A LOT Dreamlinerével élmény a repülés!

Válassza utazásához a lengyel légitársaság új, csúcstechnológiás repülőgépeit!
A LOT Dreamliner utasszállítóival igazi élmény a repülés!
kép forrása: Leo Dejillas, images.lot.com

Mindannyiunk vágya, hogy egy hosszú út után kipihenten érkezzünk meg célunkhoz. A LOT lengyel légitársaság B787-es „Dreamliner” utasszállítógépeivel ez valósággá válhat!
 

Miért repüljön a LOT Dreamlinerével?

A lengyel légitársaság 2012-ben vette át első B787-as Dreamlinerjét a Boeingtől. A LOT volt az első európai légitársaság, amely Dreamlinerrel repül – mára minden hosszú távú járatán kizárólag ezzel a géptípust használja.

A Boeing 787-es utasszállítók a jelenlegi csúcstechnológiát képviseli a polgári repülés világában.  A Dreamlineren olyan forradalmi megoldásokat alkalmaztak, amelyek más géptípusokon még nem tapasztalható komfortérzetet sikerült megteremteni.
 

Simább és gyorsabb utazás

A repülőgép 50%-ban kompozit anyagokból készült, így kisebb a súlya, kevesebbet fogyaszt, és nagyobb a hatótávolsága. A speciálisan felfelé ívelő szárnyaknak köszönhetően javultak a gép aerodinamikai tulajdonságai, ez simább, rázkódástól mentesebb és gyorsabb utazást eredményez.
 

Több fény, kevesebb jetlag

A Dreamlinereken minden eddigieknél nagyobb ablakokon árad be a természetes fény. Az ablakok 30%-kal nagyobbak, mint más utasszállítókon, nagyjából akkorák, mint egy szabvány kézipoggyász. Nemcsak lefelé, de a horizont felé is jobb kilátást nyújtanak. A lehúzható árnyékolókat más senki se keresse, ezek az ablakok már elektromosan, gombnyomásra, több fokozatban elsötétíthetőek vagy újra kivilágosíthatóak.

Az utasteret szabályozható LED világítással is ellátták. A napszaknak és a földrajzi helynek megfelelően az utazás időtartama alatt folyamatosan változik a világítás színe és a fényerő, így csökkentve időzónák átrepülése után fellépő jetlag-et.
 
30%-kal nagyobb ablakok a LOT B787 Dreamlinerén
kép forrása: corporate.lot.com
 

Kellemesebb légkör, hogy kipihentebben érkezzen meg

A kabinban uralkodó légnyomás és páratartalom nagyban meghatározza, hogyan érezzük magunkat utazás közben. A száraz levegő és a kisebb légnyomásérték fáradtságot, diszkomfort-érzést okoz.

A Dreamlinereken törekedtek arra, hogy ezek a levegő páratartalma és a légnyomás minél jobban megközelítse a földön megszokott értékeket. A gép fedélzetén a tengerszint feletti 1900 m-es magasságnak megfelelő légnyomás uralkodik, szemben a hagyományosan alkalmazott 2400 m-es szint nyomásával. Ez a magasabb légnyomásérték csökkenti az utazáskor előforduló fáradtságérzést, szédülést és hányingert. A 8%-kal magasabb oxigéntartalom, a magasabb páratartalom és a jobb levegőszűrés mind abban segítenek, hogy utazása végén kipihentebben érkezzen meg.
 

LED hangulatvilágítás, párásabb és frissebb levegő a LOT B787 Dreamlinerén

kép forrása: corporate.lot.com


Tágas belső terek és korlátlan szórakozás

A hellyel sem fukarkodtak a gépen: tágas utastér és nagy poggyásztartó várja azt a 252 utast, akik business, prémium turista és turista osztályokon utazhatnak. A felső poggyászrekesz elhelyezkedését és alakját újratervezték, így az ülésben ülve vagy onnan felállva is több hely marad számunkra.

Minden üléshez egyedi érintőképernyős szórakoztatórendszer, fejhallgató, USB-port és elektromos csatlakozó tartozik, hogy az utazás alatt mindenki jól szórakozzon.
 
15,4 colos érintőképernyő a business osztályon
kép forrása: corporate.lot.com
 

Kíméli a környezetet

A technikai újítások nemcsak az utasokat, de a környezetet is kímélik: a Rolls-Royce hajtóművek 60%-kal kevesebb zajt keltenek, így az utastér és a repülőterek is csendesebbek.  A hajtóművek 20%-kal kevesebb üzemanyagot fogyasztanak és ennyivel kevesebb károsanyagot bocsátanak ki.
 
