Buenos Aires repülőjegy árak

REPÜLŐJEGY

Legjobb repülőjegy ajánlatok Budapest indulással BUE érkezéssel oda-vissza útra

Budapest
Buenos Aires
2025-02-24
2025-03-17
290 200 HUF/fő-től
Budapest
Buenos Aires
2024-08-17
2024-10-17
290 400 HUF/fő-től
Budapest
Buenos Aires
2024-09-30
2024-10-17
290 400 HUF/fő-től
Budapest
Buenos Aires
2024-10-08
2024-10-18
292 100 HUF/fő-től
Budapest
Buenos Aires
2024-06-27
2024-10-17
292 400 HUF/fő-től
Budapest
Buenos Aires
2024-08-06
2024-08-24
295 300 HUF/fő-től
Budapest
Buenos Aires
2024-07-03
2024-10-16
295 300 HUF/fő-től
Budapest
Buenos Aires
2024-10-21
2024-11-05
296 000 HUF/fő-től
Budapest
Buenos Aires
2024-09-16
2024-10-07
296 000 HUF/fő-től
Budapest
Buenos Aires
2024-10-19
2024-11-05
296 900 HUF/fő-től

Miért éppen Buenos Aires?

Akik szerencsés emberként turistaként bejárhatták Dél-Amerika legjelentősebb utazási látványosságait, azok rendelkezhetnek kellő összehasonlító nézőponttal azzal kapcsolatban, hogy melyek a kontinens leginkább meglátogatásra érdemes nagyvárosai. A két kiemelkedő célpontnak – megkockáztatjuk - Rió de Janeiro és Buenos Aires tekinthető. Rió de Janeiro kétségtelenül jobb természetes elhelyezkedési adottsággal rendelkezik, viszont a kulturális kisugárzás, a műemléképületek vonzereje tekintetében Buenos Aires a nyerő, legalábbis a Dél-Amerikát jól ismerők egy része szerint.

Buenos Airest nem egy első látásra szerelem jellegű nagyváros. Minimum 3-4 nap kell ahhoz, hogy a turista felfedezze a csodás apró részleteket és abból összeálljon az argentín főváros csodálatosságának felismerése. Buenos Aires közel 3 milliós város, de az agglomerációja miatt  legalább 13 millióan fordulnak meg utcáin. Aki először jut el ide, az persze gyorsan konstatálja, hogy az utcakép emberi vonatkozásban mennyire fehér más dél-amerikai országhoz képest. A lakosság nagy része spanyol, olasz, német és francia leszármazott, amúgy mind spanyolul beszél. A mediterrán európai kinézetű sokaság azonban nagyon is karakteresen dél-amerikai és azon belül is egyedien argentín mind temperamentumban, mind különböző megnyilvánulásokban.

Ezt a hatalmas várost a lakói teszik izgalmasan lüktetővé, étellel telivé. Kell több nap ahhoz, hogy az egymástól jellegben, társadalmi szintben különböző negyedeket felfedezzük. Buenos Airesnek van néhány fő nevezetessége, azonban a lényeg, az igaz érdekesség a különböző karakterű utcák apró életjeleneteiben, pillanatképeiben rejlik.  Aki Buenos Airesben jár, nem hagyhatja ki, hogy egy milongán részt  vegyen. Nyugalom, be lehet menni "csak nézőknek " szolgáló jeggyel is általában és nem kell táncolni. Viszont érdemes végig maradni és kis szerencsével érezni a levegőben vibráló egészséges feszültséget, drámákat, amik mind abból adódnak, ki, kivel táncol, kit kér fel kétszer, stb. ?
Aki látta a Budapesten forgatott Evita című filmet az megérti, hogy a rendező miért vélte Budapest századfordulós csodás épületeit olyannak, ami megidézheti Buenos Airest. Az argentin fővárosban is rengeteg az impozáns, nagyvonalúan dekorált épület.

