Friss, fenntartható és minőségi. Ezzel a három szóval lehet jellemezni a Lufthansa 2020 őszétől megújuló fedélzeti kiszolgálását.
A német légitársaság rövid- és középtávú járatainak a turista osztályán válogatott, friss alapanyagokból összeállított fogásokat kínál az utasoknak, 2-12 EUR közötti áron. A kínálatban megtalálhatóak lesznek a dean&david receptjei alapján készített saláták, wrapek és szendvicsek, de az tuas válaszhat magának egészséges rágcsálnivalót, pl zöldségchipset is. A finom étkezéshez illő lezárást nyújtanak a Dallmayr fentartható módon termesztett kávéi, bio teái és híres csokoládéi.
A Lufthansa fő élelmiszer-beszállítója, a GateGourmet az egészséges összetevők mellett a környezetbarát előállításra és csomagolásra is nagy hangsúlyt fektet.
Az étkezésekhez alkoholos és alkoholmentes italok is rendelhetőek, például a nagy repülőutak nagy kedvence, a paradicsomlé, narancslé, forró csoki, vagy tea. Ezeket már 3 EUR áron meg lehet vásárolni. A beszállás után felszolgált palackos víz továbbra is ingyenes marad és jár mellé egy ajéndék csokibonbon is.