Torontói közvetlen járat és új csatlakozások

Az Air Canada Rouge közvetlen járata 2019. tavaszától őszig közlekedik és még több átszállási lehetőséget kínál, mint eddig.
Air Canada légitársaság repülőgépe
képek forrása: shutterstock.com és flyrouge.com

Továbbra is igen népszerű a magyar utazók körében az Air Canada Rouge Budapest - Torontó közvetlen járata. A kanadai légitársaság ezért 2019-ben is repül Budapestre, április 2. és október 25. között. A nyári főidényben, azaz június 18. és szeptember 17. között naponta, azon kívül heti három alkalommal közlekednek a Rouge gépei Torontó és Budapest között.

Az Air Canada és az Air Canada Rouge idén még több észak-amerikai városba kínál új vagy sűrűbb átszállási lehetőségeket utasaiknak. Májustól Torontóból közvetlenül repülnek Monctonba, Thunder Baybe és Frederictonba. Az Egyesült Államok több városa felé gyakrabban illetve nagyobb kapacitású gépekkel jár az Air Canada: Austin, Baltimore, Charlotte, Memphis, Minneapolis, Nashville, Philadelphia, Raleigh/Durham, Washington (Dulles reptér).

Az Air Canada április 28-tól elindítja Bécs - Torontó - Bécs járatát is, amely áprilistól októberig a hét minden napján, novembertől márciusig hetente ötször közlekedik majd. Az útvonalon az Air Canada Boeing B787-es Dreamlinei fognak repülni, három osztályos elrendezéssel. Air Canada járataira Signature Class (business), prémium turista és turista osztályos repülőjegek foglalhatóak.

Az Air Canada és Air Canada Rouge kiváló választás azoknak, akik a biztonságos, megbízható, nagy múltú légitársaságokat preferálják. A légitársaság járataival nemcsak a kanadai és az Egyesült Államokban élő magyar közösséget köti össze otthoni rokonaikkal és barátaikkal, hanem remek üzleti és nyaralási desztinációkhoz is hozzáférést biztosít.

Lépjen velünk a fedélzetre, ismerje meg az Air Canada Rouge szolgáltatásait!
 
képek forrása: flyrouge.com

2019-03-19

Az Air Canadáról és az Air Canada Rouge-ról:


Az 1937. óta működő Air Canada légitársaság Kanada legnagyobb menetrend szerinti fuvarozója. Öt kontintensen több mint 200 vároba szállít utasokat. Fő csomópontja a torontói Pearson nemzetközi repülőtér. Az elsősorban vakációs úti célokra szakosodott leányvállalata, az Air Canada Rouge a nyári szezonban közvetlen járatot üzemeltet Budapest és Toronto között.

Az Air Canada és Air Canada Rouge a Star Alliance légitársasági csoport tagjai.

Olvasson még több érdekességet és hasznos információt az Az Air Canada légitársaság bemutatása oldalunkra kattintva!

Az Air Canadáról és az Air Canada Rouge legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Torontó repülőjegy 165 300Ft, Montreál repülőjegy 167 100Ft, Vancouver repülőjegy 200 800Ft, Calgary repülőjegy 202 000Ft!

Az Air Canada járata 2022. május 4-tól hetente háromszor közlekedik Torontó és Budapest között.

Az Air Canada Rouge járata 2020. március 30-tól hetente háromszor közlekedik Torontó és Budapest között.

Az Air Canada Rouge járata 2019. január 7-ig hetente háromszor közlekedik, de a tervek szerint egy 3 hónapos szünet után áprilisban újra visszatér Budapestre.

A 2018-as nyári idényben már 4 amerikai város, Chicago, New York, Philadelphia és Torontó lesz elérhető átszállás nélkül Budapestről.

Nagy népszerűségnek örvend az Air Canada Rouge járata, amelyet jövőre még korábban és sűrűbb menetrenddel indít el a légitársaság.