Sao Paulo repülőjegy árak

REPÜLŐJEGY

Legjobb repülőjegy ajánlatok Budapest indulással SAO érkezéssel oda-vissza útra

Budapest
Sao Paulo
2024-10-23
2024-11-08
330 000 HUF/fő-től
Budapest
Sao Paulo
2024-10-22
2024-11-10
331 000 HUF/fő-től
Budapest
Sao Paulo
2024-12-13
2025-01-12
332 700 HUF/fő-től
Budapest
Sao Paulo
2024-12-14
2025-01-09
332 700 HUF/fő-től
Budapest
Sao Paulo
2024-12-14
2025-01-12
332 700 HUF/fő-től
Budapest
Sao Paulo
2024-12-14
2025-01-13
332 700 HUF/fő-től
Budapest
Sao Paulo
2024-10-22
2024-11-11
333 200 HUF/fő-től
Budapest
Sao Paulo
2024-12-10
2025-01-10
333 800 HUF/fő-től
Budapest
Sao Paulo
2024-12-11
2025-01-11
333 900 HUF/fő-től
Budapest
Sao Paulo
2024-12-10
2025-01-09
335 600 HUF/fő-től

 

Miért éppen Sao Paulo és Brazília?

A legnagyobb brazil várost, Sao Paulo-t (helyi kiejtéssel: szán paulu) kevés magyar turista választja a hatalmas dél-amerikai ország felfedezéséhez, de mégis repülnek oda valamilyen üzleti vagy egyéb praktikus megfontolásból. No persze Rio de Janeiro sokkal szebb és vonzóbb város, viszont Sao Paulo jobban kifejezi azt, hogy Brazília gazdasági téren (és főleg az autógyártás területén) meddig jutott el. Az olimpia befejeztével arra méltán lehet számítani, hogy az árak megindulnak lefelé.

A hozzávetőleg 20 milliós gigavárosban a közlekedés óriási kihívás a turista számára is. A város méretéhez képest kicsi a metróhálózat. Hétköznaponként a csúcsforgalomban őrültség taxiba ülnie az utazónak.

Az elképesztő városméretet mi sem jelzi jobban, hogy kelet-nyugati irányban kb. 100 kilométer, észak-déli viszonylatban kb. 70 kilométeres a kiterjedése.  

Sao Paulo roppant izgalmas város, de nem mindig kellemes. Viszont ez Brazília gazdasági, kultúrális és pénzügyi központja. Az üzletemberek számára jellemzőbb, hogy Sao Pauloba jönnek, mint Rióba. A sok felhőkarcolóval, az elképesztően sok irodaépülettel Sao Paulo a maga nemében impozáns. 20. századnál korábban épült házakból kevés van.

Tájékozatlan azonban az, aki azt hiszi, hogy Sao Paulonak nincsenek kellemes, élhető, a turista számára meglátogatásra érdemes részei. Tekintve, hogy Sao Pauloba nagyon sokféle nép telepedett le az idők folyamán, így itt is kialakultak etnikai negyedek. Az olasz negyed a legfelkapottabb, de van kínai és portugál negyed is.

Vannak negyedek, ahol a szórakozóhelyek tömörülnek. Elképesztő, hogy mennyi zenei és egyéb ízlésnek megfelelő bulihely fedezhető fel.

Hogyan foglaljak olcsón Sao Paulo repülőjegyet?

Használja online repülőjegy foglaló rendszerünket Sao Paulo repülőjegye megvásárlásához. A weboldalunkon egyszerre láthatja a Magyarországról elérhető légitársaságok Sao Paulo repülőjegy ajánlatait, amelyet pár egyszerű lépésben lefoglalhat és azonnal bankkártyával vagy később, irodáinkban készpénzzel is megvásárolhatja.

Repülőjegy keresőnkben a "honnan" és "hová" helyére kezdje el begépelni, melyik városból ( például Budapest vagy Bécs ) és hová utazna ( Sao Paulo ). Ekkor megjelenik a városok listája, kattintson rá a város vagy reptér nevére! Állítsa be, hány főre szeretne repjegyet foglalni és adja meg az oda- és a visszaút dátumát is!

Kiválaszthatja azt is, hogy oda-vissza, egyirányú vagy egy bonyolultabb útvonalú Sao Paulo repülőjegyet keres. A "Részletes keresés"-re kattintva azt is kiválaszthatja, hogy csak business repülőjegy érdekli vagy kizárólag egy bizonyos légitársaság ajánlatait szeretné látni.

