Air Canada repülőjegy árak

Az Air Canada közvetlen Budapest - Toronto járata 2019. április 2. és október 25. között közlekedik. Ezen időszakon kívül bécsi vagy németországi átszállással is lehet az Air Canadával utazni Torontóba és onnan Kanada illetve az Egyesült Államok számos városába.


Repülőjegy akció Észak-Amerikába, budapesti indulással


A kiválasztott repülőjegy árra kattintva megnézheti, hogy az Ön által választott dátumra melyek a legolcsóbb repülőjegyek!

OrszágVárosÁr
Kanada
Toronto
Usa
Atlanta
Usa
Boston
Usa
Chicago
Usa
Los Angeles
Usa
Miami
Usa
New York
Usa
San Francisco
Usa
Washington

Toronto :
Repülőjegy kiállítás : 2019. mácius 18-ig. A repülőjegyet az indulás előtt legalább 21 nappal le kell foglalni és a foglaláskor azonnal meg kell vásárolni.
Utazásból kizárt időszakok : Az utazás egyik irányban sem lehetséges május 15. és szeptember 30. között.
Minimum kinntartózkodás : 1 szombat éj vagy 6 éjszaka
Maximum kinntartózkodás : 3 hónap
Az indulás csak vasárnap-szerda között, a hazautazás csak kedd-csütörtök között lehetséges. A hét többi napjára a légitársaság felárat alkalmaz. Az ár feladott poggyász nélkül értendő.

Chicago, New York :
Repülőjegy kiállítás :
2019. mácius 20-ig. A repülőjegyet az indulás előtt legalább 28 nappal le kell foglalni és a foglaláskor azonnal meg kell vásárolni.
Utazás : 2019. május 14-ig.
Minimum kinntartózkodás : 1 szombat éj vagy 6 éjszaka
Maximum kinntartózkodás : 3 hónap
Az ár feladott poggyász nélkül értendő.

A többi város :
Repülőjegy kiállítás :
2019. mácius 31-ig. A repülőjegyet a foglalás napján meg kell vásárolni.
Utazásból kizárt időszakok : Az utazás egyik irányban sem lehetséges május 15. és szeptember 30. között.
Minimum kinntartózkodás : nincs megkötés
Maximum kinntartózkodás : 3 hónap
Az ár feladott poggyász nélkül értendő.

 

Repülőjegy akció Kubába, budapesti indulással


A kiválasztott repülőjegy árra kattintva megnézheti, hogy az Ön által választott dátumra melyek a legolcsóbb repülőjegyek!

OrszágVárosÁr
Kuba
Havanna

Repülőjegy kiállítás : nincs megkötés
Utazásból kizárt időszakok : Az indulás nem lehetséges július 1. és augusztus 20. között vagy december 17-31. között. A hazautazás nem lehetséges június 21. és augusztus 31. között vagy december 17. és január 8. között.
Minimum kinntartózkodás : 1 szombat éj vagy 5 éjszaka
Maximum kinntartózkodás : 12 hónap

 

A fenti olcsó repülőjegy árak oda-vissza útra értendőek és csak repülőjegy online rendszerünkben történő foglalás esetén érvényesek. A repjegy árak tartalmazzák az összes jegykiállításkor fizetendő illetéket, de nem tartalmazzák azokat a helyi illetékeket és adókat, melyek bizonyos desztinációk esetében csak a repülőtéren fizethetőek meg, helyi valutában.

A feltüntetett repülőjegy tarifák az árak meghirdetésekor érvényesek, a valutaárfolyamok folyamatos változása miatt miatt foglaláskor eltérés lehetséges. A fenti akciós díjtételek csak online repjegy foglalás esetén érvényesek a repulojegy.vista.hu illetve vista.hu weboldalakon. Irodáinkban vagy telefonon történő személyes foglalás esetén az árak a fent hírdetettektől eltérhetnek. Az adott akciós árakon helyeket a légitársaság csak korlátozott számban biztosít. A légitársaságok minden esetben fenntartják a jogot a repülőjegy árak, illetékek ill. a feltételek előzetes figyelmeztetés nélkül történő megváltoztatására.

Olcsó repülőjegy foglalás érdekében olvassa el útmutatónkat és használja online repülőjegy foglaló rendszerünket!

Az Air Canadáról és az Air Canada Rouge-ról:

Az 1937. óta működő Air Canada légitársaság Kanada legnagyobb menetrend szerinti fuvarozója. Öt kontintensen több mint 200 vároba szállít utasokat. Fő csomópontja a torontói Pearson nemzetközi repülőtér. Az elsősorban vakációs úti célokra szakosodott leányvállalata, az Air Canada Rouge a nyári szezonban közvetlen járatot üzemeltet Budapest és Toronto között.

Az Air Canada és Air Canada Rouge a Star Alliance légitársasági csoport tagjai.

Olvasson még több érdekességet és hasznos információt az Az Air Canada légitársaság bemutatása oldalunkra kattintva!

Az Air Canadáról és az Air Canada Rouge legfrissebb repülőjegy hírei:

Nagy népszerűségnek örvend az Air Canada Rouge járata, amelyet jövőre még korábban és sűrűbb menetrenddel indít el a légitársaság.

Az Air Canada Rouge járata 2019. január 7-ig hetente háromszor közlekedik, de a tervek szerint egy 3 hónapos szünet után áprilisban újra visszatér Budapestre.

A nagy érdeklődésre való tekintettel a nyári időszakban már heti 6 alkalommal közlekedik majd a kanadai légitársaság Budapest-Toronto járata.

A 2018-as nyári idényben már 4 amerikai város, Chicago, New York, Philadelphia és Torontó lesz elérhető átszállás nélkül Budapestről.

A nagy sikerre való tekintettel 2018-ban már áprilisban is lesz közvetlen Air Canada Rouge járat Budapest és Toronto között.