Lisszabon repülőjegy árak

REPÜLŐJEGY
1 repülőtér

Legjobb repülőjegy ajánlatok Budapest indulással Lisszabon érkezéssel oda-vissza útra

Budapest
Lisszabon
2019-11-12
2019-11-16
28 321 HUF/fő-től
Budapest
Lisszabon
2019-11-09
2019-11-12
29 600 HUF/fő-től
Budapest
Lisszabon
2019-11-14
2019-11-19
30 044 HUF/fő-től
Budapest
Lisszabon
2019-11-19
2019-11-25
30 200 HUF/fő-től
Budapest
Lisszabon
2019-11-14
2019-11-20
30 200 HUF/fő-től
Budapest
Lisszabon
2019-10-02
2019-10-11
30 200 HUF/fő-től
Budapest
Lisszabon
2019-11-16
2019-11-18
30 200 HUF/fő-től
Budapest
Lisszabon
2019-10-15
2019-10-21
30 200 HUF/fő-től
Budapest
Lisszabon
2019-11-22
2019-11-29
35 200 HUF/fő-től
Budapest
Lisszabon
2019-12-01
2019-12-08
35 600 HUF/fő-től

 

Miért éppen Lisszabon?

Szerencsés Lisszabon, mert igazán jó adottságokkal rendelkezik ahhoz, hogy megszeressék a külföldi látogatók. Eleve ott van a tenger, ami kellemesen átfújja a várost, és a parti sétányon késő délutánonként sokakkal együtt prímán lehet üldögélni, korzózni, bicajozni, embereket bámulni. Lisszabonon – egy elég kis ország fővárosán - jól látni, hogy a múltban egy nagy gyarmatbirodalom központja volt. Fenséges szobrok, diadalív, paloták idézik a hajós nép hajdani hatalmát. Azért azt is látni, hogy gyarmati dicsőség elmúlásával lestrapáltabbá, kopottasabbá vált sok minden. na de ez éppen romantikussá is teszi az egész várost, amit már a domborzata is izgalmassá varázsol. Lisszabonban van csomó kötelező program, mint pl. a 28-as villamoson való utazás. A gasztronómiai ínyencek semmiképpen se hagyják ki a Time Out Mercado Ribeirát, egy szuper piaci étkező központot.

Hogyan foglaljak olcsón Lisszabon repülőjegyet?

Online repülőjegy keresőnkkel megkeresheti a terveinek árban és menetrendben leginkább megfelelő Lisszabon repülőjegyet, melyet irodáinkban készpénzzel vagy interneten keresztül, bankkártyával is megvásárolhat.

A lisszaboni repülőjegye lefoglalásához írja be a kiindulási és végcél városát ( Honnan: Budapest és Hová: Lisszabon ), ezután a legördülő városlistában kattintson a város/reptér nevére is!

Válassza ki, hogy egyirányú vagy oda-vissza Lisszabon repülőjegyre van szüksége és hogy azt hány főre szeretné lefoglalni. Jelölje meg az oda- és a visszaút dátumát is! Ha csak egy bizonyos légitársaság vagy például csak business Lisszabon repülőjegy ajánlatokra kíváncsi, ezt a Részletes keresésre kattintva tudja beállítani.

Ha átszállás nélküli Lisszabon repülőjegyet keres budapesti indulással, akkor weboldalunkon a TAP Portugal vagy a Wizzair járatokra vehet ilyen repülőjegyet.

Melyik légitársaságoknak van olcsó Lisszabon repülőjegye?

Budapesti indulással a legolcsóbb repülőjegy árakat a menetrend szerinti légitársaságok közül a TAP Portugal, az Air France KLM , Lufthansa, és az Airberlin légitársaság járataival foglalhatjuk. A fapadosok közül a Wizzair repül Lisszabonba, mely járatra weboldalunkon lehet repülőjegyet foglalni.

Budapestről Lisszabonba Budapestről a TAP Portugal és Wizzair légitársaságokkal, Bécsből pedig a TAP Portugal járatokkal utazhatunk el.

Mikor érdemes a Lisszabon repülőjegyet megvásárolni és mikor olcsóbb utazni?

Lisszabonba egész évben lehet utazni, a napsütés szinte mindig garantált, de a legszebb arcát tavasszal és ősszel mutatja meg a város. A téli, kicsit hűvösebb és esősebb időszak decembertől márciusig tart. Télen csak ritkán csökken fagypontig  a hőmérséklet, viszont csapadékra gyakrabban kell számítani. Lisszabon tavasszal a legszebb: már kellemesen langyos az idő és a tereken mindenhol teljes pompájukban nyílnak a virágok. Nyáron igazi meleg van, akár 30 fok is lehet. Az óceán közelsége ezt enyhíti, így Lisszabonban mindig kicsit alacsonyabb a hőmérséklet, mint Portugália belső területein. Szeptemberben és októberben is jó még az idő, nincs már a nyári forróság, de városi sétákra ez a tökéletes. Lisszabon repülőjegyet az év bármely szakában ki lehet fogni, inkább a karácsony-szilveszter idején fordul elő, hogy kiugróan magasak lesznek a repülőjegy árak. Online repülőjegy keresőnkben mindig megtalálja a legfrissebb lisszaboni repülőjegy akciókat.

