LOT Dreamliner bemutató Budapesten

Július 7-én Budapestre látogat a LOT hetedik, legújabb Dreamliner repülőgépe, a Romeo Golf!
Közvetlen járatok Budapestről Amerikába, a LOT Dreamlinereivel!
kép forrása: images.lot.com

Július 7-én Budapestre érkezik a világ legmodernebb utasszállító repülőgépe, a tervek szerint 9.30-kor száll le Budapesten, így a repülők szerelmesei élőben is megtekinthetik! Pletykákra a legtöbb esetben nem adunk, de egyre több oldalról hallhattuk az utóbbi időben, hogy a Dreamliner-látogatás apropója egy átszállás nélküli Budapest – New York járat bejelentése. Egy biztos, a találgatásnak pénteken vége, mi pedig kíváncsian várjuk a hivatalos bejelentést!
 

Néhány érdekesség a Dreamlinerekről:

A Boeing 787 forradalmasította a repülést utas kényelem szempontjából. 2007 óta gyártják, a típus 2009 decemberében repült először. A LOT Dreamlinerein 3 osztály (turista, prémium turista és business) várja az utasokat. Az utastérben a légnyomás és a páratartalom a többi géptípuséhoz képest magasabb, így az utazás alatt kevésbé lép fel fáradtság, rossz közérzet – ideális a hosszú, tengerentúli utakon. Az ablakok 30%-kal nagyobbak a szokásosnál, így több a természetes fény, ami segít elkerülni az utazás végén jelentkező „jetlag” -et.
 

Kipróbálná a Dreamlinert?

A LOT a Dreamlinereket hagyományosan hosszú távú útvonalakon ( New York, Chicago, Toronto, Peking és Tokió ) használja, de most egyedülálló alkalom kínálkozik, hogy Budapestről Varsóba vagy visszafelé bárki kipróbálja ezt a géptípust! A LO1533 járat 08:10 órakor indul Varsóból, hogy 09:30 órakor leszálljon Budapesten. A LO 11534 járat pedig 15:25 órakor indul Budapestről Varsóba, ahová 16:40 órakor érkezik meg.

Használják ki ezt a különleges lehetőséget! Repülőjegyet a LOT Dreamliner járatára illetve a légitársaság teljes útvonal-hálózatára járatokra irodáinkban vagy online foglalási rendszerünkben is vásárolhat!
 
Tekintse meg a LOT lengyel légitársaság aktuális repülőjegy akcióit is!
 
2017-07-05

A LOT lengyel légitársaságról:

A lengyel LOT légitársaság közép-nyugat Európa legnagyobb fuvarozója. Európában, a Közel-Keleten, Ázsiában és Észak-Amerikában közel 110 városba üzemeltet járatokat. Budapestről átszállás nélkül repül New Yorkba, Szöulba, Varsóba, Krakkóba, Londonba, 2020. március 30-tól kezdve pedig többek közt Brüsszelbe és Bukarestbe is. Európa egyik legfiatalabb flottájával büszkélkedhet, melyben megtalálható az egyik legmodernebb utasszállító, a B787 Dreamliner is. A légitársaság központja a Varsóban található Frederic Chopin nemzetközi repülőtér. A LOT a Star Alliance légitársasági szövetség tagja.

Tudjon meg még többet a LOT-ról a LOT légitársaság bemutatkozik oldalunkon!

Az LOT legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Toronto repülőjegy 140 900Ft, New York repülőjegy 166 200Ft, Miami repülőjegy 166 500Ft, Szöul repülőjegy 177 200Ft, Tokió repülőjegy 172 500Ft!

A LOT a nyári időszakra visszaállította közvetlen new york-i járatát!

2021. decemberétől újra eljuthatunk Floridába a lengyel légitársaság járatával.

A LOT az ünnepi időszakra visszaállította közvetlen new york-i járatát!

2020. júliusától ismét átszállás nélkül juthatunk el Budapestről Dél-Korea fővárosába!

2020. júliusától számos város lesz újra elérhető közvetlen járattal vagy varsói átszállással!