A Dreamliner kevesebbet fogyaszt és csendesebb, mint a hasonló kategóriájú utasszállítók
kép forrása: lot.com
 

Már Budapestről is repülhet Dreamlinerrel!

Budapest és az Egyesült Államok között a LOT Boeing 787-8-as Dreamlinerei fognak közlekedni májustól. A gépeken 213 turista, 21 prémium turista és 18 business osztályos ülés kap helyet az alábbi szolgáltatásokkal:

A LOT lengyel légitársaság idén májustól két közvetlen amerikai járatot is indít Budapestről: New Yorkba és Chicagóba. Budapest és az Egyesült Államok között a LOT Boeing 787-8-as Dreamlinerei fognak közlekedni májustól. A gépeken 213 turista, 21 prémium turista és 18 business osztályos ülés kap helyet. Az egyes osztályokon az alábbi szolgáltatásokat élvezhetik:

Business osztály:
 • kényelmes és tágas business osztály, mindössze 18 üléssel
 • 190 cm hosszú és 54 cm széles, vízszintes ággyá alakítható ülések
 • Az ággyá alakított ülés karfájából térelválasztót lehet kihúzni
 • modern fedélzeti szórakoztató rendszer
 • egyéni érintőképernyő (15,4"), USB és elektromos csatlakozó, fejhallgató
 • exkluzív éttermi minőségű ételek, porcelán étkészleten szervírozva
 • extra Miles&More pontok
 • business várók használata
 • elsőbbségi check-in és a biztonsági ellenőrzésnél fast track használata
 • elsőbbségi beszállás és kiszállás

képek forrása: corporate.lot.com

Prémium turista osztály:
 • külön kabin, barátságos berendezéssel
 • kitűnő fedélzeti menü
 • modern fedélzeti szórakoztató rendszer
 • egyéni képernyő (10,6"), USB és elektromos csatlakozó, fejhallgató
 • kényelmes, 50 cm széles ülések, amelyek 6 fokozatban dönthetőek hátra
 • extra Miles&More pontok

képek forrása: corporate.lot.com

Turista osztály:
 • ingyenes étkezések és alkoholmentes italok
 • modern fedélzeti szórakoztató rendszer
 • egyéni képernyő (8,9"), USB és elektromos csatlakozó, fejhallgató
 • kényelmes, 43 cm-es, hátradönthető ülések állítható fejtámlával
 • feladott poggyász az árban

képek forrása: corporate.lot.com

Ha Ön a LOT-tal New Yorkba, Chicagóba, Los Angelesbe, Torontóba, Pekingbe, Szingapúrba, Szöulba vagy Tokióba utazik, személyesen is megtapasztalhatja ennek az egyedülálló gépnek a szolgáltatásait.
 
Felkeltettük érdeklődését? Tekintse meg a LOT légitársaság repülőjegy akcióit és foglalja le repülőjegyét weboldalunkon vagy a Vista irodáinkban!
 
2018-04-12

A LOT lengyel légitársaságról:

A lengyel LOT légitársaság közép-nyugat Európa legnagyobb fuvarozója. Európában, a Közel-Keleten, Ázsiában és Észak-Amerikában közel 110 városba üzemeltet járatokat. Budapestről átszállás nélkül repül New Yorkba, Szöulba, Varsóba, Krakkóba, Londonba, 2020. március 30-tól kezdve pedig többek közt Brüsszelbe és Bukarestbe is. Európa egyik legfiatalabb flottájával büszkélkedhet, melyben megtalálható az egyik legmodernebb utasszállító, a B787 Dreamliner is. A légitársaság központja a Varsóban található Frederic Chopin nemzetközi repülőtér. A LOT a Star Alliance légitársasági szövetség tagja.

Tudjon meg még többet a LOT-ról a LOT légitársaság bemutatkozik oldalunkon!

Az LOT legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Toronto repülőjegy 140 900Ft, New York repülőjegy 166 200Ft, Miami repülőjegy 166 500Ft, Szöul repülőjegy 177 200Ft, Tokió repülőjegy 172 500Ft!

A LOT a nyári időszakra visszaállította közvetlen new york-i járatát!

2021. decemberétől újra eljuthatunk Floridába a lengyel légitársaság járatával.

A LOT az ünnepi időszakra visszaállította közvetlen new york-i járatát!

2020. júliusától ismét átszállás nélkül juthatunk el Budapestről Dél-Korea fővárosába!

2020. júliusától számos város lesz újra elérhető közvetlen járattal vagy varsói átszállással!