Az Air France új egészséges menüvel bővíti fedélzeti kínálatát, így az utasok a repülés során is tudatosan étkezhetnek. Az új ajánlat a hosszú távú járatokon Premium Economy és Economy osztályon érhető el tavaszi/nyári menüként április 1-től szeptemberig, amit októbertől új verzió vált 2020 márciusáig őszi/téli menü formájában.
A friss hozzávalókból összeállított "Egészséges Menü" előételből, főfogásból, sajtból és desszertből áll.
A nyári ételsor:
Előétel: quinoa saláta és friss sajt, savanyított retekkel és zöld spárgarüggyel
Főétel: grillezett csirke kakukkfűvel és rozmaringgal, "vierge" mártással és zöldségkörettel
Sajt: kecskesajt tökmagmorzsával
Desszert: Bourbon vaníliás panna cotta málnával, piros gyümölcsös és citromos öntettel
A téli ételsor:
Előétel: lencsesaláta balzsamecettel, zeller- és répakockákkal, vöröshagymás citromos savanyúsággal
Főétel: tőkehal mandarinos szószban, sárgarépa és brokkoli habbal
Sajt: friss kecskesajt egész magos mustárral és mézes zöld vinagrette mártással
Desszert: Sült körte narancsvirágnézes-túrós ágyon, szárított áfonyával és spekulatis kekszmorzsával
2019-02-05