Lisszabon repülőjegy árak

REPÜLŐJEGY
1 repülőtér

Legjobb repülőjegy ajánlatok Budapest indulással Lisszabon érkezéssel oda-vissza útra

Budapest
Lisszabon
2024-05-31
2024-06-10
106 100 HUF/fő-től
Budapest
Lisszabon
2024-11-01
2024-11-04
120 600 HUF/fő-től
Budapest
Lisszabon
2024-06-20
2024-06-23
120 700 HUF/fő-től
Budapest
Lisszabon
2024-10-09
2024-10-12
126 600 HUF/fő-től
Budapest
Lisszabon
2024-06-27
2024-06-30
129 900 HUF/fő-től
Budapest
Lisszabon
2024-06-10
2024-06-17
131 400 HUF/fő-től
Budapest
Lisszabon
2024-07-09
2024-07-15
132 700 HUF/fő-től
Budapest
Lisszabon
2024-10-06
2024-10-16
134 700 HUF/fő-től
Budapest
Lisszabon
2024-10-30
2024-11-10
135 100 HUF/fő-től
Budapest
Lisszabon
2024-07-01
2024-07-05
135 700 HUF/fő-től

 

Miért éppen Lisszabon?

Szerencsés Lisszabon, mert igazán jó adottságokkal rendelkezik ahhoz, hogy megszeressék a külföldi látogatók. Eleve ott van a tenger, ami kellemesen átfújja a várost, és a parti sétányon késő délutánonként sokakkal együtt prímán lehet üldögélni, korzózni, bicajozni, embereket bámulni. Lisszabonon – egy elég kis ország fővárosán - jól látni, hogy a múltban egy nagy gyarmatbirodalom központja volt. Fenséges szobrok, diadalív, paloták idézik a hajós nép hajdani hatalmát. Azért azt is látni, hogy gyarmati dicsőség elmúlásával lestrapáltabbá, kopottasabbá vált sok minden. na de ez éppen romantikussá is teszi az egész várost, amit már a domborzata is izgalmassá varázsol. Lisszabonban van csomó kötelező program, mint pl. a 28-as villamoson való utazás. A gasztronómiai ínyencek semmiképpen se hagyják ki a Time Out Mercado Ribeirát, egy szuper piaci étkező központot.

Hogyan foglaljak olcsón Lisszabon repülőjegyet?

Online repülőjegy keresőnkkel megkeresheti a terveinek árban és menetrendben leginkább megfelelő Lisszabon repülőjegyet, melyet irodáinkban készpénzzel vagy interneten keresztül, bankkártyával is megvásárolhat.

A lisszaboni repülőjegye lefoglalásához írja be a kiindulási és végcél városát ( Honnan: Budapest és Hová: Lisszabon ), ezután a legördülő városlistában kattintson a város/reptér nevére is!

Válassza ki, hogy egyirányú vagy oda-vissza Lisszabon repülőjegyre van szüksége és hogy azt hány főre szeretné lefoglalni. Jelölje meg az oda- és a visszaút dátumát is! Ha csak egy bizonyos légitársaság vagy például csak business Lisszabon repülőjegy ajánlatokra kíváncsi, ezt a Részletes keresésre kattintva tudja beállítani.

Ha átszállás nélküli Lisszabon repülőjegyet keres budapesti indulással, akkor weboldalunkon a TAP Portugal vagy a Wizzair járatokra vehet ilyen repülőjegyet.

Melyik légitársaságoknak van olcsó Lisszabon repülőjegye?

Budapesti indulással a legolcsóbb repülőjegy árakat a menetrend szerinti légitársaságok közül a TAP Portugal, az Air France KLM , Lufthansa, és az Airberlin légitársaság járataival foglalhatjuk. A fapadosok közül a Wizzair repül Lisszabonba, mely járatra weboldalunkon lehet repülőjegyet foglalni.

Budapestről Lisszabonba Budapestről a TAP Portugal és Wizzair légitársaságokkal, Bécsből pedig a TAP Portugal járatokkal utazhatunk el.

Mikor érdemes a Lisszabon repülőjegyet megvásárolni és mikor olcsóbb utazni?

Lisszabonba egész évben lehet utazni, a napsütés szinte mindig garantált, de a legszebb arcát tavasszal és ősszel mutatja meg a város. A téli, kicsit hűvösebb és esősebb időszak decembertől márciusig tart. Télen csak ritkán csökken fagypontig  a hőmérséklet, viszont csapadékra gyakrabban kell számítani. Lisszabon tavasszal a legszebb: már kellemesen langyos az idő és a tereken mindenhol teljes pompájukban nyílnak a virágok. Nyáron igazi meleg van, akár 30 fok is lehet. Az óceán közelsége ezt enyhíti, így Lisszabonban mindig kicsit alacsonyabb a hőmérséklet, mint Portugália belső területein. Szeptemberben és októberben is jó még az idő, nincs már a nyári forróság, de városi sétákra ez a tökéletes. Lisszabon repülőjegyet az év bármely szakában ki lehet fogni, inkább a karácsony-szilveszter idején fordul elő, hogy kiugróan magasak lesznek a repülőjegy árak. Online repülőjegy keresőnkben mindig megtalálja a legfrissebb lisszaboni repülőjegy akciókat.