Akár Budapestről, akár Bécsből indulna, Sao Pauloba felé legalább egy átszállással kell számolni.

Melyik légitársaságoknak van olcsó, akciós repülőjegye Sao Pauloba?

A főszezonon kívüli időszakokban a legnagyobb légitársaságok akciós árakat is meghírdetnek. Ekkor 20-30.000Ft-tal olcsóbban is foglalhat Sao Paulo repülőjegyet, mint akción kívül. Online repülőjegy keresőnkben mindig megtalálja a legfrissebb légitársasági repülőjegy akciókat.

Budapesti indulással általában a Turkish Airlines, az Air France KLM és az Alitalia kínálja a legolcsóbb Sao Paulo árakat, de a legnagyobb légitársaságok akcióit is érdemes folyamatosan figyelni, például British Airways és az Iberia vagy a Lufthansa oldalainkon is folyamatosan figyelemmel kísérheti a Sao Paulo repülőjegy árakat. Nemcsak budapesti, de bécsi indulást is érdemes beírni online repülőjegy keresőnkbe, sok esetben kapunk a budapesti áraknál olcsóbb repülőjegyeket. A TAP Portugal légitársaság már nem jár Budapestre, de Bécsből egy átszállással velük is el lehet jutni Sao Pauloba.

Mikor érdemes lefoglalni a Sao Paulo repülőjegyet és mikor olcsóbb utazni?

Utazásra a legjobb időszak Sao Pauloban a tavasz és nyár, azaz a szeptember és március közötti időszak. Tavasszal (szeptember-november) sok a napsütés, nappal 23-25 fok van, ami éjjel sem csökken 15 fok alá. Nyáron (december-február) nappal 28-30 fok is lehet, ami a magas páratartalom miatt jóval többnek érződik. Éjjel is kellemes 20 fokra van. Napközben hirtelen záporok és komolyabb esők is előfordulnak. Ősszel (március-június) már hűvüsebb van (14-17 fok) és többet is esik az eső. Télen (június-augusztus) kardigános, kiskabátos időre kell számítani, 12-23 fok közt változik a hőmérséklet. A légszennyezettség egész évben magas, de főleg télen reked meg a város felett a rossz levegő. A nagy kulturális rendezvényeket ( kiállítások, divatshow-k, film- és zenei fesztiválok ) április és december között tartják. Turisztikai szempontból főszezon a karnevál ( február vége-március eleje) és a Forma 1-es Brazil Nagydíj (november). Ha Sao Pauloba ezekben a kiemelt időszakokban szeretnénk utazni, már jó előre (akár fél évvel is) érdemes megvásárolni a repülőjegyet.

A repülőtérről hogyan juthatok be Sao Pauloba?

Guarulhos International Airport ( GRU ):

A sao pauloi Guarulhos nemzetközi repülőtér a város központjától 25km-re délkeletre terül el. A nemzetközi légitársaságok nagy része erre a reptérre közlekedik. A portugál TAP légitársaság Lisszabonból nemcsak ide, hanem a másik sao pauloi reptérre, a Viracoposra is üzemeltet járatokat.

 • Taxi: kizárólag a Guarucoop taxitársaság érhető el a reptéren. Fix tarifákkal dolgoznak.
 • Minibusz: több társaság is üzemeltet minibusz szolgáltatást.
 • Metró: a metró nem megy ki a reptérig, a legközelebbi, busszal elérhető metrómegálló a Tietê az egyes kék vonalon. Busszal a hármas, piros vonal egyes megállói is elérhetőek: Barra Funda, República, Tatuapé.
 • Busz: A Guarulhos reptérről Sao Paolu belvárosába illetve Congonhas reptérre számos buszjárat közlekedik. Busszal elérhetőek:  Praça da República - República tér , Tietê (kék metróvonal) és Barra Funda buszpályaudvarok, Itaim Bibi, a Avenida Paulista/Rua Augusta mentén található hotelek és Tatuapé metrómegálló (piros vonal)
   
 • A sao pauloi Guarulhos International Airport a térképen

Viracopos/Campinas International Airport ( VCP ):

A sao pauloi Viracopos nemzetközi repülőtér Campinas város mellett található, Sao Paulo központjától igen messze, 96km-re északnyugatra van. Leginkább dél-amerikai légitársaságok használják, de Európából a TAP Portugal légitársaság Lisszabonból ide is közlekedik.