Hogyan jutok be a repülőtérről Lisszabonba?

Lisszabon Nemzetközi Repülőtér ( LIS ):

A lisszaboni nemzetközi repülőtér Lisszabon központjához közel, csupán 9 km-re északra helyezkedik el. Leszállás előtt a Magyarországról illetve Nyugat-Európából érkező gépek utasai igazi panoráma-repülésben részesülnek, amikor az utasszállítók az Április 25-e híd felöl megközelítik a várost. Mintha egy hatalmas, gyönyörű terepasztalt szemlélnénk, az egyre alacsonyabban szálló repülőből jól felismerhetőek Lisszabon nevezetes terei és épületei. Érdemes ablak mellé ülni és a fényképezőt is készenlétben tartani! A lisszaboni reptér másik igen szimpatikus tulajdonsága, hogy a belváros közelsége miatt többféle olcsó és gyors bejutási lehetőség közül lehet választani, nem muszáj taxihoz ragaszkodni.

  • Taxival 23-40 perc a menetidő a városrésztől függően
  • Metró: 2012. óta jár. A reptéri állomásról ( Airport Metro Station ) a belvárosi Saldanha állomásig, menetidő 20perc. Egy útra szóló jegy 1,4 EUR, napijegy, amely a teljes tömegközlekedési hálózatra érvényes: 6EUR. Via Viagem, Electronic Card 7 Colinas elektronikus jegy kiváltása további 0,5EUR, erre kell az utazás árát feltölteni.
  • Buszok: több menetrend szerinti járat is kimegy a reptérig. 208, 705, 722, 744, 783-as járatok. A bőrönd mérete nem haladhatja meg a 50X40X20 cm-et (egy normál kézipoggyász)  méretet. Ha ennél nagyobb a csomagunk, javasolják, hogy inkább az Aerobus-szal utazzunk. A menetrend szerinti buszon váltva a jegy ára 1,8 EUR, előre váltva automatából 1,4 EUR, napijegy, amely a teljes tömegközlekedési hálózatra érvényes: 6EUR. Via Viagem, Electronic Card 7 Colinas elektronikus jegy kiváltása további 0,5EUR, erre kell az utazás árát feltölteni.
  • Aerobus: gyors buszjárat a város több pontjáról a reptérre. 1-es vonal: Cais de Sodré - repülőtér, 2-es vonal: Av. José Malhoa Sul - repülőtér útvonalon jár. 24 órás jegy 3,5 EUR, 2x24 órás jegy 5,5 EUR. A jegy 24 illetve 2x24 órán belül korlátlan számú utazásra jó az Aerobus hálózatában.

Még több hasznos tudnivaló Lisszabonról és Portugáliáról:

Híreink és érdekességek Lisszabonról és a repülés világából:

Ezzel a portugál légitársaság lesz a típus első üzemeltetője.

2019-ben megduplázza észak-amerika járatait a portugál légitársaság. Lássuk az új desztinációkat!

A légitársaság gépei kényelmes indulásokkal, heti 3-7 alkalommal közlekednek a nyári időszakokban.

Akár 70 000Ft-ot is spórolhatnak a diákok, 30 éven aluliak és a tanárok a TAP Portugal repülőjegyek árán!

A TAP Portugal légitársaság bejelentette: újraindítják közvetlen járatukat Budapest és a Portugál főváros, Lisszabon között.

2004. óta üzemeltet a TAP Portugal légitársaság Budapest és Lisszabon között közvetlen járatot. Így egy átszállással repülhet el a hét minden napján  a TAP európai és tengerentúli úti céljaira.

A TAP Portugal légitársaság díjtalanul biztosít utasainak szállodai szobát Lisszabonba, ha aznapi csatlakozás híján egy éjszakát kell Lisszabonban tölteniük.

15 állomásos "turnéra" indult a TAP új repülőgépe, amely során Amerikában, Ázsiában, Európában és Afrikában is bemutatkozik.

Air France Marrakesh
2018. október 28-tól az Air France újgenerációs légitársasága repteti az utasokat magyar és a francia főváros között.

Az új repülőgép árpilisban állt forgalomba és első célállomásainak egyike Budapest lett.

 Ahol csodás történelmi emlékek, bájos tengerpartok és temérdek kaland vár ránk!

A TAP Air Portugal Portugália vezető légitársasága és 2005. óta a Star Alliance csoport teljes jogú tagja. A légitársaság központja Lisszabon.

Az utasok a főszereplői a TAP legújabb, fedélzeti biztonsági kisfilmjének.  A videó 2013. február elején debütált a TAP járatok fedélzetén illetve YouTube-n és a Facebookon.A kisfilm különlegessége abban rejlik, hogy légi személyzet vagy színészek helyett a TAP utasai adnak tanácsokat nekünk.