Seychelle az Air France legújabb úticélja

A 2019-2020-as téli idényben Seychelle már Air France járatokkal is elérhetővé válik Párizsból.
Anse Source d'Argent part, La Digue-sziget, Seyshelle-szigetek
kép forrása: shutterstock.com

2019. október 27. és 2020. március 28. között már Air France járattal is elérhető a Seychelle-szigetek Párizsból. A francia légitársaság heti 3 járatot üzemeltet a téli menetrendben.

A gépek Párizsból minden kedden, csütörtökön és szombaton 17:10-kor indulnak és másnap reggel, helyi idő szerint 06:20-kor szállnak le Mahéban, a Seychelle-szigeteken. Visszafelé a gépek (szerdán, pénteken és vasárnap) reggel 08:20-kor szállnak fel és délután 15:55-re érnek vissza Párizsba. Az Air France és az Air Seychelles légitársaságok együttműködésének köszönhetően az Air France utasai Mahéből folytathatják útjukat a Seychelle-szigetek másik gyöngyszemére, Praslinbe.

Az Afrika keleti partjától kb. 1400 km-re található Seychelle-szigetek neve jól cseng a magyar utazók körében. Édenkerti szigetvilág, káprázatos strandok, paradicsomi idill várja az ide látogatót. Rengeteg programlehetőség van (pl. szigettúrák), és a választékról képet lehet formálni a főbb szigetekről szóló fejezeteinkben (Mahé, Praslin, La Digue). Nagy távolságok nincsenek. A legnagyobb sziget, Mahé valamivel kisebb, mint Buda! Seychelles ajánlott nászutasoknak, szerelmespároknak, teljes nyugalomra vágyó házaspároknak, kisgyermekes családoknak, a szép, virágos természetet, környezetet értékelőknek. Nem igazán való aktív, nyüzsgős nyaralásra vágyóknak, tizenéveseknek, bulizós baráti társaságoknak.

Seychelle-re az Air France A330-200-as repülőgépei közlekednek, 36 business, 21 prémium economy és 167 turista osztályos üléssel.
 
Tekintse meg legjobb Seychelle-szigetek repülőjegy ajánlatainkat és foglalja le Air France KLM repülőjegyét weboldalunkon vagy irodáinkban!

2019-11-01
 

Az Air France KLM légitársaságokról:

Az Air France és KLM szövetségre lépése óta a légiközlekedés egyik legmeghatározóbb vállalatává vált. A francia és holland légitársaság 552 gépből álló flottával rendelkezik és gépeikkel 103 ország 231 úticéljára juthatunk el. Két központi repülőterük az amszterdami Schiphol és a párizsi Charles de Gaulle. Partnerükkel, az amerikai Delta légitársasággal napi 250 járatot teljesítve a legnagyobb transzatlani fuvarozónak számítanak.

Az Air France KLM a Skyteam légiszövetség tagja. Törzsutasprogramjuk a Flying Blue.

Olvasson még több érdekességet és hasznos információt az Air France KLM légitársaság bemutatása oldalunkra kattintva!

Az Air France KLM legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

New York repülőjegy 151 600Ft, Toronto repülőjegy 157 700Ft, Miami repülőjegy 184 400Ft, Punta Cana repülőjegy 210 300Ft!

2019. május 3-tól ezt a texasi város is elérhető a holland légitársaság gépeivel.

2019. május 23-án indult a francia légitársaság legújabb dél-amerikai járata.

Tényleg egy élő ember mutatja a pontos időt? Eláruljuk!

Ismerje meg az Air France KLM légitársaságok kínálta plusz szolgáltatásokat és fedezze fel velük Amerikát -  most akciós repülőjegy árakon!

2019-es téli szezonban a costa ricai Guanacaste tartomány is bekerül a KLM desztinációi közé.

2019. június 6-tól indul a holland légitársaság legújabb amerikai járata.

Mert a repülőn felszolgált étel lehet egészséges is!

A KLM Holland légitársaság egyik menetrendszerinti járatát személyesen a holland király vezette a minap.

2019. március 31-től indul a francia légitársaság közvetlen járata Párizsból.

Air France Marrakesh
2018. október 28-tól az Air France újgenerációs légitársasága repteti az utasokat magyar és a francia főváros között.