Közvetlen Alitalia járat Róma és Rio de Janeiro között

Az Alitalia a Skyteam légitszövetség dél-európai tagjaként heti 15 járatot üzemeltet Brazíliába: hetet Rio de Janeiroba és nyolcat Sao Pauloba.
kép forrása: https://www.alitalia.com/

Az Alitalia hetente 7x indít közvetlen repülőjáratot Róma és Rio de Janeiro között. Ezzel az Alitalia az egyetlen olyan menetrendszerinti légitársaság, aki átszállás nélkül repül Olaszországból Rio de Janeiroba, és az első, amely Olaszország és Brazília között heti 15 járatot üzemeltet: ebből 8 Sao Paulo városába és 7 Rio de Janeiroba repül.

Ezen útvonalon az Alitalia egyik új Airbus A330-as repülőgépe szállítja az utasokat. A légitársaság összesen 3 db A330-ast használ. A légiutasok a légitársaság A330-as gépein 3 osztály közül választhatnak: vásárolható repülőjegy "Classica" a turistaosztályra; "Classica Plus" prémium turista kabinba vagy a "Magnifica" pedig business osztályra is, ahol ággyá alakítható ülések gondoskodnak róla, hogy kipihenten érkezzen meg úti céljára.

2014-11-26

Az Alitalia légitársaságról:

Alitalia olasz légitársaság jelenlegi formájában 2009-ben alakult újra. 20 olasz városba, 56 pedig nemzetközi desztinációra üzemeltet járatokat. Központja a római Leonardo da Vinci ( Fuimicino ) repülőtér, mely egyben a Skyteam légitszövetség dél-európai csomópontja is.

Az olasz légitársaság többek közt az alább városokba kínál repülőjegyet Budapestről, római átszállással: Marseille, Abu Dhabi, Tel Aviv, New York, Boston, Los Angeles, Miami, Havanna, Mexikóváros, Rio de Janeiro, Sao Paulo, Buenos Aires, Santiago de Chile, Johannesburg, Nairobi, Delhi, Maldív-szigetek és Tokió.

Az Alitalia a Skyteam teljes jogú tagjaként, törzsutasprogramja a "Voglia di volare".
Olvasson még több érdekességet és hasznos információt az Alitalia légitársaság bemutatása oldalunkra kattintva!

Az Alitalia legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

A repülőjegy akciók feltöltése folyamatban.

Az olasz légitársaság január 18-tól kínálja új kombinált járatait a Seychelle-szigeteken keresztül.

Az olasz légitársaság a nyári szezonban még kedvezőbb menetrenddel jár a magyar utazók kedvében.

2015. június 1-től kezdve 15 perccel korábban, 07:20 helyett 07:05-kor száll fel Budapestről az Alitalia római járata.

2015. januárjától egy újabb Róma - Budapest - Róma járattal bővül az Alitalia menetrendje.

2014. őszén az Európai Bizottság jóváhagyta az Alitalia és az Etihad légitársaságok egyesülést.