Mumbai repülőjegy árak

REPÜLŐJEGY
1 repülőtér

Legolcsóbb Mumbai ( Bombay ) repülőjegy ajánlataink budapesti indulással, oda-vissza útra

Legjobb repülőjegy ajánlatok Budapest indulással Bombay érkezéssel oda-vissza útra

Budapest
Bombay
2024-01-16
2024-02-02
199 200 HUF/fő-től
Budapest
Bombay
2024-01-12
2024-01-19
234 200 HUF/fő-től
Budapest
Bombay
2024-01-28
2024-02-25
243 700 HUF/fő-től
Budapest
Bombay
2024-01-19
2024-01-27
243 700 HUF/fő-től
Budapest
Bombay
2024-01-31
2024-02-28
243 700 HUF/fő-től
Budapest
Bombay
2024-01-04
2024-01-17
245 300 HUF/fő-től
Budapest
Bombay
2024-01-04
2024-01-20
245 300 HUF/fő-től
Budapest
Bombay
2024-05-07
2024-05-14
247 600 HUF/fő-től
Budapest
Bombay
2024-01-15
2024-02-02
255 200 HUF/fő-től
Budapest
Bombay
2024-01-15
2024-02-01
255 200 HUF/fő-től
 

Miért éppen Mumbai?

Teljesen mindegy, hogy Bombay vagy Mumbai, ez a város az európai turisták többsége számára kellemesebb, mint a főváros, Delhi. Ami azért az elnevezést illeti, nem árt tudni, hogy 1995-ben változtatták hazafias propaganda okból a gyarmati időkből megmaradt Bombay nevet Mumbaira. valójában a helyiek a saját nyelvükön korábban is Mumbainak nevezték a városukat, de semmi baj nem történik, ha a turista helyben Bombayt említ.

Szóval Delhihez hasonlóan Mumbai is egy zajos, forgatagos nagyváros, szegényekkel, gazdagokkal, de valahogy kevésbé riasztó a minket ért kulturális sokkhatás. Pedig a dimenzió Mumbai esetében giga, lévén közel 13 milliós metropoliszról beszélünk. Megnyugtatásul, hétköznaponként ehhez a népességhez még csatlakozik vagy 7 millió ingázó.

Bár nyomornegyedek Mumbaiban is vannak, méghozzá akár központi negyedekben is, azért a turista komfortosabb érzete ahhoz is kapcsolódik, hogy ez a város kulturáltabb, jobb módú, mint Delhi. Mumbaiban például sokkal nagyobb az írástudók aránya, és az átlagjövedelem az országos átlag háromszorosa.

Mumbai az a város, ahol érdemes a külföldi utazónak eltévednie, mert igazán csak így tudja megtalálni a hiteles utcai életképeket. A legnagyobb élmény bekerülni a kis utcák színekkel, illatokkal, szagokkal uralt forgatagaiban. Nem kell félni, mert többnyire nem zaklatják a turistát a nem turistás helyeken, mivel a koldusok, a mozgóárusok éppen a legturistásabb helyeken zavarják a külföldieket. Ki kell térni előlük imigyen.
Mumbaiban lenyűgözi a turistát az, hogy az elmaradottság maradványai mellett mennyire érzékelhető az ország, a város elképesztően gyors fejlődése. Elképed az ember, hogy milyen jelentős a városban a magabiztos középosztály.

Persze meg kell nézni a koloniális épületeket, például a monumentális főpályaudvart, a lenyűgöző templomokat (pl. Iskcon és Hedavde Mahalaxmi).  A szokványos nevezetességek mellett érdemes letérni a turista ösvényről, de nem az utcán megjelenő ,,önkéntes” idegenvezető kíséretében. Őket le kell rázni. Nem kell kíséret ahhoz, hogy betérjünk egy igazi helyi étkezdébe, ahol a szürke fémtálakba mindenféle finom étkeket adagolnak, addig míg dugig nem esszük magunkat. Érdemes elmenni egy átlagos moziba megnézni egy Bollywood-i zenés filmet. Ha szerencsénk van, akkor a mozi közönsége végig énekli a filmet, de ha nem akkor is európai szemmel mulatságos egy giccstől csöpögő tucat film szerelmi és tömegtáncos jelenetein mosolyogni. Tele van érzékiséggel, de azért igazi csók nem csattanhat el.

Hogyan foglaljak olcsón Mumbai repülőjegyet?

Foglalja le többszáz légitársaság Mumbai ( Bombay ) repülőjegy ajánlata közül az Önnek megfelelő jegyet online repülőjegy rendszerünk segítségével! A mi weboldalunkon lefoglalt repülőjegyét irodánkban személyesen is megvásárolhatja vagy kifizetheti interneten bankkártyával. Mindkét esetben online kedvezménnyel csökkentett áron vásárol, azaz olcsóban, mintha személyesen vagy telefonon foglalná le Mumbai ( Bombay ) repülőjegyét!

