Visszatér Torontó - Budapest közvetlen járat

Az Air Canada járata 2022. május 4-tól hetente háromszor közlekedik Torontó és Budapest között.
Visszatér Torontó - Budapest közvetlen járat
kép forrása: https://www.aircanada.com/ca/en/aco/home/about/media/photos-logos/our-fleet.html#/

​Torontó és Budapest között 2022-ben ismét lesz közvetlen légi összeköttetés! 2022. május 4-én debütál az Air Canada járata, amely május 4-én érkezik Torontóból Budapestre.

Korábban két légitársaság, a Rouge és Air Transat is járt Budapest és Torontó között, de ez lesz az első alkalom, hogy a kanadai nemzeti légitársaság, az Air Canada érkezik Budapestre! A közvetlen járat május 3. és október 27-i közt közlekedik, Torontóból kedden, csütörtökön és szombaton, Budapestől szerdán, pénteken és vasárnap indul. Az útvonalon B787-9-es Dreamliner utasszállítók közlekednek majd.

Menetrend (helyi idők szerint):

Toronto YYZ - Budapest BUD: 20:50 - 11:15 (kedd, csütörtök, szombat)
Budapest BUD - Toronto YYZ: 13:00 - 16:25 (szerda, péntek, vasárnap)

Az Air Canada közvetlen Budapest - Torontó járatan business (Air Canada Signature Class), prémium turista és turista osztályos jegyek várásolhatóak irodáinkban és weboldalunkon.

Az Air Canada kiváló választás azoknak, akik a biztonságos, megbízható, nagy múltú légitársaságokat preferálják. A légitársaság járataival nemcsak a kanadai és az Egyesült Államokban élő magyar közösséget köti össze otthoni rokonaikkal és barátaikkal, hanem remek üzleti és nyaralási desztinációkhoz is hozzáférést biztosít. Azon a napokon, amikor a közvetlen járat nem közlekedik. müncheni illetve frankfurti átszállással továbbra is eljuthatunk Budapestről Kanadába és Egyesült Államokba az Air Canada gépeivel.

2021-12-09

Az Air Canadáról és az Air Canada Rouge-ról:


Az 1937. óta működő Air Canada légitársaság Kanada legnagyobb menetrend szerinti fuvarozója. Öt kontintensen több mint 200 vároba szállít utasokat. Fő csomópontja a torontói Pearson nemzetközi repülőtér. Az elsősorban vakációs úti célokra szakosodott leányvállalata, az Air Canada Rouge a nyári szezonban közvetlen járatot üzemeltet Budapest és Toronto között.

Az Air Canada és Air Canada Rouge a Star Alliance légitársasági csoport tagjai.

Olvasson még több érdekességet és hasznos információt az Az Air Canada légitársaság bemutatása oldalunkra kattintva!

Az Air Canadáról és az Air Canada Rouge legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Torontó repülőjegy 165 300Ft, Montreál repülőjegy 167 100Ft, Vancouver repülőjegy 200 800Ft, Calgary repülőjegy 202 000Ft!

Az Air Canada Rouge járata 2020. március 30-tól hetente háromszor közlekedik Torontó és Budapest között.

Az Air Canada Rouge közvetlen járata 2019. tavaszától őszig közlekedik és még több átszállási lehetőséget kínál, mint eddig.

Az Air Canada Rouge járata 2019. január 7-ig hetente háromszor közlekedik, de a tervek szerint egy 3 hónapos szünet után áprilisban újra visszatér Budapestre.

A 2018-as nyári idényben már 4 amerikai város, Chicago, New York, Philadelphia és Torontó lesz elérhető átszállás nélkül Budapestről.

Nagy népszerűségnek örvend az Air Canada Rouge járata, amelyet jövőre még korábban és sűrűbb menetrenddel indít el a légitársaság.