Air France KLM légitársaságok bemutatása

A francia Air France és a holland KLM légitárasaságok szövetségre lépésük óta világszinten az egyik legmeghatározóbb légitársaságának számítanak.
 
képek forrása: Capital Photos (for KLM) , news.klm.com/image-bank/

Az Air France KLM néven létrejött társulásnak összesen 552 utasszállítója van, melyekkel 103 ország 231 városába szállítanaj utasokat. Az Air France KLM útvonalhálózatának két fő csomópontja az amszterdami Schiphol és a párizsi Charles de Gaulle repülőtér. Észak-amerikai stratégiai partnerükkel, az amerikai Delta légitársasággal napi 250 járatot teljesítve a legnagyobb transzatlani fuvarozónak számítanak.

Az Air France KLM illetve az amerikai Delta és az olasz Alitalia együttműködésével közös árstruktúrát és összehangolt menetrendet hoztal létre. Így egy repülőjegyben mind a négy légitársaság járatai kombinálhatóak tetszés szerint, azonos áron.

Az Air France KLM a Skyteam légiszövetség tagja. A Skyteamnek 20 légitársaság a tagja és ezekkel a légitársaságokkal a világ több, mint ezer úticélja érhető el. 

Az Air France KLM törzsutasprogramjuk a Flying Blue, ahol a francia és holland légitársaság illetve a Skyteam partnerek járatain utazva gyűtjhetünk törzsutas-mérföldeket.

2014-11-24

Az Air France KLM légitársaságokról:

Az Air France és KLM szövetségre lépése óta a légiközlekedés egyik legmeghatározóbb vállalatává vált. A francia és holland légitársaság 552 gépből álló flottával rendelkezik és gépeikkel 103 ország 231 úticéljára juthatunk el. Két központi repülőterük az amszterdami Schiphol és a párizsi Charles de Gaulle. Partnerükkel, az amerikai Delta légitársasággal napi 250 járatot teljesítve a legnagyobb transzatlani fuvarozónak számítanak.

Az Air France KLM a Skyteam légiszövetség tagja. Törzsutasprogramjuk a Flying Blue.

Olvasson még több érdekességet és hasznos információt az Air France KLM légitársaság bemutatása oldalunkra kattintva!

Az Air France KLM legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

New York repülőjegy 151 600Ft, Toronto repülőjegy 157 700Ft, Miami repülőjegy 184 400Ft, Punta Cana repülőjegy 210 300Ft!

A 2019-2020-as téli idényben Seychelle már Air France járatokkal is elérhetővé válik Párizsból.

2019. május 3-tól ezt a texasi város is elérhető a holland légitársaság gépeivel.

2019. május 23-án indult a francia légitársaság legújabb dél-amerikai járata.

Tényleg egy élő ember mutatja a pontos időt? Eláruljuk!

Ismerje meg az Air France KLM légitársaságok kínálta plusz szolgáltatásokat és fedezze fel velük Amerikát -  most akciós repülőjegy árakon!

2019-es téli szezonban a costa ricai Guanacaste tartomány is bekerül a KLM desztinációi közé.

2019. június 6-tól indul a holland légitársaság legújabb amerikai járata.

Mert a repülőn felszolgált étel lehet egészséges is!

A KLM Holland légitársaság egyik menetrendszerinti járatát személyesen a holland király vezette a minap.

2019. március 31-től indul a francia légitársaság közvetlen járata Párizsból.