10 éves a TAP Portugal Budapest - Lisszabon járata

2004. óta üzemeltet a TAP Portugal légitársaság Budapest és Lisszabon között közvetlen járatot. Így egy átszállással repülhet el a hét minden napján  a TAP európai és tengerentúli úti céljaira.
Már 10 éves juthatunk el Lisszabonba a TAP Portugal járataival
kép forrása: shutterstock.com

A kezdetekkor heti 3, majd 4 gép közlekedett csupán. Jelenleg ( a 2014-15-ös téli menetrendben ) heti 6, a 2015-ös tavaszi menetrendtől már heti 8 gép indul Lisszabon felé, ahonnan kényelmes csatlakozással lehet eljutni a TAP Portugal járataival például az alábbi célállomásokra: Madeira, Porto, Faro, Azori-szigetek ( Ponta Delgada, Terceira, Horta, Pico ), Zöld-Foki szigetek ( Sal, Praia ), Marokkó ( Casablanca, Marrakesh, Tanger ), Venezuela ( Caracas ), Brazília ( Natal, Recife, Salvador, Rio de Janeiro, Sao Paulo, Fortaleza, Belo Horizonte, Manaus, Brasilia, Campinas ), Egyesült Államok ( New York, Miami ).

2014-10-14

A TAP Air Portugal légitársaságról:

A TAP Air Portugal Portugália vezető légitársasága és 2005. óta a Star Alliance csoport teljes jogú tagja. A légitársaság központja Lisszabon, innen indulnak járataik Európa, Afrika, Észak- és Dél-Amerika városai felé. A TAP Portugal hálózatát 38 ország 88 város alkotja és a cég a legjelentősebb légi fuvarozó Európa és Brazília (Rio de Janeiro, Sao Paulo, Fortaleza, Belo Horizonte, Manaus ) között. A Star Alliance légiszövetség tagja.

A TAP Portugal légitársaság részletes bemutatása>>>

A TAP Air Portugal legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Lisszabon repülőjegy 34 800Ft, Porto repülőjegy 42 900Ft, Faro repülőjegy 43 500Ft, Ponta Delgada repülőjegy 68 700Ft, Funchal repülőjegy 72 400Ft!

A portugál légitársaság új kanadai járata májustól indul!

Ezzel a portugál légitársaság lesz a típus első üzemeltetője.

2019-ben megduplázza észak-amerika járatait a portugál légitársaság. Lássuk az új desztinációkat!

15 állomásos "turnéra" indult a TAP új repülőgépe, amely során Amerikában, Ázsiában, Európában és Afrikában is bemutatkozik.

 Ahol csodás történelmi emlékek, bájos tengerpartok és temérdek kaland vár ránk!