Újraindította járatait a Qatar Airways

A Qatar Airways útvonalhálózatának számos desztinációja vált ismét elérhetővé, köztük a Maldív-szigetek, ahová már szabadon utazhatunk!
Indul a harmadik Maldív járat a Qatar Airwaysnél
képek forrása: dreamstime.com

Június 15-én visszatért Budapestre a Qatar Airways! A Doha - Budapest- Doha járata júniusban heti három, júliusban heti négy és augusztusban heti öt alkalommal közlekedik. Újdonság, hogy mosantól a Qatar Airways egyik B787-8-as Dreamlinere szállítja az utasokat!  A Dreamliner egy olyan repülőgép lett, amely igazi prémium repülési élményt nyújt: gyorsabb, simább utazást, komfortosabb utasteret és pihentető utazást. 

Számos, a magyar utazók által kedvelt úticélra repülhetünk újra a katari légitársasággal. Az járatok újraindítását egy augusztus 31-ig tartó repülőjegy akcióval is támogatja a légitársaság. Olyan desztinációkra foglalhatóak most kedvező árú repülőjegy, mint például a Maldív-szigetek, Bangkok, Krabi, Puhket, Langkawi, Ho Si Minh-város,  Csiangmai, Bali, Szingapúr, Nairobi, Seychelle-szigetek, Zanzibár.

A Budapestről induló napi járatok a dohai Hamad Nemzetközi Repülőtéren keresztül kényelmes, akár pár órás átszállási idővel kapcsolódnak a Qatar Airways globális hálózatának kedvelt üzleti és szabadidős célállomásaihoz. A Doha Stopover program jelenleg szünetel, de az utasok akadálytalanul szállhatnak át a dohai Hamad repülőtéren. Amennyiben a csatlakozás miatt egy éjszakát kell Dohában tölteni, akkor ezt a reptéri Oryx Airport Hotelben tehetik meg, előzetes foglalással. Ezen felül a nyitva tartó reptéri várókban tudják eltölteni a csatlakozás idejét, de ingyenesen a Quiet Room-ok is állnak az utasok rendelkezésére szabad helyek függvényében. A Hamad Nemzetközi Repülőtéren az átszállási idő alatt számos szolgáltatás – ingyenes wifi, játszótér a gyerekeknek, több pihenőzóna, duty-free és étkezési lehetőség – várja az utasokat.
 
Vista irodáinkban kollégáink készséggel állnak rendelkezésükre Qatar Airways repülőjegy foglalás esetén!

2020-07-03

A Qatar Airways légitársaságról:

A Qatar Airways, mint az Arab-öböl egyik legjelentősebb légitársasága, több mint 140 nagyvárosba indít járatokat. Az 5 csillagos légitársaságként is nevezett Qatar gépeinek a átlagos életkora 4 év, így ők rendelkeznek a világ egyik legfiatalabb flottájával is. Központja a dohai Hamad Nemzetközi repülőtér, ahol first és business utasaikat külön Premium Terminal és SPA várja. Budapestről a Qatar járataival egyetlen átszállással elérhetőek olyan városok, mint a Maldív-szigetek, az indonéz Bali, Phuket, a nepáli Katmandu illetve az ausztrál Melbourne.

A Qatar Airways 2017-ben is elnyerte a Skytrax szövetség "A világ legjobb légitársasága", "A legjobb első osztályos légitársasági váró", "A Közel-Kelet legjobb légitársasága" és "A világ legjobb business osztálya" díjait.

A Qatar Airways a Oneworld légitársasági szövetség tagja. Olvasson még több érdekességet és hasznos információt a Qatar légitársaság bemutatása oldalunkra kattintva!

A Qatar Airways legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Zanzibár repülőjegy 197 700Ft, Maldív-szigetek repülőjegy 202 200Ft, Phuket repülőjegy 217 300Ft, Seychelle-szigetek 242 700Ft!

A Seychelle-szigetek március 25-től oltási státuszuktól függetlenül várja a magyar turistákat is!

Dubai, Jeddah, Riyadh, Damman és Bahrein visszakerül a Qatar Airways célállomásai közé!

2020-ban egy fülöp-szigeteki és kambodzsai úticél is bekerül a katari légitársaság útvonalhálózatába!

2020. március 29-től már csak a szélestörzsű, Airbus 330-as repülőgéppel közlekedik a Qatar Budapest és Doha közt.

Kedvezményes szállásajánlatok csak a Qatar Airways légitársaság utasainak!