagara vízesés is csak egy órányi autózásra van és a kanadai oldalról mutatja legszebb oldalát. A vízesés környékén számos bájos település (pl. Niagara-on-the-Lake) és az Ontario-tó csalogatja a turistákat. Ezt igazolja az is, hogy az elmúlt évtizedben sok honfitársunk választotta Torontót új lakhelyéül.

Hogyan foglaljak olcsón Toronto repülőjegyet?

Online repülőjegy keresőnkkel megkeresheti a terveinek árban és menetrendben leginkább megfelelő Toronto repülőjegyet. A lefoglalt repjegyeket irodáinkban készpénzzel vagy interneten keresztül, bankkártyával is megvásárolhatja.

A Toronto repülőjegy foglalásához írja be a kiindulási és végcél városát ( Honnan: Budapest és Hová: Toronto ), ezután a legördülő városlistában kattintson a város/reptér nevére is!

Válassza ki, hogy egyirányú vagy oda-vissza Toronto repülőjegyre van szüksége és hogy azt hány főre szeretné lefoglalni. Jelölje meg az oda- és a visszaút dátumát is! Ha csak egy bizonyos légitársaság vagy például csak business Toronto repülőjegy ajánlatokra kíváncsi, ezt a Részletes keresésre kattintva tudja beállítani.

Budapestről a nyári időszakban, Bécsből pedig egész évben lehet átszállás nélkül Torontóba repülni. Budapestről az Air Canada Rouge, bécsi indulással az Austrian légitársaság járataira vásárolható Toronto repülőjegy. Nagy vonzerő, hogy nem kell az átszállással órákat elveszteni Torontó felé.

Melyik légitársaságoknak van olcsó Toronto repülőjegye?

Elsősorban a főszezonon kívül érdemes akciós Toronto repülőjegy árakra vadászni. Ekkor 10-30.000Ft-tal olcsóbba is foglalhat Toronto repülőjegyet. Egyrészt az árak is olcsóbbak, másrészt a járatok sem zsúfoltak annyira, mint a nyári szünetben vagy karácsony-újév környékén. De azért az tény, hogy a nyári hónapok a legkellemesebbek Toronto és környékének meglátogatására. Online repülőjegy keresőnkben mindig megtalálja a legfrissebb légitársasági repülőjegy akciókat.

Budapesti indulással a legolcsóbb repülőjegy árakat az Air France KLM, a British Airways, Lufthansa, az Air Canada Rouge és Turkish Airlines kínálja Torontoba.

Toronto repülőjegy - közvetlen járattal: Budapestről átszállás nélkül a kanadai Air Canada Rouge légitársaságokkal lehet Torontóba repülni a nyári időszakban. 2018-ban az Air Canada Rouge gépei április 5. és október 13. között repülnek Budapest és Toronto között, a nyári főidényben naponta. Bécsből az osztrák légitársaság, az Austrian heti több járattal is megy Torontóba direkt járattal.

Mikor érdemes a Toronto repülőjegyet megvásárolni és mikor olcsóbb utazni?

Torontói látogatásra a legideálisabb hónap a július, de júniustól szeptemberig kellemes ( nappal 20 fok ) a hőmérséklet. Télen ( decembertől márciusig ) igazi hidegre és sok hóra kell számítani. Télen remek szolgálatot tesz a városi metrókra épült földalatti világ, tele boltokkal, kávéházakkal. Tavasszal kiszámíthatatlan az időjárás, áprilisban ugyanúgy előfordulhat hóesés, mint akár egy 25-30 fokos hőhullám is. Márciustól júniusig érdemes melegebb ruhákat is csomagolni, az esernyő, esőkabát, vízálló cipő is jól jön. A nyár meleg, de csapadékos, az Ontario-tó közelsége enyhíti a nyári forróságot. A hűvösebb estékre egy kiskabát vagy pulóver jól jön. Ősszel elkelnek a meleg ruhák, érdemes rétegesen öltözni. Az őszi lombhullás csodás színei sok látogatót csábítanak.
A legolcsóbban akkor jövünk ki, ha Toronto repülőjegyünket tavaszi vagy őszi dátumokra foglaljuk le. Ezekre az időszakokra a légitársaságok is gyakrabban akciózzák le a repjegyek árát, akár indulás előtt rövid idővel is elcsíphetünk kedvező árú Toronto repülőjegyet.

Hogyan jutok be a repülőtérről Toronto belvárosába?

