Qatar Airways repülőjegy akció!

ÁzsiaAfrika | Közel-Kelet | Ausztrália és Új-Zéland | business osztályos akcióQatar repülőjegy akciók, budapesti indulással

 
Ország Város Ár
Egyesült Arab Emírségek
Abu Dhabi
Egyesült Arab Emírségek
Dubai
India
Delhi
Egyesült Arab Emírségek
Sharjah
Omán
Salalah
Omán
Muscat
Dél-Korea
Szöul
India
Bombay
Irán
Teherán
Dél-Afrikai Köztársaság
Durban
Dél-Afrikai Köztársaság
Johannesburg
Szudán
Khartoum
Thaiföld
Bangkok
Tanzánzia
Zanzibár
Kuwait
Kuwait
Ethiópia
Addis Abeba
Kenya
Nairobi
Hongkong
Hongkong
Szingapúr
Szingapúr
Maldív-szigetek
Male
Thaiföld
Phuket
Malajzia
Kuala Lumpur
Dél-Afrikai Köztársaság
Fokváros
Indonézia
Bali-Denpasar
Japán
Tokió
Vietnám
Ho Si Mihn-város
Indonézia
Jakarta
Vietnám
Hanoi
Seychelle-szigetek
Mahé
Sri Lanka
Colombo
Tanzánia
Kilimandzsáró
Kenya
Mombasa
Nepál
Katmandu
Új-Zéland
Auckland

Repülőjegy kiállítás : 2021. szeptember 13-ig. A repülőjegyet az indulás előtt legalább 90 nappal le kell foglalni és meg kell vásárolni.
Minimum kinntartózkodás : 5 éjszaka
Maximum kinntartózkodás : 1 hónap
Az indulás csak hétfő-szerda között, a hazautazás csak vasárnap-csütörtök között lehetséges. A többi napra a légitársaság felárat számít fel. 

Utazzon a Qatar Airways-el, az ötcsillagos légitársasággal a világ legvarázslatosabb úti céljaira hihetetlen árakon! Foglalja le repülőjegyét dohai útmegszakítással és fedezze fel Dohát is! Magyar állampolgárok részére Katarba már vízum sem szükséges!
 A fenti olcsó repülőjegy árak budapesti indulással, oda-vissza útra értendőek és csak repülőjegy online rendszerünkben történő foglalás esetén érvényesek. A repjegy árak tartalmazzák az összes jegykiállításkor fizetendő illetéket, de nem tartalmazzák azokat a helyi illetékeket és adókat, melyek bizonyos desztinációk esetében csak a repülőtéren fizethetőek meg, helyi valutában.

A feltüntetett repülőjegy tarifák az árak meghirdetésekor érvényesek, a valutaárfolyamok folyamatos változása miatt miatt foglaláskor eltérés lehetséges. A fenti akciós díjtételek csak online repjegy foglalás esetén érvényesek a repulojegy.vista.hu illetve vista.hu weboldalakon. Irodáinkban vagy telefonon történő személyes foglalás esetén az árak a fent hírdetettektől eltérhetnek. Az adott akciós árakon helyeket a légitársaság csak korlátozott számban biztosít. A légitársaságok minden esetben fenntartják a jogot a repülőjegy árak, illetékek ill. a feltételek előzetes figyelmeztetés nélkül történő megváltoztatására.

Olcsó repülőjegy foglalás érdekében olvassa el útmutatónkat és használja online repülőjegy foglaló rendszerünket!
 
Lead kép: qatarairways.com

A Qatar Airways légitársaságról:

A Qatar Airways, mint az Arab-öböl egyik legjelentősebb légitársasága, több mint 140 nagyvárosba indít járatokat. Az 5 csillagos légitársaságként is nevezett Qatar gépeinek a átlagos életkora 4 év, így ők rendelkeznek a világ egyik legfiatalabb flottájával is. Központja a dohai Hamad Nemzetközi repülőtér, ahol first és business utasaikat külön Premium Terminal és SPA várja. Budapestről a Qatar járataival egyetlen átszállással elérhetőek olyan városok, mint a Maldív-szigetek, az indonéz Bali, Phuket, a nepáli Katmandu illetve az ausztrál Melbourne.

A Qatar Airways 2017-ben is elnyerte a Skytrax szövetség "A világ legjobb légitársasága", "A legjobb első osztályos légitársasági váró", "A Közel-Kelet legjobb légitársasága" és "A világ legjobb business osztálya" díjait.

A Qatar Airways a Oneworld légitársasági szövetség tagja. Olvasson még több érdekességet és hasznos információt a Qatar légitársaság bemutatása oldalunkra kattintva!

A Qatar Airways legfrissebb hírei:

A Seychelle-szigetek március 25-től oltási státuszuktól függetlenül várja a magyar turistákat is!

Dubai, Jeddah, Riyadh, Damman és Bahrein visszakerül a Qatar Airways célállomásai közé!

A Qatar Airways útvonalhálózatának számos desztinációja vált ismét elérhetővé, köztük a Maldív-szigetek, ahová már szabadon utazhatunk!

2020-ban egy fülöp-szigeteki és kambodzsai úticél is bekerül a katari légitársaság útvonalhálózatába!

2020. március 29-től már csak a szélestörzsű, Airbus 330-as repülőgéppel közlekedik a Qatar Budapest és Doha közt.