Qatar Airways Qsuite - businessben az első!

Az első osztály privát légkörét kínálja business repülőjegy áráért a Qatar Airways!
Qatar Airways: Qsuite már Shanghai felé is
kép forrása:www.qatarairways.com

A Qatar Airways business osztályával új szintre emelte a repülés élményét! Bemutatjuk Önnek a forradalmi Qsuite megoldást!
 

Egyedülálló innováció

A világon elsőként a Qatar Airways vezette be business osztályon a dupla ággyá alakítható üléseket. Az előre- és hátrafelé néző üléseivel és négyüléses kialakításával egy új osztály jött létre, a Qsuite.

Az utastér belseje burgundi és szürke színekben pompázik, amit elegáns és meleg hatású aranyrózsaszín díszítőelemek egészítenek ki. Az üléseket a legújabb, legfinomabb szövetekkel borították, hogy még kellemesebb legyen Önnek. A médiapanel többfunkciós elektromos csatlakozóval, USB-, HDMI- és NFC-kompatibilitással rendelkezik az Ön kényelméért.
 
kép forrása:www.qatarairways.com
 
     

Privát tér, amely igényeihez alkalmazkodik

Mindegy, hogy családjával, barátaival vagy munkatársaival utazik, a mozgatható panelek segítségével közösségi térré alakíthatja saját belső terét, ahol dolgozhat, étkezhet vagy jót beszélgethet. Továbbá, ha pihenni vagy aludni szeretne, visszaállítjuk azt saját, privát szobájává, ahol valódi privát szféra és kényelem várja. 

A középső sorban a 4 szomszédos ülés egymással szembe fordíthatóak és az előttük található monitorok eltolhatóak. Így zavartalan, meghitt tér jön létre, amely ideális családi lakosztálynak vagy akár mini konferenciateremnek.
 
kép forrása:www.qatarairways.com
 
 

Páratlan szolgáltatások

Élvezze a Qatar Airways díjnyertes vendégszeretetét! A 125 nemzetiség tagjaiból álló személyzetünk mindig kész megmutatni, miért választotta őket 18 millió utas a Közel-Kelet legjobbjának.*
*Legjobb légikísérő személyzet a Közel-Keleten, Skytrax Awards 2016.

 
kép forrása:www.qatarairways.com

 

Pihentető utazás

A Qsuite-ben teljesen síkba dönthető franciaágy biztosítja Önnek és útitársának a legjobb utazási élményt.
Éjszaka párnák, steppelt matracok, puha, plüss paplanok és a The White Company* pizsamáit és papucsai garantálják az édes álmokat. A Qsuite "lakosztályok" ajtóval és „Ne zavarj” jelzéssel vannak ellátva, így pihenését garantáltan nem zavarja meg senki.

*Csak hosszú távú éjszakai járatok és ultrahosszú távú éjszakai járatok esetében.
 
kép forrása:www.qatarairways.com
 
 

Világelső szórakoztatás

Akár 4000 lehetőség közül is választhat, hogy elmerüljön egy lebilincselő akciófilmben, feszültségekkel teli drámában, vagy ellazuljon és elrepüljön álmai országába az üzleti osztályunkon.
 

Extra kényeztetés

A BRIC's és Castello Monte olasz luxusmárkákkal együttműködve állítottunk össze egy piperecsomagot bőrápoló termékekkel és repülés közbeni piperecikkekkel, melyet kifejezetten azért terveztünk, hogy Ön biztosan frissen érkezzen meg úti céljához.


A Qsuite Business Class ülések a Qatar Airways kiemelt útvonalain foglalhatóak: Doha és Bangalore, Bangkok, Colombo, Mumbai, Shanghai, Canberra, Sydney, Kuwait, Muscat, New York, Chicago, Washington, London, Párizs között közlekedő Boeing B777-300ER illetve A350-es típusú repülőgépeken.
 
Vista irodáinkban kollégáink készséggel állnak rendelkezésükre Qatar Airways repülőjegy foglalás esetén!

2018-10-24

A Qatar Airways légitársaságról:

A Qatar Airways, mint az Arab-öböl egyik legjelentősebb légitársasága, több mint 140 nagyvárosba indít járatokat. Az 5 csillagos légitársaságként is nevezett Qatar gépeinek a átlagos életkora 4 év, így ők rendelkeznek a világ egyik legfiatalabb flottájával is. Központja a dohai Hamad Nemzetközi repülőtér, ahol first és business utasaikat külön Premium Terminal és SPA várja. Budapestről a Qatar járataival egyetlen átszállással elérhetőek olyan városok, mint a Maldív-szigetek, az indonéz Bali, Phuket, a nepáli Katmandu illetve az ausztrál Melbourne.

A Qatar Airways 2017-ben is elnyerte a Skytrax szövetség "A világ legjobb légitársasága", "A legjobb első osztályos légitársasági váró", "A Közel-Kelet legjobb légitársasága" és "A világ legjobb business osztálya" díjait.

A Qatar Airways a Oneworld légitársasági szövetség tagja. Olvasson még több érdekességet és hasznos információt a Qatar légitársaság bemutatása oldalunkra kattintva!

A Qatar Airways legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Zanzibár repülőjegy 197 700Ft, Maldív-szigetek repülőjegy 202 200Ft, Phuket repülőjegy 217 300Ft, Seychelle-szigetek 242 700Ft!

A Seychelle-szigetek március 25-től oltási státuszuktól függetlenül várja a magyar turistákat is!

Dubai, Jeddah, Riyadh, Damman és Bahrein visszakerül a Qatar Airways célállomásai közé!

A Qatar Airways útvonalhálózatának számos desztinációja vált ismét elérhetővé, köztük a Maldív-szigetek, ahová már szabadon utazhatunk!

2020-ban egy fülöp-szigeteki és kambodzsai úticél is bekerül a katari légitársaság útvonalhálózatába!

2020. március 29-től már csak a szélestörzsű, Airbus 330-as repülőgéppel közlekedik a Qatar Budapest és Doha közt.