Mumbai online repülőjegy foglaláskor megadhatja, hogy egyirányú, retúr vagy bonyolultabb Mumbai ( Bombay ) repülőjegyet jegyet szeretne! Gépelje be, hogy honnan ( pl. Bécs ) és hová ( Mumbai )  A megjelenő városlistában is kattintson rá a városok nevére! A naptárban beállíthatja, hogy mikor utazna el és jönne vissza. Kérjük, azt is töltse ki, hány felnőtt, gyermek vagy csecsemő Bombay repülőjegyet szeretne foglalni. Ha Ön csak egy bizonyos légitársasága Mumbai ( Bombay ) repjegy áraira kíváncsi vagy például business osztályon szeretne utazni, a Részletes keresés opciónkban ezeket is beállíthatja.

Mumbai-ba több európai nagyvárosból lehet közvetlenül repüni, de sajnos sem Budapest, sem Bécs sem nem tartozik közéjük. Mindenképpen át kell szállni egyszer vagy Nyugat-Európában vagy a Közel-Keleten.

Melyik légitársaságoknak van olcsó Mumbai repülőjegye?

A legolcsóbb Mumbai repülőjegyeket a Lufthansa, a Swiss, a Turkish Airlines, Air France KLM, az Emirates és a a Qatar Airways akciós oldalainkon érdemes keresni elsősorban.

Közvetlen járat sajnos sem Budapestről, sem Bécsből nem megy Mumbai-ba.

Mikor érdemes a Mumbai repülőjegyet megvásárolni és mikor olcsóbb utazni?

Mumbai esetében 3 "évszakról" beszélhetünk: hűvös, száraz időszak decembertől februárig; két meleg, esős periódus ( a monszun előtt és után ) március közepétől június közepéig illetve szeptember-október napokban; a rengeteg esővel járó monszun június közepétől augusztusig. Mumbai-i utazáshoz mi a decembertől februárig tartó telet javasoljuk, leginkább január és februárt. A hőmérséklet nappal 30 fok körül, éjjel 15-20 fok körül van és alíg esik eső. A monszun évszakot kerüljék el. Online repülőjegy keresőben mindig megtalálja a legfrissebb bombayi repülőjegy akciókat, bármikor is szeretne utazni.

Hogyan jutok be a repülőtérről Mumbai központjába?

Mumbai Chhatrapati Shivaji International Airport ( BOM ):

A repülőtér a város központjától 29 km-re északra terül el. A repülőtérről a városközpont mágnesvasúttal, busszal, metróval, minbusszal és taxival is elérhető.

  • Taxi: taxiórás és előre fizetős taxi is létezik, utóbbit javasoljuk. Ezeknek a "pre-paid" taxiknak a viteldíját már indulás előtt ki kell fizetni. A fozetéskor kapott számlával kell besz A taxirendelést és a fizetést a reptéren, a kijáratnál lehet intézni. A jobb és nagyobb taxiscégek közül a Meru, Mega és az Easy Cab is megtalálhatóak meg a repülőtéren, az ő a taxijaik garanáltan légkondícionáltak és megbízhatóak. A taxik menetideje a csúcsforgalomtól függően 45 pec és 2 óra is lehet.
     
  • Busz: a reptérről a belvárosba nem visz busz, két pályaudvarig lehet csupán elbuszozni és onnan a belváros felé menő vonatokra kell átszállni. A nemzetközi terminálról a 321-es busszal a Vile Parle illetve a 308-as busszal az Andheri pályaudvarokig lehet utazni. A belföldi termináltól a 312-es busz a Vile Parle és az Andheri pályaudvarra is elvisz.
     
  • Vonat: a leggyorsabb, de korántsem a legkényelmesebb utazási mód. A vonatok zsúfoltak, illetve a reptéren nincs vasúti megálló, oda még el kell buszozni. A nemzetközi terminálról a 321-es busszal a Vile Parle illetve a 308-as busszal az Andheri pályaudvarokig lehet utazni. A belföldi termináltól a 312-es busz a Vile Parle és az Andheri pályaudvarra is elvisz. Bombayben 3 vasútvonal van: Western, Central és Harbour. Az Andheri pályaudvar a Western vonalon van, ettől egy megálló csupán a Vile Parle pályaudvar a Western/Harbour vonalon.
     
  • A Mumbai Chhartapati Shivaji nemzetközi repülőtér a térképen

Még több hasznos tudnivaló Mumbairól és Indiáról:

Bombayjel kapcsolatos témájú repülőjegyes hírek és cikkek:

Az első osztály privát légkörét kínálja business repülőjegy áráért a Qatar Airways!

Air France Marrakesh
2018. október 28-tól az Air France újgenerációs légitársasága repteti az utasokat magyar és a francia főváros között.

Olyan varázslatos úti célokat vett fel kínálatába az Air France KLM, mint Costa Rica, Mauritius, Maldív-szigetek és Marrakesh.

Az indiai Jet Airways-szel közösen még több indiai városba juthat el egyszerűbben.

Szeptember 8-án nálunk vendégeskedett a Lufthansa egyik vadonatúj utasszállítója.

A Qatar Airways és az FC Barcelona 2013. júliusában jelentették be, hogy a 2013-2014-es futballszezontól kezdve három évig a légitársaság lesz a focicsapat főszponzora. A Barca azóta Qatar Airways logós mezben fut ki a pályára.