Megújul a fedélzeti kiszolgálás a Lufthansa rövid- és középtávú járatain

A Lufthansa új partnerei ebben a Gate Gourmet, a dean&david és a Dallmayr lesznek.
Megújul a fedélzeti kiszolgálás a Lufthansa rövid- és középtávú járatain
képek forrása: https://www.lufthansagroup.com

Friss, fenntartható és minőségi. Ezzel a három szóval lehet jellemezni a Lufthansa 2020 őszétől megújuló fedélzeti kiszolgálását.

A német légitársaság rövid- és középtávú járatainak a turista osztályán válogatott, friss alapanyagokból összeállított fogásokat kínál az utasoknak, 2-12 EUR közötti áron. A kínálatban megtalálhatóak lesznek a dean&david receptjei alapján készített saláták, wrapek és szendvicsek, de az tuas válaszhat magának egészséges rágcsálnivalót, pl zöldségchipset is. A finom étkezéshez illő lezárást nyújtanak a Dallmayr fentartható módon termesztett kávéi, bio teái és híres csokoládéi.

A Lufthansa fő élelmiszer-beszállítója, a GateGourmet az egészséges összetevők mellett a környezetbarát előállításra és csomagolásra is nagy hangsúlyt fektet. 

Az étkezésekhez alkoholos és alkoholmentes italok is rendelhetőek, például a nagy repülőutak nagy kedvence, a paradicsomlé, narancslé, forró csoki, vagy tea. Ezeket már 3 EUR áron meg lehet vásárolni. A beszállás után felszolgált palackos víz továbbra is ingyenes marad és jár mellé egy ajéndék csokibonbon is.


képek forrása:https://www.lufthansagroup.com
 
Kedves csináltunk az utazáshoz? Foglalja le Lufthansa repülőjegyét online rendszerünkben vagy irodáinkban!

2021-02-03

A Lufthansa légitársaságról:

A Lufthansa Németország vezető és a világ egyik legnagyobb légitársasága. Központjai a frankfurti és a müncheni repülőterek. A Lufthansa elsősorban a hosszútávú járatokra fókuszál és Európán belüli járatainak egy részét a Germanwings üzemeltetésébe adja át.

A SWISS, az Austrian, a Brussels Airlines, Germangwing, Edelweiss, Jetblue és SunExpress légitársaságokkal együtt a Lufthansa Group tagja, mely 106 ország 274 úti céljára repülnek. A Star Allince légitársasági szövetség szereplője, törzsutasprogramja a Miles&More.

A Lufthansa légitársaság részletes bemutatása>>>

A Lufthansa legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Toronto repülőjegy 150 700Ft, Montreál repülőjegy 151 200Ft, New York repülőjegy 179 700Ft, Cancun repülőjegy 205 100Ft, Punta Cana repülőjegy 259 500Ft!

A német légitársaság és partnerei rugalmas módosítási feltételekkel kedveznek utasaiknak

A nyári szezonra visszatér a Lufthansa Frankfurt-Calgary járata, amely az Eurowings-szel közös üzemeltetésű lesz.

Kanada fővárosába 2020. májusától repül a német légitársaság Frankfurtból.

Az idei Lufthansás Oktoberfest rekordokat döntögetett!

Az amerikai Detroit, Seattle és az indiai Bangalor lesz elérhető már a bajor "fővárosból" is!