TAP Air Portugal légitársaság bemutatása

A TAP Air Portugal Portugália vezető légitársasága és 2005. óta a Star Alliance csoport teljes jogú tagja. A légitársaság központja Lisszabon.
TAP Portugal légitársaság bemutatása
képek forrása: tapairportugal.com és flytap.com

A magyar fővárosban a TAP Air Portugal a Liszt Ferenc repülőtér 2A termináljáról indul és oda érkezik. Heti 6 járat közlekedik Budapest és Lisszabon között. A légitársaság legnépszerűbb desztinációi a brazil nagyvárosok. A budapesti járaton díjtalan étkezés és ingyenes üdítőitalok, kávé, tea várja az utasokat.

A TAP Air Portugal gépei Lisszabonból 38 ország 88 városába repülnek Európában, Afrikában, Észak- és Dél-Amerikában. A cég a legjelentősebb légi fuvarozó Európa és Brazília (Rio de Janeiro, Fortaleza, Belo Horizonte, Manaus, Sao Paulo ) között.

A TAP Air Portugal nemzetközi járatain továbbra is ingyenesen lehet poggyászt feladni. TAP Air Portugal repülőjegy esetén Lisszabon felé és Európa más városaiba, turista osztályon 1 db 23 kg-os poggyász adható fel díjmentesen, executive / business osztályon 2db egyenként 32kg-os poggyászt adhat fel díjmentesen. Tengeren túli járatok esetén USA-ba/ Kanadába turista osztályon 1 db 23 kg-os poggyász adható fel díjmentesen, executive / business osztályon 2 db 32kg-os poggyászt adhat fel díjmentesen. Európa és Brazília között utazók turista és executive/ business osztályon egyaránt 2db egyenként 32 kg-os poggyászt adhatnak fel.

A kézipoggyásznak be kell férnie a zárt felső poggyásztárolóba vagy az utasülés alatti helyre. A poggyász teljes mérete (hossza + szélessesége + magassága) nem haladhatja meg a 115 cm-t (max. 55cm x 40 cm x 20 cm lehet). Turista osztályon 1 db, legfejlebb 8 kg-os súlyú kézipoggyász vihető fel a fedélzetre, business osztályon 2db max.16kg-os súlyú kézipoggyász szállítható.

2017-11-08

A TAP Air Portugal légitársaságról:

A TAP Air Portugal Portugália vezető légitársasága és 2005. óta a Star Alliance csoport teljes jogú tagja. A légitársaság központja Lisszabon, innen indulnak járataik Európa, Afrika, Észak- és Dél-Amerika városai felé. A TAP Portugal hálózatát 38 ország 88 város alkotja és a cég a legjelentősebb légi fuvarozó Európa és Brazília (Rio de Janeiro, Sao Paulo, Fortaleza, Belo Horizonte, Manaus ) között. A Star Alliance légiszövetség tagja.

A TAP Portugal légitársaság részletes bemutatása>>>

A TAP Air Portugal legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Lisszabon repülőjegy 34 800Ft, Porto repülőjegy 42 900Ft, Faro repülőjegy 43 500Ft, Ponta Delgada repülőjegy 68 700Ft, Funchal repülőjegy 72 400Ft!

A portugál légitársaság új kanadai járata májustól indul!

Ezzel a portugál légitársaság lesz a típus első üzemeltetője.

2019-ben megduplázza észak-amerika járatait a portugál légitársaság. Lássuk az új desztinációkat!

15 állomásos "turnéra" indult a TAP új repülőgépe, amely során Amerikában, Ázsiában, Európában és Afrikában is bemutatkozik.

 Ahol csodás történelmi emlékek, bájos tengerpartok és temérdek kaland vár ránk!