Torontónak városának több repülőtere is van, a legforgalmasabb a Pearson International. Ahogy a neve is utal rá, ez a nemzetközi reptér, a tengerentúlról érkező járatok is itt szállnak le. A belvároskor szinte "karnyújtásnyira", az Ontario-tóban egy mesterséges szigeten található a Billy Bishop Toronto City Airport. A repteret egy alagút köti össze a szárazfölddel. A tó partján vagy a Toronto Islanden sétálva szinte percenként látványos le- és felszállásokban lehet gyönyörködni. A City Airport csak kisgépeket képes fogadni.

Az alábbiakban megtalálja a repterek legfontosabb tudnivalóit és a közlekedési lehetőségeket:

Toronto Lester B Pearson International Airport ( YYZ ):

A torontói nemzetközi repülőtér a város központjától 28km-re északnyugatra található. Európából ide érkeznek a repülőjáratok. A reptérről a városba limuzinnal, taxival, minibusszal, menetrend szerinti buszokkal vagy vonattal is eljuthatunk. A leggyorsabb a taxi vagy a limuzin, ezeknek külön drosztja van és csak a repülőtérrel szerződött társaságok fuvarozhatnak. A fuvardíj körzetek szerint előre meghatározott, így nem érheti kellemetlen meglepetés az utazót. Számos minibusz társaság található a reptéren, amelyekkel Toronto belvárosába és a környező településekre is közlekednek. A legolcsóbb a tömegközlekedés, pl a 192-es Airport Rocket városi busz a reptérről a Kipling metróállomásig megyünk és a buszon váltott jegyünk a metrón vagy a városi buszokon való továbbutazásra (átszállásra) is feljogosít!

 • Taxival, limuzinnal, minibusszal 30-40 perc a menetidő, a viteldíj körzetek szerint változó
 • Toronto Transit Commission buszok: 192 -es (Airport Rocket), 52A, 300A és 307-es járatok. Torontóban az egyirányú tömegközlekedési jeggyel egy meghatározott irányban (pl. északtól délre és keletről nyugatra - azaz egy adott pontról távolodó irányba) egyetlen jeggyel, akár több átszállással is utazhatunk, így egyetlen vonaljeggyel (kb 700Ft)busz + metró kombinációval egészen a szállásunkig eljuthatunk. Ez a legolcsóbb!
 • GO Transit 34-es és 40-es buszok Toronto belvárosába 6,35 ill. 5,75 CAD a jegy egy útra(Presto feltölthető tömegközlekedési kártyával olcsóbb a jegy); Brampton Transit buszok Bramptonba; MiWay helyi buszjárat Mississaugaba;
 • Vonat: Union Pearson Express (UP Express) : 2015 tavaszától indul. A Union Station és a Pearson reptér között, 25 perc a menetidő, a vonatok negyedóránként indulnak. Normál egyirányú jegy 27,5 CAD, de gyermek-, diák-, családi és és senior kedvezmény is van. Presto feltölthető tömegközlekedési kártyával minden jegyárból tovább kedvezményt adnak!

Szerettük:
 • gyors, ingyenes WiFi, még internetes telefonálásra is jó
 • a reptéren könnyen elcsíphetőek motoros kocsik, hogy ne kelljen sokat gyalogolni
 • olcsó és kényelmes a tömegközlekedés Torontóba


Billy Bishop - Toronto City Airport ( YTZ )

Az üzleti negyedtől ( és a CN toronytól ) pár perces autóútra található repülőtér egy mesterséges szigetre épült, a Toronto-sziget Hanlan's Point felőli végénél található. Különleges elhelyezkedésének köszönhetően vízi taxival, komppal vagy gyalogos alagúton keresztül közelíthető meg. Turistalátványosságként is érdemes felkeresni a repteret, ahol az utasszállítók a víz felett suhannak és ragyogó fényképek készülhetnek torontói látképpel a háttérben. Kis technikai érdekesség, hogy a 2015. július 30-án átadott gyalogos alagútban Kanada leghosszabb mozgólépcső-rendszere üzemel. Ezt semmiképpen sem szabad kihagyni.


