TAP Portugal díjai, elismerései

A portugál nemzeti légitársaság működése során számos szakmai és közönségdíjat is begyűjtött, többek közt az "Európa vezető légitársasága Dél-Amerikába" cím tulajdonosa is.
TAP Portugal díjai, elismerései
kép forrása: www.worldtravelawards.com

A légitársaság 2009-2011. között egymás után háromszor nyerte el a World Travel Awards "Legjobb légitársaság Dél-Amerikába" címét. A TAP Portugalt 2010-ben az UNESCO és az International Union of Geological Sciences a megtisztelő "IYPE - Planet Earth 2010" díjjal tüntette ki a "leginnovatívabb fenntartható termék" kategóriában. Ezt az elismerést a légitársaság a széndioxid kibocsátás csökkentéséért tett erőfeszítéseiért kapta meg.

2010-ben egy másik díjat is kiérdemelt a TAP Portugal: a Condé Nast Traveller magazin szerint a TAP volt a "legjobb légitársaság", míg a rangos amerikai utazási magazin, a Global Traveler 2011-ben a légitársaságot a "Legjobb európai légitársaság" címmel illette.

2012. sem múlt el díjak nélkül: az amerikai Global Traveler magazin olvasói a "Legjobb európai légitársaságnak választották meg a TAP Portugalt, míg az utazási szakma "Oscar-díjkiosztójának" is nevezett World Travel Award gálán a "Világ vezető légitársasága Dél-Amerikába" trófeáját szerezte meg.

2013-ban is számos elismeréssel gazdagodott a TAP: az utasok szereplésével forgatott biztonsági videója az utazók szavazatai alapján az APEX Passengers Choice gáláján "Legjobb fedélzeti videó" kategóriában győzedelmeskedtt. A brit üzleti utazók magazinja, a  Business Destinations Award olvasói a "Legjobb business osztályú légitársaság Dél-Amerikába"  díjat ítélték meg a portugál légitársaságnak. Az észak-amerikai Global Traveler Magazine, elsősorban business törzsutasok és luxusutak részvevőinek véleménye szerint összeállított rangsorában "Európa legjobb légitársasága" lett a TAP Portugal.

2014-ben a World Travel Awards athéni gáláján a portugál légitársaság ismét elnyerte az  "Európa vezető légitársasága Afrikába" és "Európa vezető légitársasága Dél-Amerikába" díjakat.

2014-08-31

A TAP Air Portugal légitársaságról:

A TAP Air Portugal Portugália vezető légitársasága és 2005. óta a Star Alliance csoport teljes jogú tagja. A légitársaság központja Lisszabon, innen indulnak járataik Európa, Afrika, Észak- és Dél-Amerika városai felé. A TAP Portugal hálózatát 38 ország 88 város alkotja és a cég a legjelentősebb légi fuvarozó Európa és Brazília (Rio de Janeiro, Sao Paulo, Fortaleza, Belo Horizonte, Manaus ) között. A Star Alliance légiszövetség tagja.

A TAP Portugal légitársaság részletes bemutatása>>>

A TAP Air Portugal legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Lisszabon repülőjegy 34 800Ft, Porto repülőjegy 42 900Ft, Faro repülőjegy 43 500Ft, Ponta Delgada repülőjegy 68 700Ft, Funchal repülőjegy 72 400Ft!

A portugál légitársaság új kanadai járata májustól indul!

Ezzel a portugál légitársaság lesz a típus első üzemeltetője.

2019-ben megduplázza észak-amerika járatait a portugál légitársaság. Lássuk az új desztinációkat!

15 állomásos "turnéra" indult a TAP új repülőgépe, amely során Amerikában, Ázsiában, Európában és Afrikában is bemutatkozik.

 Ahol csodás történelmi emlékek, bájos tengerpartok és temérdek kaland vár ránk!