Új Premium Economy osztály a Lufthansánál

Fedezze fel a Premium Economy Osztály szolgáltatásait és extráit! A Lufthansa az új Premium Economy Osztállyal kínál vonzó alternatívát a hosszú távú járatokon utazó üzleti utasoknak, a turista osztály mellett.
Új Premium Economy osztály a LufthansánálA Lufthansa útvonalhálózatában először a Frankfurtból illetve Peking, Buenos Aires, Chicago, Hongkong, Mexikóváros, Sao Paulo, Szöul és Washington úticélok közt közlekedő, vadonatúj Boeing 747-8-as gépek fedélzetén utazhat Premium Economy osztályon. A tervek szerint 2015. nyarának végéig minden Lufthansa hosszútávú járaton elérhető lesz ez az új prémium turista kabin.

A Premium Economy Osztály utasaként számos extra előnyben részesül, melyek még élvezetesebbé teszik utazását. A két, egyenként 23 kg-os poggyászt magában foglaló ingyenes keret és emelt szintű szolgáltatások mellett különösen a kényelmes új ülések kerülnek középpontba. Kifejezetten a Premium Economy Osztály számára tervezték, és akár 50 százalékkal több helyet biztosítanak, mint az Economy Osztály ülései. A beszállás után üdvüzlőitalt szolgálnak fel, az menüt pedig porcelán tányérokról fogaszthatják. Az út során 11-12"-os képernyőn élvezheti a szórakoztató műsorokat, a kellemes utazáshoz pedig egy személyreszóló kis tisztasági csomaggal is kedveskednek.

A Lufthansa új Premium Economy osztályának üléseiMód van rá, hogy az egyébként csak business és első osztályú utasok számára elérhető reptéri Lounge-ban (díj ellenében) töltse el az időt a beszállásig.

Természetesen minden PartnerPlusBenefit tag gyűjthet és beválthat Benefit pontokat a Premium Economy Osztályon.

képek forrása: http://www.lufthansagroup.com/de/themen/premium-economy

2014-05-22

A Lufthansa légitársaságról:

A Lufthansa Németország vezető és a világ egyik legnagyobb légitársasága. Központjai a frankfurti és a müncheni repülőterek. A Lufthansa elsősorban a hosszútávú járatokra fókuszál és Európán belüli járatainak egy részét a Germanwings üzemeltetésébe adja át.

A SWISS, az Austrian, a Brussels Airlines, Germangwing, Edelweiss, Jetblue és SunExpress légitársaságokkal együtt a Lufthansa Group tagja, mely 106 ország 274 úti céljára repülnek. A Star Allince légitársasági szövetség szereplője, törzsutasprogramja a Miles&More.

A Lufthansa légitársaság részletes bemutatása>>>

A Lufthansa legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

New York repülőjegy 155 600Ft, Toronto repülőjegy 172 200Ft, Cancun repülőjegy 210 700Ft, Punta Cana repülőjegy 254 300Ft!

A Lufthansa új partnerei ebben a Gate Gourmet, a dean&david és a Dallmayr lesznek.

A német légitársaság és partnerei rugalmas módosítási feltételekkel kedveznek utasaiknak

A nyári szezonra visszatér a Lufthansa Frankfurt-Calgary járata, amely az Eurowings-szel közös üzemeltetésű lesz.

Kanada fővárosába 2020. májusától repül a német légitársaság Frankfurtból.

Az idei Lufthansás Oktoberfest rekordokat döntögetett!