Újraindul a LOT Budapest-New York járata a nyári időszakban

A LOT a nyári időszakra visszaállította közvetlen new york-i járatát!

Újra lesz LOT közvetlen járat Budapest és New York között
képek forrása: shutterstock.com

LOT lengyel légitársaság 2022. június 3-szeptember 30. közötti időszakban ismét menetrendbe állítja a Budapest - New York - Budapest közvetlen járatát!

A légitársaság Dreamliner típusú utasszállítója hetente háromszor fog közkeledni. Budapestről New Yorkba kedden, pénteken és vasárnap 12:25-kor indul és helyi idő szerint 15:310-kor érkezik meg New Yorkba.  Visszafelé hétfőn, csütörtökön és szombaton 17:30-kor indul New Yorkból és másnap reggel 8:05-kor érkezik vissza Budapestre.

A LOT 787-8-as Dreamlinerének fedélzetén 213 turista osztályos, 21 prémium turista és 18 business ülés kapott helyet.  A Dreamliner jelenleg a csúcstechnológiát képvisel a polgári repülés világában, amelyen számtalan forradalmi újítás teszi gyorsabbá, kényelmesebbé és takarékosabbá az utazást. Ebből a cikkünkből megtudhatja, milyen technikai újdonságok várják a Dreamlinerek utasait Budapest és New York között.

Business osztály:

kép forrása: corporate.lot.com

Prémium osztály:

kép forrása: corporate.lot.com

Turista osztály:

kép forrása: corporate.lot.com
 
Felkeltettük érdeklődését? Tekintse meg a LOT légitársaság repülőjegy akcióit Amerikába és foglalja le repülőjegyét weboldalunkon vagy a Vista irodáinkban!
 
2021-12-23

A LOT lengyel légitársaságról:

A lengyel LOT légitársaság közép-nyugat Európa legnagyobb fuvarozója. Európában, a Közel-Keleten, Ázsiában és Észak-Amerikában közel 110 városba üzemeltet járatokat. Budapestről átszállás nélkül repül New Yorkba, Szöulba, Varsóba, Krakkóba, Londonba, 2020. március 30-tól kezdve pedig többek közt Brüsszelbe és Bukarestbe is. Európa egyik legfiatalabb flottájával büszkélkedhet, melyben megtalálható az egyik legmodernebb utasszállító, a B787 Dreamliner is. A légitársaság központja a Varsóban található Frederic Chopin nemzetközi repülőtér. A LOT a Star Alliance légitársasági szövetség tagja.

Tudjon meg még többet a LOT-ról a LOT légitársaság bemutatkozik oldalunkon!

Az LOT legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Toronto repülőjegy 140 900Ft, New York repülőjegy 166 200Ft, Miami repülőjegy 166 500Ft, Szöul repülőjegy 177 200Ft, Tokió repülőjegy 172 500Ft!

2021. decemberétől újra eljuthatunk Floridába a lengyel légitársaság járatával.

A LOT az ünnepi időszakra visszaállította közvetlen new york-i járatát!

2020. júliusától ismét átszállás nélkül juthatunk el Budapestről Dél-Korea fővárosába!

2020. júliusától számos város lesz újra elérhető közvetlen járattal vagy varsói átszállással!

2020. augusztusától újabb kaliforniai városba repül lengyel légitársaság!