Új Budapest Torontó közvetlen repülőjárat

Az Air Transat - mely Kanada egyik vezető légitársasága- menetrendszerű heti járatot indít 2015.  június 17-től Torontó – Montreál – Budapest útvonalon.
Új Budapest Torontó közvetlen repülőjárat
képek forrása:  Aviareps - Air Transat

Az Air Transat légitársaság Airbus A330-200 típusú szélestörzsű gépe szerdánként indul Kanadából és csütörtökönként indul vissza Budapestről Torontóba, oda- és visszaúton is rövid közbülső megállóval Montreálban. A légitársaság a budapesti indulás mellett prágai és más nyugat-európai nagyvárosból is indít gépeket Kanadába.

Az Air Transat a Transat cégcsoport tagja, mely az egyik legnagyobb kanadai utazásszervező cég. Az Air Transat 30 ország 60 úti céljára szállít utasokat, melyek elsősorban nyaraló desztinációk. A légitársaság 2014-ben elnyerte Skytrax szervezet díját "Legjobb észak-amerikai charter légitársaság" kategóriában.

Az első gép június 17-én 18:15-kor indul Torontóból és másnap 11:10-kor érkezik Budapestre, ahonnan 12:55-kor indul vissza Kanadába. A Budapest - Montreal -Toronto járatokra kedvező áron foglalhatóak egyirányú és retúr repülőjegyek online rendszerünkben és irodáinkban.

2015-02-20

Legfrissebb híreink a légiközlekedés világából:

Május 23-tól újabb légitársaság közlekedik Magyarország és Dél-Korea között!

A fülöp-szigeteki Cebu városa a legújabb ázsiai célállomás.

A LOT a nyári időszakra visszaállította közvetlen new york-i járatát!

2021. decemberétől újra eljuthatunk Floridába a lengyel légitársaság járatával.

5 top élményt biztosít utasainak az Emirates, ha december 20-ig Dubai repülőjegyet vásárol és március 31-ig történő utazásához!

Az Air Canada járata 2022. május 4-tól hetente háromszor közlekedik Torontó és Budapest között.

A Seychelle-szigetek március 25-től oltási státuszuktól függetlenül várja a magyar turistákat is!

2021. február 14-től két örömteli változás is életbe lép az Emirates budapesti útvonalán!

Privát lakosztályok az Emirates légitársaság Dubai - Male - Dubai útvonalán!

Utazzon az Emirates-szel, most repülőjegye mellé COVID-19 fedezettel bővített biztosítást kap!Korábbi híreink - Archívum >>>