Vancouverbe indít járatot a Turkish Airlines

2020. júniusától már három kanadai városba repül a török légitársaság.
A kanadai Vancouverbe indít járatokat a Turkish Airlines
kép forrása: shutterstock.com

A Turkish Airlines, amely a világon a legtöbb helyre repülő légitársasága, 2020. június 9-től elindítja harmadik kanadai járatát: az úticél ezúttal a nyugati parton található Vancouver. Nyártól így Torontóval és Montreállal együtt 3 kanadai, illetve összesen 20 amerikai repülőtér lesz elérhető a török légitársaság utasszállítóival.

Az új járat menetrendje kedvező, a Turkish Airlines budapesti járataival Isztambulon keresztül remek csatlakozásokkal lehet utazni. Az odaúton 2, a hazaúton 3,5 órás kényelmes átszállással lehet számolni. A Turkish Airlines B787-9-as Dreamlinerei Isztambul és Vancouver között hetente háromszor (kedden, csütörtökön és vasárnap) közlekednek.

TK 75 Isztambul - Vancouver: 14:05 - 15:55
TK 76Vancouver - Isztambul: 17:20-14:50 (másnapi érkezés)

A török légitársaság a kedvező menetrend mellett még számos előnyt kínál.
  • Kanadába illetve az Egyesült Államokba utazók ingyenesen adhatnak fel 2 db bőröndöt a csomagtérbe.
  • turista osztályos fedélzeti ellátása, az ülések kényelme és a szórakoztató rendszer kínálata miatt utasaink egyik kedvence
  • egyike Európa legjobb légitársaságainak
  • a Star Alliance légiszövetség tagja

Miért az egyik kedvenc városunk Vancouver? Mert, amikor a világ legélhetőbb városait rangsorolják, Vancouver mindig az első ötven végzett az elmúlt pár évben. Mert elképesztően magas a nem angol anyanyelvűek aránya és mert etnikailag sokszínű és változatos. És ennek minden előnyét meg is tudja mutatni. Az életszínvonal nagyon magas a Brit Columbia legfontosabb kereskedelmi kikötőjeként is ismert Vancouverben. A város természeti kincsei változatosak, az egyik legzöldebb kanadai város. Rengeteg a park, csodásak az öblök és nyüzsgő a belváros. Igazán nagyon megéri néhány napot Vancouverben tölteni. KIhagyhatatlan a Butcart Gardens és a Beacon Hill Park, gyerekekkel az Aviation Museum és a Miniature World és az Inner Harbour. Érdemes időt és pénzt áldozni egy hajós kirándulásra, akár a komppal is vagy egy nagyobb hajós túrán meglesni a bálnákat.
Nagyon könnyen elérhető Seattle innen, de vigyázat, az Amerikai Egyesült Államok területére való belépés vízumköteles. Kanada nem az, csak az ETA nevű elektronikus belépési engedélyt kell mindenkinek jó előre kiváltania.
 
A legfrissebb akciós árakért látogassa meg Turkish Airlines repülőjegy akciók oldalunkat is!

2020-02-10

A Turkish Airlinesról:

A török nemzeti légitársaság, a Turkish Airlines egyike a világ legdinamikusabban fejlődő légitársaságainak. A társaság központja az isztambuli Atatürk nemzetközi repülőtér. A Turkish Airlines jelenleg 318 utasszállítóval rendelkezik és 126 ország 316 városába repül. A török légitársaság 2011. és 2016. között minden évben elnyerte a Skytrax szervezet "Legjobb európai légitársaság" díját. A Star Alliance szövetség tagja és méltán hívják "Törökország felkelő csillagának is". A Turkish Airlines bemutatkozik

A Turkish Airlines legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Isztambul repülőjegy 60 900Ft, Dubai repülőjegy 138 600Ft, New York 174 400Ft, Zanzibár 179 500Ft, Male, Maldív-szigetek repülőjegy 204 700Ft!

A fülöp-szigeteki Cebu városa a legújabb ázsiai célállomás.

A Turkish Airlines augusztusban három reggeli és négy esti járatpárt tervez indítani.

A török légitársaság júliusban két reggeli és három esti járatpárt tervez indítani.

2019. év végétől újabb kínai városba indít repülőjáratot a Turkish Airlines.

A New York-i Newark repülőtérre 2020. májusától repül a török légitársaság.