Egy szokatlan biztonsági videó

Az utasok a főszereplői a TAP legújabb, fedélzeti biztonsági kisfilmjének.  A videó 2013. február elején debütált a TAP járatok fedélzetén illetve YouTube-n és a Facebookon.A kisfilm különlegessége abban rejlik, hogy légi személyzet vagy színészek helyett a TAP utasai adnak tanácsokat nekünk.
A 8 napos forgatás helyszíne a lisszaboni repülőtér volt, ahol összesen 259, éppen a járatukra váró utazóval forgattak le jeleneteket. Közülük végül 50-en lettek a film szárjai. A film háttere is merőben szokatlan: az utaskabint fehér vászonra festett rajzokkal jelenítették meg. A biztonsági videó nem kis mértékben a benne szereplő kisgyermekeknek köszönhetően igen bájosra sikerült és TAP Portugal légitársaság YouTube csatornáján is megtekinthető.

A film nagy sikert aratott az utasok között és szakmai körökben is: 2013. szeptemberében az APEX Passengers Choice Awards díjat is nyert, "Legjobb fedélzeti videó" kategóriában. Az APEX Passenger Choice évente 13 kategóriában oszt díjakat, weboldalukon a légiutasok online szavazással választják meg a győzteseket.2013-10-10

A TAP Air Portugal légitársaságról:

A TAP Air Portugal Portugália vezető légitársasága és 2005. óta a Star Alliance csoport teljes jogú tagja. A légitársaság központja Lisszabon, innen indulnak járataik Európa, Afrika, Észak- és Dél-Amerika városai felé. A TAP Portugal hálózatát 38 ország 88 város alkotja és a cég a legjelentősebb légi fuvarozó Európa és Brazília (Rio de Janeiro, Sao Paulo, Fortaleza, Belo Horizonte, Manaus ) között. A Star Alliance légiszövetség tagja.

A TAP Portugal légitársaság részletes bemutatása>>>

A TAP Air Portugal legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Lisszabon repülőjegy 34 800Ft, Porto repülőjegy 42 900Ft, Faro repülőjegy 43 500Ft, Ponta Delgada repülőjegy 68 700Ft, Funchal repülőjegy 72 400Ft!

A portugál légitársaság új kanadai járata májustól indul!

Ezzel a portugál légitársaság lesz a típus első üzemeltetője.

2019-ben megduplázza észak-amerika járatait a portugál légitársaság. Lássuk az új desztinációkat!

15 állomásos "turnéra" indult a TAP új repülőgépe, amely során Amerikában, Ázsiában, Európában és Afrikában is bemutatkozik.

 Ahol csodás történelmi emlékek, bájos tengerpartok és temérdek kaland vár ránk!