Az Air Canada Jazz és a Porter Airlines légitársaságok kisgépei közlekednek ide más kanadai városokból.
 • Közúton: Bathurst Streeting taxival vagy a TTC buszaival, villamosaival (509 és 511-es járat). Innen komppal vagy föld alatti alagúton lehet a reptérig eljutni.
 • Ingyenes buszjárat: a reptér utasaiknak és városnéző turistáknak egyaránt ingyenes, negyedóránként közlekedik. A buszjárat a belvárosban a Union Station melletti York Street és Front Street kereszteződéstől indul és a reptéri kompterminálig jár.
 • Komp a repülőtérre: a világ legrövidebb kompjárata csupán 121 métert tesz meg Bathurst Street és a repülőtér között, egy irányba 11 CAD ( 2500Ft ) a jegy. Negyedóránként közlekedik hajnal és éjfél között.
 • Komp elsősorban a fotósoknak: A Toronto-szigetre három kompjárat is megy, ebből a Hanlan's Point Ferry pont a reptér mellett köt ki.
 • Gyalogos alagút: Az alagútban liftek és mozgójárdák is segítik a haladást. A reptérről a szárazföld 6 perces sétával elérhető

Szerettük:
 • Közelről és fantasztikus környezetben csodálhatóak a fel- és leszálló repülőgépek, akár a szigeten, akár a belváros felől nézzük
 • A CN-toronyból felülnézetből figyelhető a légiforgalom, ami nagy ritkaság
   
Toronto City Airport - Toronto belvárosa a háttérben

Még több hasznos tudnivaló Torontóról és Kanadáról:

Híreink és érdekességek Torontóról és a repülés világából:

Az Air Canada járata 2022. május 4-tól hetente háromszor közlekedik Torontó és Budapest között.

A portugál légitársaság új kanadai járata májustól indul!

2020. júniusától már három kanadai városba repül a török légitársaság.

A brit légitársaság átvette és menetrendbe állította vadonatúj Airbus A350-1000-es utasszállítóját.

A lengyel LOT légitársaság fiatal flottával rendelkezik és a vadonatúj Boeing 787-es Dreamlinerekkel repül minden tengerentúli úticéljára

Az Air Canada Rouge járata 2020. március 30-tól hetente háromszor közlekedik Torontó és Budapest között.

Az Air Canada légitársaság Kanada legnagyobb menetrend szerinti légitársasága. A cég öt kontinens több mint 200 úti céljára szállít utasokat.

Az Air Canada Rouge közvetlen járata 2019. tavaszától őszig közlekedik és még több átszállási lehetőséget kínál, mint eddig.

Az Air Canada Rouge járata 2019. január 7-ig hetente háromszor közlekedik, de a tervek szerint egy 3 hónapos szünet után áprilisban újra visszatér Budapestre.

A 2018-as nyári idényben már 4 amerikai város, Chicago, New York, Philadelphia és Torontó lesz elérhető átszállás nélkül Budapestről.

Válassza utazásához a lengyel légitársaság új, csúcstechnológiás repülőgépeit!

Nagy népszerűségnek örvend az Air Canada Rouge járata, amelyet jövőre még korábban és sűrűbb menetrenddel indít el a légitársaság.

A nagy sikerre való tekintettel 2018-ban már áprilisban is lesz közvetlen Air Canada Rouge járat Budapest és Toronto között.

Decembertől több és nagyobb befogadóképességű repülővel közlekedik a Lufthansa a Budapest-Frankfurt útvonalon.

Július 7-én Budapestre látogat a LOT hetedik, legújabb Dreamliner repülőgépe, a Romeo Golf!

A nagy érdeklődésre való tekintettel a nyári időszakban már heti 6 alkalommal közlekedik majd a kanadai légitársaság Budapest-Toronto járata.

Az Air Transat kanadai légitársaság június 2. és október 12. között ismét elindítja közkedvelt közvetlen járatait Budapestről Kanadába.

Jövő nyáron már két légitársaság heti 4 járat köti össze Budapestet és Torontót.

Az Air Transat kanadai légitársaság közvetlen járatot indít júniustól Budapestről Montreálba és Torontóba. A járatokra akár már 199 700Ft-tól foglalhatóak repülőjegyek.
 

A Turkish Airlines április 13-án elindította legújabb amerikai járatát, Isztambul - San Francisco útvonalon. A légitársaságnak Los Angeles után ez a második kaliforniai, valamint a 11. amerikai célállomása.

Az Air Transat - mely Kanada egyik vezető légitársasága- menetrendszerű heti járatot indít 2015.  június 17-től Torontó – Montreál – Budapest útvonalon.

A Turkish Airlines folytatja amerikai "hódító hadjáratát", a napsütéses floridai Miami lett a légitársaság legújabb desztinációja.

A Turkish Airlines új prémium turista kabinja átmenetet képez a turista és a business osztály között. Az új Comfort Class osztállyal a Boeing 777-300-as géptípusok fedélzetén találkozhatunk. A török légitársaság flottájában jelenleg 12 darab B777-es szolgál.