Dallas az Air France legújabb amerikai célállomása

2019. március 31-től indul a francia légitársaság közvetlen járata Párizsból.
Dallas az Air France legújabb amerikai céállomása
kép forrása: pixabay.com, user: 12019

2019. március 31. és október 25. között már Dallasba is repül a francia légitársaság a Charles de Gaulle reptérről. A texasi nagyváros az Air France 13. Egyesült Államokbeli desztinációja lesz. Párizs és Dallas között július 1. és szeptember 1. között heti 5, azon kívül heti 3 alkalommal fognak közlekedni a francia légitársaság A330-300 gépei, 36 business, 21 prémium turista és 167 turista osztályos férőhellyel.

A járat Párizsból délelőtt 10:10-kor indul és helyi idő szerint 13:50-kor érkezik Dallasba. Dallasból 15:45-kor indul vissza Párizsba, ahová közép-euópai idő szerint másnap reggel 8:15-kor landol.

"Everything is bigger in Dallas." Dallas a Dallas Cowboys - amerikai foci - hazája és sokaknak ismerős lehet a tv sorozatból is. Tavaly a Dallas Cowboys volt a világ legértékesebb sportcsapata, megelőzve a Real Madridot is.Természetesen a stadionja a világ egyik legnagyobb stadionja, az egyik legnagyobb kivetítővel felszerelt és természetesen látogatható is. A Dallas című sorozatból a nyolcvanas években megismert Southfork Ranch is létezik, ott is forgatták a sorozat bizonyos jeleneteit, de nem az egészet. Kb. egyórányira van a belvárostól, meglepő módon az elképzeltnél sokkal kisebb. És mi az, ami még nagyobb Dallasban? Minden, amit egy étteremben vagy bárban fogyasztani lehet. A kis kávé két-három deci, egy hamburgerből simán jól lakik egy magyar család. Átlagos étteremben érdemes négy emberre két főételt rendelni, biztosan elég lesz.
 
Dallas repülőjegy akciók oldalunkon megtalálja legjobb árainkat és további tippeket, mit érdemes megnéznie a városban és környékén!

2018-09-26
 

Az Air France KLM légitársaságokról:

Az Air France és KLM szövetségre lépése óta a légiközlekedés egyik legmeghatározóbb vállalatává vált. A francia és holland légitársaság 552 gépből álló flottával rendelkezik és gépeikkel 103 ország 231 úticéljára juthatunk el. Két központi repülőterük az amszterdami Schiphol és a párizsi Charles de Gaulle. Partnerükkel, az amerikai Delta légitársasággal napi 250 járatot teljesítve a legnagyobb transzatlani fuvarozónak számítanak.

Az Air France KLM a Skyteam légiszövetség tagja. Törzsutasprogramjuk a Flying Blue.

Olvasson még több érdekességet és hasznos információt az Air France KLM légitársaság bemutatása oldalunkra kattintva!

Az Air France KLM legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

New York repülőjegy 151 600Ft, Toronto repülőjegy 157 700Ft, Miami repülőjegy 184 400Ft, Punta Cana repülőjegy 210 300Ft!

A 2019-2020-as téli idényben Seychelle már Air France járatokkal is elérhetővé válik Párizsból.

2019. május 3-tól ezt a texasi város is elérhető a holland légitársaság gépeivel.

2019. május 23-án indult a francia légitársaság legújabb dél-amerikai járata.

Tényleg egy élő ember mutatja a pontos időt? Eláruljuk!

Ismerje meg az Air France KLM légitársaságok kínálta plusz szolgáltatásokat és fedezze fel velük Amerikát -  most akciós repülőjegy árakon!

2019-es téli szezonban a costa ricai Guanacaste tartomány is bekerül a KLM desztinációi közé.

2019. június 6-tól indul a holland légitársaság legújabb amerikai járata.

Mert a repülőn felszolgált étel lehet egészséges is!

A KLM Holland légitársaság egyik menetrendszerinti járatát személyesen a holland király vezette a minap.

Air France Marrakesh
2018. október 28-tól az Air France újgenerációs légitársasága repteti az utasokat magyar és a francia főváros között.