Egzotikus új úti célok a Air France KLM téli kínálatában

Olyan varázslatos úti célokat vett fel kínálatába az Air France KLM, mint Costa Rica, Mauritius, Maldív-szigetek és Marrakesh.

A két légitársaság a 2017-2018-as téli időszakban is számos izgalmas úti céllal kedveskedik az utazóknak. Idén ősztől az Indiai-Óceán két varázslatos üdülőhelye, a Maldív-szigetek és Mauritius még több járattal elérhető. Újdonság Costa Rica és Bombay, ahová már KLM járatokkal is utazhatunk. Emellett számos nyáron bevezetett desztináció megmarad a téli menetrendben is, például a marokkói Marrakesh.

Maldív-szigetek

Hófehér homokos strandok, mosolygó helyiek fogadják a Maléba repülő utazókat. Az Indiai-óceán valódi édenkertjét fedezhetjük fel a Maldív-szigeteken, amely ideális helyszínt biztosít a pihenésre és romantikára vágyóknak, a vízi sportok és a búvárkodás szerelmeseinek. A téli kikapcsolódás csúcsát tapasztalhatja meg, ha 2017. november eleje és 2018. április vége között az Air France KLM járatait (szerdai és szombati indulással) választja és meglátogatja ezt a varázslatos szigetcsoportot.
 
 
Mauritius
 
Ideális nyaraló úti cél, mivel sok magas színvonalú hotel található a szigeten. Az igényes és hosszú partszakaszok jó strandolási lehetőséget biztosítanak, miközben olyan kirándulásokon vehetünk részt, mint a teaültetvények megtekintése vagy a „színes föld” meglátogatása. A partmenti vizek szuper lehetőséget biztosítanak a sznorkelezéshez, hiszen rengeteg egzotikus halfajjal lehet itt találkozni. 2017. október 30-tól a KLM B787-es Dreamlinereivel hétfői, csütörtöki és szombati indulással juthat el eme földi paradicsomba.
   
 
San José, Costa Rica
 
Costa Ricát elsősorban a lenyűgöző természeti értékei miatt érdemes felkeresni. A kis országméret dacára földrajzilag meglepően változatos ország. Vannak biztonságosan bejárható esőerdők (pl. Rincón de la Vieja nemzeti park), veszélytelen vadvilág, vulkánok (Irazú vagy az Arenal), szép strandok, a főváros hangulatos. Costa Rica területének negyedét ilyen-olyan szinten intézményes természetvédelmi oltalom alatt áll, az ország az ökotúrás programok választékát illetően az egyik legfejlettebb turista desztináció a világon. A már meglévő Air France járatok mellett október 31-től már KLM B787-es Dreamlinerekkel, pénteki és keddi napokon is elérhető.
   
 
Mumbai (Bombay)
 
Ez India legnépesebb városa, mégis izgalmasabb, érdekesebb, mint Delhi! Ez a város az európai turisták többsége számára kellemesebb, mint a főváros. Mumbai az a város, ahol érdemes a külföldi utazónak eltévednie, mert igazán csak így tudja megtalálni a hiteles utcai életképeket. Persze meg kell nézni a koloniális épületeket, például a monumentális főpályaudvart, a lenyűgöző templomokat (pl. Iskcon és Hedavde Mahalaxmi) is. Kihagyhatatlan gasztronómiai élmény betérni egy igazi helyi étkezdébe, ahol a szürke fémtálakba mindenféle finom étkeket adagolnak. Repüljön Mumbaiba a KLM járataival, amely október 29-től hetente háromszor elérhető amszterdami átszállással.  
 
Marrakesh

Marrakesh – a vörös város – szó szerint is kiemelkedik az Air France KLM marokkói desztinációi közül, hiszen az Atlasz hegység lábánál fekszik. A település számtalan történelmi és városnézős látnivalót tartogat, nem is beszélve a fantasztikus kézműves termékeket kínáló bazárról. A drámai középkori városával, mítoszaival és rejtélyeivel Marrakesh meghódít minden vállalkozó kedvű felfedezőt, aki bekukkant az okkersárga falak mögé. Csábuljon el és utazzon vissza az időbe egészen a történelmi kezdetekig! Az Air France a nyáron indított heti három járatát a téli menetrendben is megtartja, így Párizson keresztül egy átszállással is foglalható repülőjegy Marrakeshbe.Amennyiben szívesen elutazna bármely úti célra, úgy repülőjegyét lefoglalhatja online vagy felveheti repülőjegy szakértőinkkel a kapcsolatot irodáinkban vagy a +36 1 429 9999 telefonszámon.
 
Kapcsolódó cikkek:
2017-11-06

Az Air France KLM légitársaságokról:

Az Air France és KLM szövetségre lépése óta a légiközlekedés egyik legmeghatározóbb vállalatává vált. A francia és holland légitársaság 552 gépből álló flottával rendelkezik és gépeikkel 103 ország 231 úticéljára juthatunk el. Két központi repülőterük az amszterdami Schiphol és a párizsi Charles de Gaulle. Partnerükkel, az amerikai Delta légitársasággal napi 250 járatot teljesítve a legnagyobb transzatlani fuvarozónak számítanak.

Az Air France KLM a Skyteam légiszövetség tagja. Törzsutasprogramjuk a Flying Blue.

Olvasson még több érdekességet és hasznos információt az Air France KLM légitársaság bemutatása oldalunkra kattintva!

Az Air France KLM legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

New York repülőjegy 136 200Ft, Los Angeles repülőjegy 159 200Ft, Toronto 162 900Ft, Miami repülőjegy 164 200Ft!

Ismerje meg az Air France KLM légitársaságok kínálta plusz szolgáltatásokat és fedezze fel velük Amerikát -  most akciós repülőjegy árakon!

Air France Marrakesh
2018. október 28-tól az Air France újgenerációs légitársasága repteti az utasokat magyar és a francia főváros között.

Air France Marrakesh
A francia légitársaság bejelentette, hogy mostantól heti 3 új járata közlekedik a marokkói városba.

2018 nyarán újabb különleges helyekre repíti el Önt az Air France KLM: Seychelle-szigetek, Taipei, Fortaleza, Seattle, Nairobi.

2018 nyarától napi járat indul Párizsból Bergenbe, Corkba és Wroclawba.

Az indiai Jet Airways-szel közösen még több indiai városba juthat el egyszerűbben.

A téli menetrendi időszakban hetente ötször repül az Air France Párizs és Chicago között.

Olyan varázslatos úti célokat vett fel kínálatába az Air France KLM, mint Mauritius, Guadeloupe vagy a fenséges Maldív-szigetek.

A légitársaság 2017. márciusától Bogotá érintésével Cartagenába közlekedik a korábbi Cali helyett.

Közvetlen Amszterdam-Mumbai járat
A KLM holland légitársaság 2017. október végétől közvetlen járatot indít Amszterdamból a 20 milliós indiai metropolisba.A honlap használatával Ön hozzájárul ahhoz, hogy eszközén a Vista Utazási Irodák Kft. és partnerei cookie-kat tároljanak és azokhoz hozzáférjenek, valamint a honlap használatával Ön elfogadja a cookie szabályzatban foglaltakat.