Kevés olyan dél-amerikai  nagyváros akad, amelyiknek ennyiszer megszervezték és átszervezték a tömegközlekedését, mint Argentínában Buenos Aires. Legjobb a metrobus és a subte.

Kötelező turistaprogram a színes házairól ismert La Boca negyed meglátogatása. Egy helyi magyar idegenvezető szerint a magyar utazók imádják a negyed hangulatát, a turistáknak magukat produkáló utcai tangótáncosok show-ját. Nem minden városban látogat meg temetőt a turista, na de Buenos Airesben igazán van értelme elmenni megnézi a Recolettát az ország 20. század első felére eső fénykorát szemléltető monumentális sírboltjaival.
Feltétlenül kell időzni a San telom negyedben, az üde, cool Palermo Soho negyedben. A központban a Centro negyedben varászlatos utcák vannak, pl. a calle Reconquista. A Florida sétáló utcáit is meg kell ismerni. A buenos airesi kávéházak szuperek: mind a hagyományosak, mind a új hullámosak.

Hogyan foglaljak olcsón Buenos Aires repülőjegyet?

Használja online repülőjegy foglaló rendszerünket Buenos Aires repülőjegye megvásárlásához. A weboldalunkon egyszerre láthatja a Magyarországról elérhető légitársaságok repülőjegy ajánlatait, amelyet pár egyszerű lépésben lefoglalhat és azonnal bankkártyával vagy később, átutalással illetve irodáinkban készpénzzel is megvásárolhatja.  

Repülőjegy keresőnkben a "honnan" és "hová" helyére kezdje el begépelni, melyik városból ( például Budapest vagy Bécs ) és hová utazna ( Buenos Aires ). Ekkor megjelenik a városok listája, kattintson rá a kívánt város vagy reptér nevére! Állítsa be, hány főre szeretne repjegyet foglalni és adja meg az oda- és a visszaút dátumát is!

Repülőjegy keresőnkben további opciókat is megadhat: Kiválaszthatja azt is, hogy oda-vissza, egyirányú vagy egy bonyolultabb útvonalú Buenos Aires repülőjegyet keres. A "Részletes keresés"-re kattintva azt is kiválaszthatja, hogy csak business repülőjegy érdekli vagy kizárólag egy bizonyos légitársaság ajánlatait szeretné látni.

Akár Budapestről, akár Bécsből indulna, Buenos Aires felé legalább egyszer át kell szállni.

Melyik légitársaságoknak van olcsó, akciós repülőjegye Buenos Airesbe?

A főszezonon kívüli időszakokban a legnagyobb légitársaságok akciós árakat is meghírdetnek. Ekkor 20-30.000Ft-tal olcsóbban is foglalhat Buenos Aires repülőjegyet, mint akción kívül. Online repülőjegy keresőnkben mindig megtalálja a legfrissebb légitársasági repülőjegy akciókat.

Budapesti indulással általában az Air France KLM - Alitalia és a Turkish Airlines  légitársaságok adják a legolcsóbb Buenos Aires repülőjegyeket. Utánuk következik sorban a Lufthansa, de a British Airways - Iberia közös akcióit is érdemes figyelni. Nemcsak budapesti, de bécsi indulással is olcsó Buenos Aires repülőjegyet lehet elcsípni, sok esetben kapunk a budapesti áraknál olcsóbb árakat. A TAP Portugal légitársaság Bécsből egy átszállással igen jó akciókat szokott kínálni, sajnos, Budapestre mág nem közlekedik a légitársaság.

Mikor érdemes lefoglalni a Buenos Aires repülőjegyet és mikor olcsóbb utazni?

Az európaiak szívesen utaznak az itteni télből a déli félteke nyarába. Argentínában a nyári szünet január-február hónapokra esik, de ilyenkor nagyon meleg van és magas a páratartalom is.  A legideálisabb kiránduló idő tavasszal ( szeptember - november ) és ősszel ( március - május ) van. Buenos Airesben a tél ( június - augusztus ) hűvös és felhős, de havazni, fagyni nem szokott.

