Ingyenes szállás az Isztambulban átszálló utasoknak

A Turkish Airlines Isztambulban ingyenes tranzitszállást biztosít utasainak, bizonyos feltételek mellett.

A díjtalan hotelszoba azoknak az utasoknak jár, akik egyik nemzetközi járatukról szállnak át egy másik nemzetközi járatukra és a várakozási idejük turista osztályos jegynél meghaladja a 10 órát, business jegynél pedig a 7 órát. A repülőjegyben mindkét járatnak Turkish Airlines gépnek kell lennie, valamint a menetrend szerint a hét egyik napján sincs rövidebb csatlakozási idő.

Az szállást (busztranszferrel és reggelivel) az isztambuli repülőtérre érkezéskor, a légitársaság "Hotel Desk" irodájában lehet lefoglaltatni, mely az érkezési csarnokban, a vám után található. Magyar állampolgároknak már vízum sem kell Törökországba.

2014-01-10
 

A Turkish Airlinesról:

A török nemzeti légitársaság, a Turkish Airlines egyike a világ legdinamikusabban fejlődő légitársaságainak. A társaság központja az isztambuli Atatürk nemzetközi repülőtér. A Turkish Airlines jelenleg 318 utasszállítóval rendelkezik és 126 ország 316 városába repül. A török légitársaság 2011. és 2016. között minden évben elnyerte a Skytrax szervezet "Legjobb európai légitársaság" díját. A Star Alliance szövetség tagja és méltán hívják "Törökország felkelő csillagának is". A Turkish Airlines bemutatkozik

A Turkish Airlines legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Isztambul repülőjegy 60 900Ft, Dubai repülőjegy 138 600Ft, New York 174 400Ft, Zanzibár 179 500Ft, Male, Maldív-szigetek repülőjegy 204 700Ft!

A fülöp-szigeteki Cebu városa a legújabb ázsiai célállomás.

A Turkish Airlines augusztusban három reggeli és négy esti járatpárt tervez indítani.

A török légitársaság júliusban két reggeli és három esti járatpárt tervez indítani.

2020. júniusától már három kanadai városba repül a török légitársaság.

2019. év végétől újabb kínai városba indít repülőjáratot a Turkish Airlines.