Las Vegasba indít új járatot a KLM

2019. június 6-tól indul a holland légitársaság legújabb amerikai járata.
Las Vegasba indít új járatot a KLM
kép forrása: shutterstock.com

Az új KLM járat Amszterdamból 12:35-kor indul és 10 óra 40 perces repülés után helyi idő szerint 14:15-kor érkezik Las Vegasba. Las Vegasból 16:05-kor indul vissza Amszterdamba, ahol másnap délelőtt 11:05-kor száll le. Június 6. és július 1. között hetente kétszer (csütörtökön és vasárnap), július 2-től egy keddi járattal kiegészítve hetente háromszor közlekednek a holland légitársaság utasszállítói.

Ezen az útvonalon a KLM Boeing 787-9-es Dreamliner gépi közlekednek, amelyeken 30 (teljesen vízszintesbe állítható) business, 45 economy comfort és 219 turista osztályos ülés kapott helyet.

Ez a város gyakorlatilag egy vidámpark. A látogató itt éppen attól ájul el, hogy az amerikaiak milyen bámulatosan tudják őt elkápráztatni. Aki nem rabja a szerencsejátékoknak, az is szórakoztatónak fogja tartani Las Vegast. Az utcai forgatag, a kaszinókban naphosszat hazardírozó jellegzetes amerikaiak látványa kifejezetten érdekes, sőt gyakran vicces. A szállodák dimenziói elképesztőek. A 20 legnagyobb amerikai hotelből 17 itt van Las Vegasban, amit a helyiek lász végesznek ejtenek. Este, amikor a főúton, a Strip-en sétál a magyar turista, akkor sok filmjelenetet lát újra. Las Vegas megmosolyogtatja az embert, jókedvre deríti, mert annyira irreális, álomszerű látni egy olyan várost, ami a sivatag közepén semmiből épült, és hatalmas show business nagyvárossá fejlődött ki. 40 millióan jönnek évente ide, szóval ezt igazán elképesztően megmarketingolták. Ami a szállás és az étkezés árait illeti, amerikai viszonylatban az ár-érték arány itt egyszerűen szuper, de már nem annyira rettenesen olcsó, mit  10 éve volt. All you  can eat büfékben még mindig fantasztikus az étel és annak ára általában. Éppen a látogatók hatalmas száma miatt a vállalkozóknak megéri így is. Ebben a városnyi vidámparkban 3-4 napot simán el lehet tölteni. A Bellagio hotel szökőkutas showját nem szabad kihagyni, és persze meg kell nézni, hogy ottlétünk idején melyik világsztár lép éppen fel. 2016-ban Britney Spears. Érdemes egynapos kirándulásokat tenni Las Vegasból a különböző közeli  nemzeti parkokba vagy pl a Hoover Damot meglátogatni, kalapot emelve az emberi elme és a mérnöki tudás előtt, amely az 1930-as években emeltek. És amivel könnyedén bizonyították, az ember, ha akar, a sivatag közepén is édenkertet tud magának létrehozni. 
 
Las Vegas repülőjegy akciók oldalunkon megtalálja legjobb árainkat és további tippeket, mit érdemes megnéznie a városban és környékén!

2019-04-15
 

Az Air France KLM légitársaságokról:

Az Air France és KLM szövetségre lépése óta a légiközlekedés egyik legmeghatározóbb vállalatává vált. A francia és holland légitársaság 552 gépből álló flottával rendelkezik és gépeikkel 103 ország 231 úticéljára juthatunk el. Két központi repülőterük az amszterdami Schiphol és a párizsi Charles de Gaulle. Partnerükkel, az amerikai Delta légitársasággal napi 250 járatot teljesítve a legnagyobb transzatlani fuvarozónak számítanak.

Az Air France KLM a Skyteam légiszövetség tagja. Törzsutasprogramjuk a Flying Blue.

Olvasson még több érdekességet és hasznos információt az Air France KLM légitársaság bemutatása oldalunkra kattintva!

Az Air France KLM legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

New York repülőjegy 151 600Ft, Toronto repülőjegy 157 700Ft, Miami repülőjegy 184 400Ft, Punta Cana repülőjegy 210 300Ft!

A 2019-2020-as téli idényben Seychelle már Air France járatokkal is elérhetővé válik Párizsból.

2019. május 3-tól ezt a texasi város is elérhető a holland légitársaság gépeivel.

2019. május 23-án indult a francia légitársaság legújabb dél-amerikai járata.

Tényleg egy élő ember mutatja a pontos időt? Eláruljuk!

Ismerje meg az Air France KLM légitársaságok kínálta plusz szolgáltatásokat és fedezze fel velük Amerikát -  most akciós repülőjegy árakon!

2019-es téli szezonban a costa ricai Guanacaste tartomány is bekerül a KLM desztinációi közé.

Mert a repülőn felszolgált étel lehet egészséges is!

A KLM Holland légitársaság egyik menetrendszerinti járatát személyesen a holland király vezette a minap.

2019. március 31-től indul a francia légitársaság közvetlen járata Párizsból.

Air France Marrakesh
2018. október 28-tól az Air France újgenerációs légitársasága repteti az utasokat magyar és a francia főváros között.