Qatar Airways járatnyitások a Közel-Keleten

Dubai, Jeddah, Riyadh, Damman és Bahrein visszakerül a Qatar Airways célállomásai közé!
Qatar Airways járatnyitások a Közel-Keleten
kép forrása: qatarairways.com

A 2017 óta fennálló blokádot a Katarral szomszédos államok januáran feloldották. Ennek egyik örömteli következménye, hogy az Egyesült Arab Emirátusok, Szaud Arábia és Bahrein légtérhasználatával a Qatar Airways már nem kényszerül kerülőutakra, igy a repülőút sok esetben rövidebb lesz a jövőben. 

További jó hír, hogy a Qatar Airways megkezdte a járatai újraindítását ezekbe az országokba. Ismét közlekednek a Qatar gépei Dubai, Jeddah, Riyadh, Damman és Bahrein városaiba.

A Budapest-Doha járat jelenlegi menetrendje miatt egyelőre csak Dubai és Damman felé lehetséges rövid csatlakozási idővel továbbutazni. 

Vista irodáinkban kollégáink készséggel állnak rendelkezésükre Qatar Airways repülőjegy foglalás esetén!

2021-01-22

A Qatar Airways légitársaságról:

A Qatar Airways, mint az Arab-öböl egyik legjelentősebb légitársasága, több mint 140 nagyvárosba indít járatokat. Az 5 csillagos légitársaságként is nevezett Qatar gépeinek a átlagos életkora 4 év, így ők rendelkeznek a világ egyik legfiatalabb flottájával is. Központja a dohai Hamad Nemzetközi repülőtér, ahol first és business utasaikat külön Premium Terminal és SPA várja. Budapestről a Qatar járataival egyetlen átszállással elérhetőek olyan városok, mint a Maldív-szigetek, az indonéz Bali, Phuket, a nepáli Katmandu illetve az ausztrál Melbourne.

A Qatar Airways 2017-ben is elnyerte a Skytrax szövetség "A világ legjobb légitársasága", "A legjobb első osztályos légitársasági váró", "A Közel-Kelet legjobb légitársasága" és "A világ legjobb business osztálya" díjait.

A Qatar Airways a Oneworld légitársasági szövetség tagja. Olvasson még több érdekességet és hasznos információt a Qatar légitársaság bemutatása oldalunkra kattintva!

A Qatar Airways legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Zanzibár repülőjegy 197 700Ft, Maldív-szigetek repülőjegy 202 200Ft, Phuket repülőjegy 217 300Ft, Seychelle-szigetek 242 700Ft!

A Seychelle-szigetek március 25-től oltási státuszuktól függetlenül várja a magyar turistákat is!

A Qatar Airways útvonalhálózatának számos desztinációja vált ismét elérhetővé, köztük a Maldív-szigetek, ahová már szabadon utazhatunk!

2020-ban egy fülöp-szigeteki és kambodzsai úticél is bekerül a katari légitársaság útvonalhálózatába!

2020. március 29-től már csak a szélestörzsű, Airbus 330-as repülőgéppel közlekedik a Qatar Budapest és Doha közt.

Kedvezményes szállásajánlatok csak a Qatar Airways légitársaság utasainak!