Budapestre jön a Joon!

Air France Marrakesh
2018. október 28-tól az Air France újgenerációs légitársasága repteti az utasokat magyar és a francia főváros között.
2018. október 28-ától érkezik Budapestre az Air France új légitársasága a Joon!
kép forrása: airfrance.com

A napi három járatot a téli menetrendtől kezdődően az Air France 2017-ben indított légitársasága üzemelteti majd Párizs és Budapest között. A járatok továbbra is a már megszokott kényelmes átszállási lehetőségeket biztosítják az Air France és KLM kiterjedt útvonalhálózatára.

A JOON új színt hoz a légitársaságok világába, szolgáltatásait a legújabb utazási trendeknek és igényeknek megfelelően alakították, ötvözvén azt az Air France hagyományokon alapuló, a légiközlekedés területén kiemelkedő minőségű szolgáltatásaival. Az Air France magas színvonalú szolgáltatásaihoz hasonlóan, a JOON egy innovatív, fiatalos és különleges részét fogja képviselni a légiközlekedésnek.

A JOON által üzemeltetett középtávú járatokon (például a Párizs-Budapest útvonalon is) szórakoztató programok és különböző videótartalmak széles választéka várja a leendő utasokat. A TV sorozatokat, zenéket és játékokat az utasok a saját okoseszközeiken érik el. Az ülésenkénti USB csatlakozó lehetőséget biztosít az utazás során a mobileszközeik töltésére.

Az középtávú járatok turista osztályán az ingyenes italfogyasztás mellett fedélzeti ételvásárlásra is lehetőség. A Business osztályok által kínált szolgáltatások hasonlóak az Air France által nyújtottakhoz. A JOON középtávú járataival Párizson túl több európai város is elérhető. A 2017-ben bevezetett Berlin, Barcelona, Porto és Lisszabon kiegészítéseként már Rómába, Nápolyba és Isztambulba is repülhetnek. A Párizs - Budapest útvonalat 2018. október 28-tól veszi át a JOON az Air France-tól.

A JOON hossszútávú járataira business, prémium turista és turista osztályos repülőjegyek vásárolhatóak. A tengerentúli járatokon minden osztályon díjtalan a fedélzeti ellátás és minden utas HD kijelzőkön élvezheti a szórakoztató rendszer 1200 órányi film, tv-műsör és zenekínálatát. A JOON folyamatosan bővíti portfolióját 2018-ban: a hosszú távú járatok kínálata Kairóval, Fokvárossal, Fortalezával, a seychelle-szigeteki Mahéval, Mumbai-jal és Teheránnal bővül a nyári szezonban.

képek forrása: airfrance.com

2018-04-23

Az Air France KLM légitársaságokról:

Az Air France és KLM szövetségre lépése óta a légiközlekedés egyik legmeghatározóbb vállalatává vált. A francia és holland légitársaság 552 gépből álló flottával rendelkezik és gépeikkel 103 ország 231 úticéljára juthatunk el. Két központi repülőterük az amszterdami Schiphol és a párizsi Charles de Gaulle. Partnerükkel, az amerikai Delta légitársasággal napi 250 járatot teljesítve a legnagyobb transzatlani fuvarozónak számítanak.

Az Air France KLM a Skyteam légiszövetség tagja. Törzsutasprogramjuk a Flying Blue.

Olvasson még több érdekességet és hasznos információt az Air France KLM légitársaság bemutatása oldalunkra kattintva!

Az Air France KLM legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

New York repülőjegy 151 600Ft, Toronto repülőjegy 157 700Ft, Miami repülőjegy 184 400Ft, Punta Cana repülőjegy 210 300Ft!

A 2019-2020-as téli idényben Seychelle már Air France járatokkal is elérhetővé válik Párizsból.

2019. május 3-tól ezt a texasi város is elérhető a holland légitársaság gépeivel.

2019. május 23-án indult a francia légitársaság legújabb dél-amerikai járata.

Tényleg egy élő ember mutatja a pontos időt? Eláruljuk!

Ismerje meg az Air France KLM légitársaságok kínálta plusz szolgáltatásokat és fedezze fel velük Amerikát -  most akciós repülőjegy árakon!

2019-es téli szezonban a costa ricai Guanacaste tartomány is bekerül a KLM desztinációi közé.

2019. június 6-tól indul a holland légitársaság legújabb amerikai járata.

Mert a repülőn felszolgált étel lehet egészséges is!

A KLM Holland légitársaság egyik menetrendszerinti járatát személyesen a holland király vezette a minap.

2019. március 31-től indul a francia légitársaság közvetlen járata Párizsból.