A repülőtérről hogyan juthatok be Buenos Airesba?

Ministro Piastini International Airport ( EZE ):

A Ministro Piastini vagy másik nevén Ezeiza nemzetközi repülőtér a város központjától 34km-re délnyugatra található. A legtöbb járat Európából ide érkezik.

 • Taxi: "Remise" taxik. A reptéren a "remise" feliratú taxidrosztoknál érdemes taxit fogni, ahol korrekt, fix árakon lehet bejutni a városba. Velük ellentétben a reptéren várakozó sárga-fekete taxikat érdemes elkerülni. Fizetéskor tanácsos a 100 pezósnál kisebb címlettel fizetni.
   
 • Shuttle busz: érdemes a Manuel Tienda Leon nevezetű reptéri buszt választani. Per fő 165 ARS az ár, de a hotelhez szállít közvetlenül. 15 percenként indul busz.
   
 • Városi buszok: A jegy ára egy útra 2 ARS. 51-es járat a Constitución Central Stationhoz megy és egy óra a menetidő. 8-as járat (korábban 86-os) a reptér és a város központjában található Plaza Mayo közt jár, a menetidő közel 2 óra 394-es járat Barrio 1 és Monte Grande felé. 518-as járat Ezeiza városba.
   
 • A buenos airesi Minstro Piastini / Ezeiza International Airport a térképen
   

Jorge Newbery Interational Airport ( AEP ):

A Jorge Newbery repülőtér a belvárostól 8km-re északkeletre fekszik.

 • Taxi:  "Remise" taxik. A reptéren a "remise" feliratú taxidrosztoknál érdemes taxit fogni, ahol korrekt, fix árakon lehet bejutni a városba. Velük ellentétben a reptéren várakozó sárga-fekete taxikat érdemes elkerülni. Fizetéskor tanácsos a 100 pezósnál kisebb címlettel fizetni.
   
 • Shuttle busz: érdemes a Manuel Tienda Leon nevezetű reptéri buszt választani.70 ARS-ba kerül egy egyirányú jegy.
   
 • ArBus: reggel 6:30 és éjfél között, félórás gyakorisággal járnak. 30 ARS egy jegy. Hat útvonalon a Retiro, Obelisco (Centro), Pacífico, Belgrano, Alto Palermo és Puente Saavedra felé közlekedik.
   
 • Városi buszok: 160-as busz Plaza Italia és Claypole között, 33-as busz Retiro és La Boca között. Egy úta a jegy kb 0,8 ARS.
   
 • A buenos airesi Jorge Newbery International Airport a térképen
   

Közlekedés a Ministro Piastini és Jorge Newbery repülőterek közt:

 • Manuel Tienda Leon shuttle buszai: 175 ARS a jegy ára.
   

Még több hasznos tudnivaló Buenos Airesről és a Argentínáról:

Híreink és érdekességek Rio de Janeiroról és a repülés világából:

Decembertől kezdve egész évben jár Budapest és Madrid között a spanyol légitársaság.

A légitársaság gépei kényelmes indulásokkal, heti 3-7 alkalommal közlekednek a nyári időszakokban.

A spanyol Iberia légitársaság június 2-ától új járatot indított, amely a magyar és a spanyol fővárost köti össze.

A Turkish Airlines április 13-án elindította legújabb amerikai járatát, Isztambul - San Francisco útvonalon. A légitársaságnak Los Angeles után ez a második kaliforniai, valamint a 11. amerikai célállomása.

Fedezze fel a Premium Economy Osztály szolgáltatásait és extráit! A Lufthansa az új Premium Economy Osztállyal kínál vonzó alternatívát a hosszú távú járatokon utazó üzleti utasoknak, a turista osztály mellett.

Az Alitalia olasz légitársaság az Etihad Airways-el együttműködésben a világ több mint 400 úti céljára indít járatokat.

A Turkish Airlines folytatja amerikai "hódító hadjáratát", a napsütéses floridai Miami lett a légitársaság legújabb desztinációja.