 • Taxi: kizárólag az Aerocoop taxitársaság érhető el a reptéren.
 • Busz: Campinas városába az 193-as, 196-os és 198-as városi buszokkal lehet eljutni.  3 real (kb 210Ft ) a jegy.
 • Gyorsjáratú buszok: Campinasba az Executive line buszaival 10 realért ( 700Ft ) juthatunk el. A távolabbi Sao Pauloba a VB Transportation Executive Line buszaival lehet utazni, amelyek a sao pauloi Tiete buszpályaudvarra mennek. A menetidő 1 óra 40 perc, a jegy ára a reptérről indulva 17 real ( 1 200Ft ), a városból indulva 21 real ( 1 500Ft ).
 • Ingyenes transzfer az Azul Airline utasainak: a Viracopos reptérről Sao Paulo belvárosába illetve a Congonhas reptérre napi több busz is indul.
   
 • A sao pauloi Viracopos International Airport a térképen

Congonhas Airport ( CGH ):

A régi nemzetközi reptér mára sokat veszített jelentőségéből, már csak belföldi forgalmat bonyolít. A forgalmát korlátozó rendelkezések miatt már csak a TAM, a Gol és az Avianca légitársaságok használják. A belvároshoz igen közel van.

 • Taxi: taxival a legkényelmesebb, ha nem szeretnénk a városi buszok megállóiból begyalogolni a reptérig.
 • Busz: a reptér előtti úton (Avenida Washington Luís) számos városi busz megáll.
 • Metró: a metró nem megy ki a reptérig, a legközelebbi, busszal elérhető legközelebbi metrómegálló a São Judas az egyes kék vonalon.
   
 • A sao pauloi Congonhas Airport a térképen

Sao Paulo repülőterei közötti közlekedés:

A Guarulhos és a Congonhas repülőterek között Az EMTU közlekedési társaság 258-as buszjáratai: 42 real ( kb. 3000Ft).

Még több hasznos tudnivaló Sao Pauloról és a Brazíliáról:

Híreink és érdekességek Sao Pauloról és a repülés világából:

Az útvonalon a német légitársaság legmodernebb A350-900-as gépei repülnek.

A TAP Air Portugal Portugália vezető légitársasága és 2005. óta a Star Alliance csoport teljes jogú tagja. A légitársaság központja Lisszabon.

Ezzel a portugál légitársaság lesz a típus első üzemeltetője.

Decembertől kezdve egész évben jár Budapest és Madrid között a spanyol légitársaság.

A légitársaság gépei kényelmes indulásokkal, heti 3-7 alkalommal közlekednek a nyári időszakokban.

A spanyol Iberia légitársaság június 2-ától új járatot indított, amely a magyar és a spanyol fővárost köti össze.

A Turkish Airlines április 13-án elindította legújabb amerikai járatát, Isztambul - San Francisco útvonalon. A légitársaságnak Los Angeles után ez a második kaliforniai, valamint a 11. amerikai célállomása.

2015. január 12-e óta újabb város érhető el a megújult utasterű Air France Boeing 777-es utasszállítókkal: Brazília üzleti életének központja, Sao Paulo. Olvasson tovább!

Az Alitalia a Skyteam légitszövetség dél-európai tagjaként heti 15 járatot üzemeltet Brazíliába: hetet Rio de Janeiroba és nyolcat Sao Pauloba.

Fedezze fel a Premium Economy Osztály szolgáltatásait és extráit! A Lufthansa az új Premium Economy Osztállyal kínál vonzó alternatívát a hosszú távú járatokon utazó üzleti utasoknak, a turista osztály mellett.

Az Alitalia olasz légitársaság az Etihad Airways-el együttműködésben a világ több mint 400 úti céljára indít járatokat.

A Turkish Airlines folytatja amerikai "hódító hadjáratát", a napsütéses floridai Miami lett a légitársaság legújabb desztinációja.

A Turkish Airlines új prémium turista kabinja átmenetet képez a turista és a business osztály között. Az új Comfort Class osztállyal a Boeing 777-300-as géptípusok fedélzetén találkozhatunk. A török légitársaság flottájában jelenleg 12 darab B777-es szolgál.