Miami a Turkish Airlines legújabb célállomása

A Turkish Airlines folytatja amerikai "hódító hadjáratát", a napsütéses floridai Miami lett a légitársaság legújabb desztinációja.
Miami a Turkish Airlines legújabb úti célja

A Turkish Airlines egy újabb Egyesült Államokbeli várost vesz fel útvonalhálózatába. 2015. október 25-től a hét minden napján eljuthatunk Miamiba a török légitársaság járataival. Miami a Turkish Airlines 12. amerikai célállomása, Boston, Chicago, Houston, New York, San Francisco, Washington, Montreal, Toronto, Buenos Aires és Sao Paulo után.

A Turkish Airlines új Isztambul - Miami járata két igen jelentős légiközlekedési csomópontot fog összekötni: Miami fontos átszállóhely Európa és az amerikai kontinens városai között, Isztambul pedig az Ázsia és Európa felé irányuló forgalom egyik nagy elosztópontja. A Miami Dade repülőtérről a török légitársaság új járatával összesen 18 európai város érhető el átszállás nélkül.

A Turkish Airlines B777-300ER típusú utasszállítókkal fog repülni ezen az útvonalon, 3 osztályos elrendezéssel: 28 business, 63 prémium turista és 246 turista osztályos ülés várja az utasokat a fedélzeten. Miami Budapestről kényelmes csatlakozási időkkel érhető el: az odaúton Isztambulban egy, a hazaúton másfél órás átszállási idővel utazhatunk.

2015-05-14

A Turkish Airlinesról:

A török nemzeti légitársaság, a Turkish Airlines egyike a világ legdinamikusabban fejlődő légitársaságainak. A társaság központja az isztambuli Atatürk nemzetközi repülőtér. A Turkish Airlines jelenleg 318 utasszállítóval rendelkezik és 126 ország 316 városába repül. A török légitársaság 2011. és 2016. között minden évben elnyerte a Skytrax szervezet "Legjobb európai légitársaság" díját. A Star Alliance szövetség tagja és méltán hívják "Törökország felkelő csillagának is". A Turkish Airlines bemutatkozik

A Turkish Airlines legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Isztambul repülőjegy 60 900Ft, Dubai repülőjegy 138 600Ft, New York 174 400Ft, Zanzibár 179 500Ft, Male, Maldív-szigetek repülőjegy 204 700Ft!

A fülöp-szigeteki Cebu városa a legújabb ázsiai célállomás.

A Turkish Airlines augusztusban három reggeli és négy esti járatpárt tervez indítani.

A török légitársaság júliusban két reggeli és három esti járatpárt tervez indítani.

2020. júniusától már három kanadai városba repül a török légitársaság.

2019. év végétől újabb kínai városba indít repülőjáratot a Turkish Airlines.