Egzotikus új úti célok a Air France KLM téli kínálatában

Olyan varázslatos úti célokat vett fel kínálatába az Air France KLM, mint Costa Rica, Mauritius, Maldív-szigetek és Marrakesh.
Maldív-szigetek
kép forrása: shutterstock.com

A két légitársaság a 2017-2018-as téli időszakban is számos izgalmas úti céllal kedveskedik az utazóknak. Idén ősztől az Indiai-Óceán két varázslatos üdülőhelye, a Maldív-szigetek és Mauritius még több járattal elérhető. Újdonság Costa Rica és Bombay, ahová már KLM járatokkal is utazhatunk. Emellett számos nyáron bevezetett desztináció megmarad a téli menetrendben is, például a marokkói Marrakesh.

Maldív-szigetek

Hófehér homokos strandok, mosolygó helyiek fogadják a Maléba repülő utazókat. Az Indiai-óceán valódi édenkertjét fedezhetjük fel a Maldív-szigeteken, amely ideális helyszínt biztosít a pihenésre és romantikára vágyóknak, a vízi sportok és a búvárkodás szerelmeseinek. A téli kikapcsolódás csúcsát tapasztalhatja meg, ha 2017. november eleje és 2018. április vége között az Air France KLM járatait (szerdai és szombati indulással) választja és meglátogatja ezt a varázslatos szigetcsoportot.
 
kép forrása: shutterstock.com
 
Mauritius
 
Ideális nyaraló úti cél, mivel sok magas színvonalú hotel található a szigeten. Az igényes és hosszú partszakaszok jó strandolási lehetőséget biztosítanak, miközben olyan kirándulásokon vehetünk részt, mint a teaültetvények megtekintése vagy a „színes föld” meglátogatása. A partmenti vizek szuper lehetőséget biztosítanak a sznorkelezéshez, hiszen rengeteg egzotikus halfajjal lehet itt találkozni. 2017. október 30-tól a KLM B787-es Dreamlinereivel hétfői, csütörtöki és szombati indulással juthat el eme földi paradicsomba.
   
kép forrása: dreamstime.com
 
San José, Costa Rica
 
Costa Ricát elsősorban a lenyűgöző természeti értékei miatt érdemes felkeresni. A kis országméret dacára földrajzilag meglepően változatos ország. Vannak biztonságosan bejárható esőerdők (pl. Rincón de la Vieja nemzeti park), veszélytelen vadvilág, vulkánok (Irazú vagy az Arenal), szép strandok, a főváros hangulatos. Costa Rica területének negyedét ilyen-olyan szinten intézményes természetvédelmi oltalom alatt áll, az ország az ökotúrás programok választékát illetően az egyik legfejlettebb turista desztináció a világon. A már meglévő Air France járatok mellett október 31-től már KLM B787-es Dreamlinerekkel, pénteki és keddi napokon is elérhető.
   
kép forrása: shutterstock.com
 
Mumbai (Bombay)
 
Ez India legnépesebb városa, mégis izgalmasabb, érdekesebb, mint Delhi! Ez a város az európai turisták többsége számára kellemesebb, mint a főváros. Mumbai az a város, ahol érdemes a külföldi utazónak eltévednie, mert igazán csak így tudja megtalálni a hiteles utcai életképeket. Persze meg kell nézni a koloniális épületeket, például a monumentális főpályaudvart, a lenyűgöző templomokat (pl. Iskcon és Hedavde Mahalaxmi) is. Kihagyhatatlan gasztronómiai élmény betérni egy igazi helyi étkezdébe, ahol a szürke fémtálakba mindenféle finom étkeket adagolnak. Repüljön Mumbaiba a KLM járataival, amely október 29-től hetente háromszor elérhető amszterdami átszállással.  
kép forrása: dreamstime.com
 
Marrakesh

Marrakesh – a vörös város – szó szerint is kiemelkedik az Air France KLM marokkói desztinációi közül, hiszen az Atlasz hegység lábánál fekszik. A település számtalan történelmi és városnézős látnivalót tartogat, nem is beszélve a fantasztikus kézműves termékeket kínáló bazárról. A drámai középkori városával, mítoszaival és rejtélyeivel Marrakesh meghódít minden vállalkozó kedvű felfedezőt, aki bekukkant az okkersárga falak mögé. Csábuljon el és utazzon vissza az időbe egészen a történelmi kezdetekig! Az Air France a nyáron indított heti három járatát a téli menetrendben is megtartja, így Párizson keresztül egy átszállással is foglalható repülőjegy Marrakeshbe.

kép forrása: dreamstime.com


Amennyiben szívesen elutazna bármely úti célra, úgy repülőjegyét lefoglalhatja online vagy felveheti repülőjegy szakértőinkkel a kapcsolatot irodáinkban vagy a +36 1 429 9999 telefonszámon.
 
Kapcsolódó cikkek:
2017-11-06

Az Air France KLM légitársaságokról:

Az Air France és KLM szövetségre lépése óta a légiközlekedés egyik legmeghatározóbb vállalatává vált. A francia és holland légitársaság 552 gépből álló flottával rendelkezik és gépeikkel 103 ország 231 úticéljára juthatunk el. Két központi repülőterük az amszterdami Schiphol és a párizsi Charles de Gaulle. Partnerükkel, az amerikai Delta légitársasággal napi 250 járatot teljesítve a legnagyobb transzatlani fuvarozónak számítanak.

Az Air France KLM a Skyteam légiszövetség tagja. Törzsutasprogramjuk a Flying Blue.

Olvasson még több érdekességet és hasznos információt az Air France KLM légitársaság bemutatása oldalunkra kattintva!

Az Air France KLM legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

New York repülőjegy 151 600Ft, Toronto repülőjegy 157 700Ft, Miami repülőjegy 184 400Ft, Punta Cana repülőjegy 210 300Ft!

A 2019-2020-as téli idényben Seychelle már Air France járatokkal is elérhetővé válik Párizsból.

2019. május 3-tól ezt a texasi város is elérhető a holland légitársaság gépeivel.

2019. május 23-án indult a francia légitársaság legújabb dél-amerikai járata.

Tényleg egy élő ember mutatja a pontos időt? Eláruljuk!

Ismerje meg az Air France KLM légitársaságok kínálta plusz szolgáltatásokat és fedezze fel velük Amerikát -  most akciós repülőjegy árakon!

2019-es téli szezonban a costa ricai Guanacaste tartomány is bekerül a KLM desztinációi közé.

2019. június 6-tól indul a holland légitársaság legújabb amerikai járata.

Mert a repülőn felszolgált étel lehet egészséges is!

A KLM Holland légitársaság egyik menetrendszerinti járatát személyesen a holland király vezette a minap.

2019. március 31-től indul a francia légitársaság közvetlen járata Párizsból.