Repüljön a Qatarral a Seychelle-szigetekre!

A Seychelle-szigetek március 25-től oltási státuszuktól függetlenül várja a magyar turistákat is!
Repüljön a Qatarral a Seychelle-szigetekre!
kép forrása: shutterstock.com

A Seychelle-szigetekre beutazóknak az indulás előtt legfeljebb 72 órával elvégzett negatív PCR-tesztet kell bemutatniuk. A látogatóknak még az indulás előtt a megadott weboldalon keresztül be kell benyújtaniuk negatív PCR-vizsgálati eredményeiket, repülési és szállásadataikat az egészségügyi utazási engedélyhez: https://seychelles.govtas.com/.

Az országon belül más korlátozás nem vár a turistákra, karanténkötelezettség nélkül, szabadon mozoghatnak az országban nyaralásuk alatt. Az új intézkedések szerint a szigetekre látogatók használhatják a szállodák területén található közös területeket, beleértve a bárokat, az úszómedencéket, a fürdőket és a gyerekklubot is. Természetesen ekkor is be kell tartania a fizikai távolságtartás szabályait, kerülve a szoros fizikai érintkezést, például a kézfogást, és ahol előírják, kötelező arcmaszkot viselni.

Budapestről a Seychelle-szigeteki Mahéra jelenleg a Qatar Airways kínálja mind árban, mind menetrendben a legkedvezőbb ajánlatot. Az ötcsillagos minősítésű légitársaság oda- és visszaúton is 3 órás, kényelmes csatlakozást kínál Dohán át:  

Budapest - Seychelle-szigetek:
QR 200     Budapest  - Doha        16: 45    22:55  (hétfő, péntek)     
QR 678     Doha         - Mahé        02: 00 -  08:15  (kedd, szombat )   
 
Seychelle-szigetek - Budapest:
QR 679     Mahé       - Doha          01:45    05:45   (péntek, vasárnap)
QR 199     Doha       - Budapest    08:30    13:15   (péntek, vasárnap)

A Budapest - Doha - Mahe (Seychelle-szigetek) útvonalon Boeing B787-es Dreamliner utasszállítók teljesítenek szolgálatot. A Qatar Airways a legtöbb légitársasághoz képest több csomagot enged felár nélkül szállítani Budapest és a Seychelle-szigetek közt. Turista osztályon is 2 db 23 kg-os bőrönd adható fel a csomagtérbe, felár nélkül!

A Qatar Airways már a turista osztály utasait is emelt szintű szolgáltatásokkal kényezteti: a szokásosnál nagyobb lábterű és szélesebb ülések, az ülések háttámlájába épített szórakoztatórendszer (benne 50 videójáték, 500 CD, 150 film, dokumentumfilmek és hangoskönyvek) gondoskodnak a kellemes utazásról. A Qatar Airways-t méltán nevezik "ötcsillagos" légitársaságnak. Minden osztályon a lehető legmagasabb szintű kiszolgálásban részesítik utasaikat, amit díjak sora is tanúsít. 

Vista irodáinkban kollégáink készséggel állnak rendelkezésükre Qatar Airways repülőjegy foglalás esetén!

2021-03-23

A Qatar Airways légitársaságról:

A Qatar Airways, mint az Arab-öböl egyik legjelentősebb légitársasága, több mint 140 nagyvárosba indít járatokat. Az 5 csillagos légitársaságként is nevezett Qatar gépeinek a átlagos életkora 4 év, így ők rendelkeznek a világ egyik legfiatalabb flottájával is. Központja a dohai Hamad Nemzetközi repülőtér, ahol first és business utasaikat külön Premium Terminal és SPA várja. Budapestről a Qatar járataival egyetlen átszállással elérhetőek olyan városok, mint a Maldív-szigetek, az indonéz Bali, Phuket, a nepáli Katmandu illetve az ausztrál Melbourne.

A Qatar Airways 2017-ben is elnyerte a Skytrax szövetség "A világ legjobb légitársasága", "A legjobb első osztályos légitársasági váró", "A Közel-Kelet legjobb légitársasága" és "A világ legjobb business osztálya" díjait.

A Qatar Airways a Oneworld légitársasági szövetség tagja. Olvasson még több érdekességet és hasznos információt a Qatar légitársaság bemutatása oldalunkra kattintva!

A Qatar Airways legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Zanzibár repülőjegy 197 700Ft, Maldív-szigetek repülőjegy 202 200Ft, Phuket repülőjegy 217 300Ft, Seychelle-szigetek 242 700Ft!

Dubai, Jeddah, Riyadh, Damman és Bahrein visszakerül a Qatar Airways célállomásai közé!

A Qatar Airways útvonalhálózatának számos desztinációja vált ismét elérhetővé, köztük a Maldív-szigetek, ahová már szabadon utazhatunk!

2020-ban egy fülöp-szigeteki és kambodzsai úticél is bekerül a katari légitársaság útvonalhálózatába!

2020. március 29-től már csak a szélestörzsű, Airbus 330-as repülőgéppel közlekedik a Qatar Budapest és Doha közt.

Kedvezményes szállásajánlatok csak a Qatar Airways légitársaság utasainak!