Újraindul a Lufthansa München - Sao Paulo járata

Az útvonalon a német légitársaság legmodernebb A350-900-as gépei repülnek.
Újraindul a Lufthansa München - Sao Paulo járata
kép forrása: shutterstock.com

2019. december 2-ától a Lufthansa újraindítja München - Sao Paulo járatát. A gépek Münchenből hetente háromszor, hétfőn, csütörtökön és szombaton indulnak este 10:30-kor és másnap reggel 7:55-kor érnek Brazíliába. A járatok innen este 7-kor indulnak vissza és másnap délelőtt 9:35-kor szállnak le újra Münchenben. Ez lesz az első olyan alkalom, amikor a német légitársaság a legmodernebb, A350-900 repülőgépeivel repül egy dél-amerikai városba. A München - Sao Paulo - München járatokra turista, prémium turista és business repülőjegy vásárolható weboldalunkon illetve irodáinkban.

Az Airbus A350-esét a világ legmodernebb és leg-környezetbarátabb nagy hatótávolságú utasszállítójának tartják. A vadonatúj, forradalmi újításokkal még gazdaságosabbá varázsolt A350-900-as repülőgéphez új kabinbelsőt terveztetett a Lufthansa. A turista osztály (amelyet a Lufthansa felkérésére a PearsonLloyd cég tervezett) a German Design Awards-on "kiváló termékdesign" katergóriában nyert díjat. Az új design az ülésekre fókuszált, amelyek több kényelmet és tágasabb rakodóhelyet biztosítanak az utasok számára.

A Lufthansa A350-ain 293 ülőhely (48 business, 21 prémium turista és 224 hagyományos turista) kapott helyet. Ezek az utasszállítók jelenleg a legmodernebbek a világon, 25%-kal kevesebb kerozint használnak fel, sokkal környezetbarátabbak (25%-kal kevesebb károsanyagot bocsátanak ki) és csendesebbek, mint más, hasonló teljesítményő repülőgépek. A német légitársaság össesen 25 darabot rendelt belőle az Airbus repülőgépgyártótól.
 
A350-ös gépekkel repül a Lufthansa Münchenből Sao Pauloba
kép forrása: medialounge.lufthansagroup.com

A Lufthansa A350-es gépe idén ősszel a magyar közönségnek is bemutatkozott, amikor egy különjáratként Münchenből Budapestre érkezett.
 
Tekintse meg legjobb Sao Paulo repülőjegy ajánlatainkat és hongkongi utazási tippjeinket is!
 
2019-05-16

A Lufthansa légitársaságról:

A Lufthansa Németország vezető és a világ egyik legnagyobb légitársasága. Központjai a frankfurti és a müncheni repülőterek. A Lufthansa elsősorban a hosszútávú járatokra fókuszál és Európán belüli járatainak egy részét a Germanwings üzemeltetésébe adja át.

A SWISS, az Austrian, a Brussels Airlines, Germangwing, Edelweiss, Jetblue és SunExpress légitársaságokkal együtt a Lufthansa Group tagja, mely 106 ország 274 úti céljára repülnek. A Star Allince légitársasági szövetség szereplője, törzsutasprogramja a Miles&More.

A Lufthansa légitársaság részletes bemutatása>>>

A Lufthansa legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Toronto repülőjegy 150 700Ft, Montreál repülőjegy 151 200Ft, New York repülőjegy 179 700Ft, Cancun repülőjegy 205 100Ft, Punta Cana repülőjegy 259 500Ft!

A Lufthansa új partnerei ebben a Gate Gourmet, a dean&david és a Dallmayr lesznek.

A német légitársaság és partnerei rugalmas módosítási feltételekkel kedveznek utasaiknak

A nyári szezonra visszatér a Lufthansa Frankfurt-Calgary járata, amely az Eurowings-szel közös üzemeltetésű lesz.

Kanada fővárosába 2020. májusától repül a német légitársaság Frankfurtból.

Az idei Lufthansás Oktoberfest rekordokat döntögetett!