2020-ban is lesz Budapest - Torontó közvetlen járat

Az Air Canada Rouge járata 2020. március 30-tól hetente háromszor közlekedik Torontó és Budapest között.
Air Canada légitársaság B767-300-as repülőgépe
kép forrása: flyrouge.com

Jövőre az eddigieknél korábban, már március végén indul a Budapest - Torontó közvetlen járat! Az első Air Canada Rouge gép 2020. március 30-án indul Torontóbó Budapestre. A kanadai légitársaság tavasszal és a kora nyári időszakban hetente háromszor repül majd Kanada és Magyarország között. A Rouge B767-es utasszállítói Torontóból Budapestre hétfőn, csütörtökön és szombaton, Budapestről Torontóba kedden, pénteken és vasárnap közlekednek.

2020. június 17. és augusztus 17. között, a nyári főszezon ideje alatt pedig naponta lesz Torontó és Budapest között közvetlen járat!

A téli időszakban, okóber vége és március vége között nincs közvetlen járat, de bécsi, müncheni illetve frankfurti átszállással továbbra is eljuthatunk Budapestről Kanadába és Egyesült Államokba az Air Canada gépeivel.

Az Air Canada kiváló választás azoknak, akik a biztonságos, megbízható, nagy múltú légitársaságokat preferálják. A légitársaság járataival nemcsak a kanadai és az Egyesült Államokban élő magyar közösséget köti össze otthoni rokonaikkal és barátaikkal, hanem remek üzleti és nyaralási desztinációkhoz is hozzáférést biztosít.

Ismerje meg az Air Canada Rouge szolgáltatásait a Rouge Premium és Rouge osztályokon!
 
képek forrása: flyrouge.com

2019-08-22

Az Air Canadáról és az Air Canada Rouge-ról:


Az 1937. óta működő Air Canada légitársaság Kanada legnagyobb menetrend szerinti fuvarozója. Öt kontintensen több mint 200 vároba szállít utasokat. Fő csomópontja a torontói Pearson nemzetközi repülőtér. Az elsősorban vakációs úti célokra szakosodott leányvállalata, az Air Canada Rouge a nyári szezonban közvetlen járatot üzemeltet Budapest és Toronto között.

Az Air Canada és Air Canada Rouge a Star Alliance légitársasági csoport tagjai.

Olvasson még több érdekességet és hasznos információt az Az Air Canada légitársaság bemutatása oldalunkra kattintva!

Az Air Canadáról és az Air Canada Rouge legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

New York repülőjegy 109 300Ft, Los Angeles repülőjegy 128 600Ft, San Francisco repülőjegy 146 400Ft, Toronto repülőjegy 171 600Ft!

Az Air Canada Rouge közvetlen járata 2019. tavaszától őszig közlekedik és még több átszállási lehetőséget kínál, mint eddig.

Az Air Canada Rouge járata 2019. január 7-ig hetente háromszor közlekedik, de a tervek szerint egy 3 hónapos szünet után áprilisban újra visszatér Budapestre.

A 2018-as nyári idényben már 4 amerikai város, Chicago, New York, Philadelphia és Torontó lesz elérhető átszállás nélkül Budapestről.

Nagy népszerűségnek örvend az Air Canada Rouge járata, amelyet jövőre még korábban és sűrűbb menetrenddel indít el a légitársaság.

A nagy sikerre való tekintettel 2018-ban már áprilisban is lesz közvetlen Air Canada Rouge járat Budapest és Toronto között.