Hogyan jutok be a repülőtérről Lisszabonba?

Lisszabon Nemzetközi Repülőtér ( LIS ):

A lisszaboni nemzetközi repülőtér Lisszabon központjához közel, csupán 9 km-re északra helyezkedik el. Leszállás előtt a Magyarországról illetve Nyugat-Európából érkező gépek utasai igazi panoráma-repülésben részesülnek, amikor az utasszállítók az Április 25-e híd felöl megközelítik a várost. Mintha egy hatalmas, gyönyörű terepasztalt szemlélnénk, az egyre alacsonyabban szálló repülőből jól felismerhetőek Lisszabon nevezetes terei és épületei. Érdemes ablak mellé ülni és a fényképezőt is készenlétben tartani! A lisszaboni reptér másik igen szimpatikus tulajdonsága, hogy a belváros közelsége miatt többféle olcsó és gyors bejutási lehetőség közül lehet választani, nem muszáj taxihoz ragaszkodni.

  • Taxival 23-40 perc a menetidő a városrésztől függően
  • Metró: 2012. óta jár. A reptéri állomásról ( Airport Metro Station ) a belvárosi Saldanha állomásig, menetidő 20perc. Egy útra szóló jegy 1,4 EUR, napijegy, amely a teljes tömegközlekedési hálózatra érvényes: 6EUR. Via Viagem, Electronic Card 7 Colinas elektronikus jegy kiváltása további 0,5EUR, erre kell az utazás árát feltölteni.
  • Buszok: több menetrend szerinti járat is kimegy a reptérig. 208, 705, 722, 744, 783-as járatok. A bőrönd mérete nem haladhatja meg a 50X40X20 cm-et (egy normál kézipoggyász)  méretet. Ha ennél nagyobb a csomagunk, javasolják, hogy inkább az Aerobus-szal utazzunk. A menetrend szerinti buszon váltva a jegy ára 1,8 EUR, előre váltva automatából 1,4 EUR, napijegy, amely a teljes tömegközlekedési hálózatra érvényes: 6EUR. Via Viagem, Electronic Card 7 Colinas elektronikus jegy kiváltása további 0,5EUR, erre kell az utazás árát feltölteni.
  • Aerobus: gyors buszjárat a város több pontjáról a reptérre. 1-es vonal: Cais de Sodré - repülőtér, 2-es vonal: Av. José Malhoa Sul - repülőtér útvonalon jár. 24 órás jegy 3,5 EUR, 2x24 órás jegy 5,5 EUR. A jegy 24 illetve 2x24 órán belül korlátlan számú utazásra jó az Aerobus hálózatában.

Még több hasznos tudnivaló Lisszabonról és Portugáliáról:

Híreink és érdekességek Lisszabonról és a repülés világából:

A portugál légitársaság új kanadai járata májustól indul!

A TAP Air Portugal Portugália vezető légitársasága és 2005. óta a Star Alliance csoport teljes jogú tagja. A légitársaság központja Lisszabon.

Ezzel a portugál légitársaság lesz a típus első üzemeltetője.

2019-ben megduplázza észak-amerika járatait a portugál légitársaság. Lássuk az új desztinációkat!

15 állomásos "turnéra" indult a TAP új repülőgépe, amely során Amerikában, Ázsiában, Európában és Afrikában is bemutatkozik.

Air France Marrakesh
2018. október 28-tól az Air France újgenerációs légitársasága repteti az utasokat magyar és a francia főváros között.

Az új repülőgép árpilisban állt forgalomba és első célállomásainak egyike Budapest lett.

 Ahol csodás történelmi emlékek, bájos tengerpartok és temérdek kaland vár ránk!

Decembertől kezdve egész évben jár Budapest és Madrid között a spanyol légitársaság.

A légitársaság gépei kényelmes indulásokkal, heti 3-7 alkalommal közlekednek a nyári időszakokban.

Akár 70 000Ft-ot is spórolhatnak a diákok, 30 éven aluliak és a tanárok a TAP Portugal repülőjegyek árán!

A TAP Portugal légitársaság bejelentette: újraindítják közvetlen járatukat Budapest és a Portugál főváros, Lisszabon között.

2004. óta üzemeltet a TAP Portugal légitársaság Budapest és Lisszabon között közvetlen járatot. Így egy átszállással repülhet el a hét minden napján  a TAP európai és tengerentúli úti céljaira.

A TAP Portugal légitársaság díjtalanul biztosít utasainak szállodai szobát Lisszabonba, ha aznapi csatlakozás híján egy éjszakát kell Lisszabonban tölteniük.

Az utasok a főszereplői a TAP legújabb, fedélzeti biztonsági kisfilmjének.  A videó 2013. február elején debütált a TAP járatok fedélzetén illetve YouTube-n és a Facebookon.A kisfilm különlegessége abban rejlik, hogy légi személyzet vagy színészek helyett a TAP utasai adnak tanácsokat nekünk.